Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי רובר R25...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הדיונים שהיו פה (חלקם לא מזמן), ובכל זאת יש לי כמה שאלות, לגבי R25 1800 אוטומטי (מצאתי אקסמפלר במצב טוב; לפני בדיקה עדיין):

הגיר והמנוע של רובר? האם יש להם בעיות ידועות?

היש לכם מושג (אני מבין שחלקכם הייתם ו/או מכירים בעלים של רובר) כמה מתחת למחירון היא נסחרת? (ב- %, כמובן)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הי,

קראתי וקראתי שירשרים בעניין ואני מבינה שהדעות חלוקות

רובם המכריע של השרשורים הם בני יותר משנתיים ורציתי לדעת מה חדש

אני מעוניינת לרכוש רובר r25 מיד ראשונה שנת 2004

המחירים הם בערך כמו של מאזדה דמיו קטנה שנת 2002

האם בכלל כדאי??? :roll:

מה קורה מבחינת חלקי חילוף, ירידת ערך וכו?

האם יש מוסך מורשה בירושלים??

אודה על תשובתכם

פורסם

אומנם עדיין אינני בעל רובר, אך מזה זמן מה מתעניין בנושא. מדובר מצד אחד ברכב מעולה אך מצד שני בעייתי.

הרכב אסטטי, בעל ביצועים טובים וכנראה יחסית אמין כאשר מטופל כראוי. הראייה לכך היא שביטוח התקלות באוטו-סרב יוצא ממש בזול.

אך לרכב צפוי המשך צניחת הערך מטאורית. הנושא של המשך הספקת חלקים קצת מאורפל. יש אנשי מקצוע אשר סבורים כי לא צפויה בעיה כולשהי. יש כאלה שטוענים שהבעיה כבר ישנה ובהמשך היא רק תלך ותחריף.

אני עצמי לא הולך על רובר 25 כי לדעתי הוא קצת נופל בין כיסאות. זה לא הרובר המפואר 75 אשר אכן מיוחד במינו וגם לא איזה רכב יפני באותו גודל נטול בעיות רציניות אשר שומר טוב על ערכו. אז לדעתי אם כבר רובר, אז 75. אבל הבעיה שמאוד קשה למצוא יחידה מיד 1, קילומטרז' נמוך ועדות ברורה לתחזוקה תקינה. אחרת הרכב עשוי להפוך לחלום בלהות.

פורסם

הדיון מלפני שלוש שנים - הבחור כבר רכש את הרכב ומכר אותו, אולי תסתכלו על זמנים קצת לפני שעונים על שאלות שנשאלו לפני הרבה זמן ולא רלוונטיות.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

נכון, ומרוב געגועים אני אפילו לא מחליף את הסמלון :-)

לשואלת: אם תבצעי חיפוש תמצאי הרבה מאוד מידע ורשמים שלי. אם יש לך עוד שאלות שלא תיענינה במסגרת הודעות שפורסמו כאן, תוכלי לשלוח לי הודעה פרטית ואשמח לענות. בגדול: לדעתי אחת הרכישות המוצלחות ביותר שיש כיום בכלל, ומבחינת תמורה לכסף בפרט, אבל את צריכה לקחת בחשבון שתחזוקתו של הרכב חשובה מאוד, "לפי הספר", ורכב שלא תוחזק כך אינו מומלץ לקניה. קראי במיוחד על תקלות אפשריות. לדעתי - אם הדבר מתומחר מראש במסגרת מחיר נמוך ממחירון, והרכב שמור עם ספר טיפולים - מדובר באפשרות מהנה. אבל בוודאי שקשה להמליץ דרך האינטרנט על רכב שאיננו מכירים...

לגבי מוסך: תבררי ב - (הפרטים מאתר רובר)

ירושלים

נירגד

הרכב 50, תלפיות

02-6799550/1

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...