Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למישהוא יש מושג למה כשאני נכנס לאוטו (לגאסי 93) יש ריח קל של בנזין בוך האוטו, ומי יכול לטפל בבעיה כזאת?

פורסם

אחי גם לי הייתה אותה בעיה אבל אצלי בסך הכל לא סגרתי טוב את הפקק של המיכל דלק אז זה נתן ריח חזק של דלק ....

אם זה לא זה אצלך אז יכול להיות שנוזל דלק מהקרבורטור במידה והאוטו קרבורטור כי גם במצב כזה אתה תריח את הריח של הדלק

פורסם

יתכן ויש נזילה קטנה מצנור דלק בתא המנוע או או במיכל הדלק. גש למוסך לצורכי בדיקה, אבחון ותקון והתייחס לזה ברצינות כי אח"כ עלולה להיות דליפה גדולה יותר או, חס וחלילה, לפרוץ שריפה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תראי אני יודע שיש את המחלה הזאת אצל פונטו...

המשאבת דלק נמצאת מתחת למושב האחורי ולפעמים יש לך שם נזילה או משהו כזה..

שווה בדיקה

פורסם
תראי אני יודע שיש את המחלה הזאת אצל פונטו...

המשאבת דלק נמצאת מתחת למושב האחורי ולפעמים יש לך שם נזילה או משהו כזה..

שווה בדיקה

שווה וחובה בדיקה במוסך,כשהרכב נמא על ליפט, משום שמשאבת הדלק החשמלית נמצאת מתחת לרכב\ וגם המסנן דלק נמצא שם, ומשם ממשיכה צנרת לכוון תא המנוע ולקרבורטור!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מדובר בלגאסי סטיישן? כי אם כן, הבעיה יכולה להיות שהבגאז' לא נסגר טוב או כבר לא אטום, והוא שואב אוויר פנימה מהאגזוז.

פורסם
שווה וחובה בדיקה במוסך,כשהרכב נמא על ליפט, משום שמשאבת הדלק החשמלית נמצאת מתחת לרכב\ וגם המסנן דלק נמצא שם, ומשם ממשיכה צנרת לכוון תא המנוע ולקרבורטור!

בברכה

צביקה

צביקה המשאבה בלגסי טבולה בתוך הטנק יחד עם המצוף :wink: .

תבדוק CO אולי שורף דלק סתם או שהצוק האוטומטי נשאר תפוס הרבה זמן .

פורסם

תבדוק את הצינוריות דלק שמתחברות לפילטר דלק, לפעמים מתפתחת שם נזילה בגלל שהצינור כבר לא במיטבו, או שהוא משוחרר.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...