Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדשות מגע - טיפים ועצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Q-PiXeL, אני יודע לפי תחושה שהן כבר לא נוחות לי כשאני עובר את ה-חודשיים וחצי... אבל אפשר עוד לסחוב איתן אפילו ככה. אבל כמובן שזאת בחירה שלך לעשות את זה, כי זה לא מומלץ (שאלתי כמה אופטימטריסטים שונים וכולם אמרו שצריך להחליף). מצד שני, הייתי מושך עוד איזה כמה שבועות זה הכל, למרות שהייתי יכול אפילו לסחוב איתם עוד חודשיים אם הייתי רוצה.

מה זה לפי תחושה?!

גם טיפולים לאוטו אתה עושה לפי תחושה מתי שהאוטו מפסיק לסחוב? :roll:

למה לקחת סתם סיכונים במשהו כל כך רגיש כמו עיניים?

Scooby WRX

פורסם
190 שקלים ל8 חודשים זה 285 שקלים בשנה.

זה זול בהתחשב בעובדה שאלה עדשות חודשיות!

אמרת שהחזקת איתן זמן כפול (הן חודשיות, לא דו-חודשיות), זה לא הפריע? זה לא גורם נזק לעין?

המספר שלי הוא 2.25 עם צילינדר מינוס חצי (בשתי העיניים הנתונים אותו דבר).

אשמח אם תיתן לי את הפרטים של החברה של העדשות.

אגב במקרה של יובש, האופטימטריסט שלי אמר לי לטפטף רניו (הנוזל שמנקה, מחטא ושומר על העדשה) לתוך העין.

אגב, עדשות צילינדריות עולות הרבה (הרבה!) יותר מעדשות רגילות עם מספר...

צילנדריות קבועות, לשנתיים בערך, עולות בסביבות 1200 ש"ח...

פורסם
מה זה לפי תחושה?!

גם טיפולים לאוטו אתה עושה לפי תחושה מתי שהאוטו מפסיק לסחוב? :roll:

למה לקחת סתם סיכונים במשהו כל כך רגיש כמו עיניים?

שמע חבוב, כשתהיה שם תבין . כשזה לא נוח - מרגישים... ואין מקום להשוואה לכלי רכב . זה כמו שאתה לא שם דאודורנט אז אתה מרגיש אי נוחות ( בלי קשר לסירחון...) . אז כנ"ל, זה בדיוק ככה. אכן העיניים הן דבר רגיש מאוד - אבל אתה לומד את הגבול וברגע שזה טיפה מתחיל להציק, ואתה מחליף זוג מייד.

סובארו זה כמו פקידה במשרד הרישוי - יודעת את העבודה שלה אבל לוקחת את הזמן

• תוכן חדש...