Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירה דייטסו שרמאנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה קונה שרמנט וצריך חלקי פח למינהם, דלתות וכו'... יש לי שרמנט 1600 במחסן, שפירקתי לה את כל עודפי המשקל ועכשיו היא רכב שטח...

פורסם

מעניין איך הייתם מרגישים אם מישהו היה מנסה לקלקל לכם הודעת מכירה...

בדקת שמן , מים , לחץ תקין בצמיגים ?- אם כן יופי - תבדוק גם הומור, נראה לי שחסר לך קצת ...

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

לא, לא, זה לא יפה...

הבנאדם צודק, לא צריך לזלזל ולהקניט אם אתם לא מתכוונים לקנות.

תאמין לי, שהבנאדם שיבוא לקנות יסתדר איתו טוב מאוד, לכל סיר יש את המכסה שלו.

שורה תחתונה : לא רוצים לקנות - אל תזלזלו ואל תהרסו לאחרים.

יום אחד אתם תרצו למכור את הגרוטאה שלכם ואז באמת איך תרגישו כשמישהו יכתוב לכם תגובות כאלה ?!

תחשבו על זה,

לילה טוב

פורסם

מודעות מכירה בפורום מכירה, אינן פתוחות לדיון. הודעות מכירה פה, הם בסיס לדיונים אינסופיים וזה לא מקלקל לאף אחד כלום. מי שחולם בלילה על דיהטסו שרמנט, יקנה אותה גם אם נשתלח קצת.

אם יש שני אנשים שמחפשים אוטו כזה, הם לא צריכים לריב. יש אחת מושלמת ברחוב קובובי בירושלים, שעומדת כבר כמה שנים. העלתי תמונה שלה כאן לפני כשנה, והיא לא השתנתה מאז.

נמרוד

פורסם

שראנט אחלה רכב למדתי נהיגה עליו ועברתי איתו טסט מכה ראשונה אז לא לזלזל

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

חוץ ממערכת ההיגוי(מסרק ומוט משונן בדייהטסו)היא זהה לחלוטין לטויוטה קורולה 74'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...