Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקנית רכב מהנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד בפני קניית רכב בקרוב ואני מתלבט מעט בין מספר רכבים.

היתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין.

106 ראלי

סיטרואן זד איקס וולקן

לנצ'יה תמא טורבו

אם יש לכם רעיונות אחרים לרכבים מהנים/ספורטיבים בסביבת המחירים של הרכבים הנ"ל אשמח לשמוע.

תודה מראש

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

בסביבות ה 25k התקציב שלך ?

לך על רנו 5 טורבו

או סיאט איביזה

106 xsi

שיהיה בהצלחההה

הילוך חמישי 150 קמ''ש... אתה מוריד לרביעי מגיע ל-180 מכניס חמישי וסגרת...

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

פורסם

לאנצ'יה תמא טורבו, החזק ביותר בתקציב הנ"ל. אבל (וזה אבל גדול) בשביל אחת כזאת אתה צריך עוד כסף מהצד : דלק (מנוע 2000 טורבו), טיפולים יקרים (לדוגמא טיימינג 1200 שקל), חלפים יקרים ונדירים, ישור קו.

אם יש לך את האמצעים לתחזק את הרכב, זה ההמלצה שלי אלייך בתור חובב איטקליות ולדעתי גם תפיק את ההנאה הכי גדולה בו.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

אם אתה בעד הנאה מהרכב לך על התמה .

עלויות בשמיים טיפולים יקרים הרכבה בלאיי במנוע אבל הרכב מפנק מאוד יושב על הכביש כוח יש ואפילו יותר מידי לאומת המכוניות שברשימה .

רז...

פורסם

HKS, לרשום כותרת זה לא הכל. אתה יורה לכל הכיוונים, יש לך רשימה של רכבים שאין להם שום דבר במשותף ואי אפשר להשוות אותם. השאלה היא מה זה מהנה בשבילך? להאיץ מהר? סיבובים?

כי התמא טורבו רכב מאוד חזק בקו ישר, אבל חוצמזה אין לו יותר יתרונות. ה-106 ראלי בעלת התנהגות נהדרת אבל עגלה דיי רצינית ורק הדור השני (היותר נדיר) בעל עיצוב פנים סביר. איביזה טורבו גם רכב חזק בקו ישר ויש לו פוטנציאל שיפורים אדיר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
HKS, לרשום כותרת זה לא הכל. אתה יורה לכל הכיוונים, יש לך רשימה של רכבים שאין להם שום דבר במשותף ואי אפשר להשוות אותם. השאלה היא מה זה מהנה בשבילך? להאיץ מהר? סיבובים?

כי התמא טורבו רכב מאוד חזק בקו ישר, אבל חוצמזה אין לו יותר יתרונות. ה-106 ראלי בעלת התנהגות נהדרת אבל עגלה דיי רצינית ורק הדור השני (היותר נדיר) בעל עיצוב פנים סביר. איביזה טורבו גם רכב חזק בקו ישר ויש לו פוטנציאל שיפורים אדיר.

התכוונת לתמה טורבו אני מניח...

מגאן 265

פורסם

תודה לכל העונים זה דבר ראשון.

עכשיו התקציב דל עד מאד לצערי.

18-20 K לרכישה +-

ראיתי תמא ב20-21 אפילו כמה בסביבות המחיר הזה אבל הבנתי שכנראה שהן במצב לא משו (לא בדקתי אף אחת מהן)

אני חובב הכל..

כח..

סיבובים.

אם התקציב היה מאפשר היתי הולך על התמא ומשפר את רמת האחיזה ויציבות של הרכב.

וזה גם בגלל שהוא חזק משמעותית ובעל פוטנציאל שיפור אדיר וגם בגלל שהוא המפנק ביותר מבין אלו שהעלתי.

ה306 יקרה לי בגלל זה חשבת על המקבילה הזד איקס וולקן.

בעניין ההנאה (בסיבובים) הבנתי (יש לציין שאין לי נסיון עם אף אחד מהרכבים האלו) שה106 והזד איקס ברמה זהה פחות או יותר ומתנהגות מעולה בסיבובים בין אם מבחינת שלדה וגם ההגה המתקשר.

אז מבין הרכבים האלו הזד איקס נשמעת לי פרקטית יותר.

גם מנוע גדול יותר, גם רכב גדול יותר ונוח יותר לבחור יחסית גדול כמוני (1.87 ) וגם זולה משמעותית.

מבחינת אמינות הזד איקס וה106 הם מאותו בית והבנתי שהאמינות זהה, אבל למדתי שאמינות זה יחס.. תטפל יפה יטפלו בך יפה (עד כמה שניתן)

מה דעתכם בעניין?!

אשמח לשמוע כל ביקורת כזאת או אחרת והצעות לרכבים אחרים גם כן.

נראה לי שהתמא ירדה מהפרק בגלל חוסר תקציב בשלב זה.

בנוסף הבנתי שיש הבדל יחסית משמעותי בין מנועי ה2.0 ליטר וה 1.9 ליטר בזד איקס וולקן.

לטובת ה1.9 גם הספק (130 לעומת 125) וגם גיר קצר יותר משמעותי,

מישהו עם נסיון יכול לחלוק עם נסיונו אני אודה לו מאד.

בתודה מראש

אלירן

נ.ב

אם הכתב יוצא מוזר או בצבע מוזר אני מתנצל

פשוט משום מה המחשב שלי מסרב לכתוב עברית באינטרנט אז אני מעתיק ומדביק מהאי סי קיו :-/ )

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

0526599998

פורסם

אני במקומך הייתי שם את הכסף בחיסכון בצד וכאשר היה לי את הסכום ה"נכון" הייתי מתחיל לדבר על הרכבים האלה. תכין לפחות 20K ש"ח בשביל להחזיר את הרכבים האלה למצב שהם יכולים לגרום לך להנות ולא לעשוק אותך כל היום במוסכים. אתה מדבר פה על שיפורי אחיזה כאשר בקושי יש לך את הכסף לקנות את הרכבים הנ"ל.

להחזיק רכב ספורט מעל גיל 10 זה לא צחוק (וממש לא דומה לאחזקת אקסנט מליסינג או אקורד 2005 שאתמול יצאה מהסוכנות). בכל מקרה, אם תחליט ללכת לבסוף על אחד מהרכבים הנ"ל, שיהיה לך הרבה בהצלחה, אתה בטוח תצטרך את זה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זאק לא יודע למה אבל האר אס 2000 לא ממש עושה לי את זה

אל תכעס..

:)

ורדרוז... 20K רק בשביל יישור קו?! או כולל סכום קניה? כי זה נשמע לי מופרך 20 אלף שקלים חדשים רק בשביל ישר קו.

הלנצ'יה ירדה כמו שאמרתי.

כרגע מעניינת אותי יותר הוולקן שמחירים האלה אפשרי מאד למצוא אחת במצב טוב שאיתה אני אתנייד בהנאה עד שלאט לאט הכסף צטבר ונוכל להתחיל לסדר דבר דבר...

גם המדינה לא קמה ביום אחד..

;)

בכל אופן תודה

ואם מישו שמע על איזו וולקן למכירה במצב טוב אני כאן בשבילכם..

:)

תודה מראש

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

0526599998

• תוכן חדש...