Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפסתי... כמה נקודות זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ב 1 בלילה נסעתי בירושלים וכנראה נתספתי על 72 קמ"ש בערך במקום על 60 ע"י ניידת שעמדה במצידי הדרך (היו 3 פלאשים).

מישהו יודע כמה כנס וכמה נקודות זה? אגב זה רכב השכרה שמעתי פעם שעל רכב השכרה/חברה אין נקודות?

תודה,

עמית

פורסם

קשה לי להאמין שצילמו אותך, על 72 במקום 60

היו מצלמים מעל 85.

ו 3 פלאשים?

אין דבר כזה, בטח סתם רכב שעמד בצד וצילמו בתוכו, או רכבים שעברו אותך במהירות גבוהה

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אם זו היתה ניידת והיית נתפס היתת מקבל פלאש אחד בלבד. 72 במקום 60? גם אם צילמו אותך זה יהיה 250 ש"ח קנס.

נראה לי השוטרים עשו לך בוק... 3 פלאשים... :-P

פורסם

מספר הפלשים והניידות בצידי הדרך תלוי במספר השוטים שהרבצת לפני...

עולה בריבוע בין שוט לשוט כלומר בשביל לראות שלושה פלשים צריך להקפיץ

1.7320508075688772935274463415059 טקילות בערך....

פורסם

הבדיחה הייתה מצחיקה בפעם הראשונה וקצת גם בפעם השניה, אבל בפעם השלישית זה כבר מיצה את עצמו...

פורסם

לדעתי - במקום להיות עסוק רק במהירות - היית צריך לראות את הרמזור האדום שעברת ב72 קמ"ש (בערך)...

שני פלאשים (3 בערך גם יכול להיות 2) זה רמזור אדום, לא אכפת למצלמה שם בכמה מהר אתה חוצה את הצומת.

פורסם
לא אכפת למצלמה שם בכמה מהר אתה חוצה את הצומת.
לא מדוייק. ישנם שני יוצאי דופן -

אם אתה חוצה את הצומת במהירות אינפיניטסימלית קרובה לאפס, בשני הצילומים תיראה בערך באותו מיקום ולכן העבירה שתירשם לך היא אי עצירה בקו עצירה ולא חציית צומת באור אדום.

ולעומת זאת אם תעבור במהירות האור לא תופיע כלל בצילום כי הפלאש לא ישיג אותך. למעשה, אני מעריך שכבר במהירות נמוכה ממשמעותית ממהירות האור המופע שייצור מעבר השדה המגנטי של הרכב שלך בגלאי שמתחת לכביש יהיה קצר מכדי להפעיל את המצלמה.

פורסם

וווי איזה צחוקים איתכם...

מישהו יכול לתת תשובה רצינית ואני אומר 72 בערך כי שקיבלתי את הפלאשים הסתכלתי על הספידומטר וזה היה קצת יותר מ 70 (המהירות המכסימלית שגטס מגיעה).

• תוכן חדש...