Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת abs נדלקת בסיוויק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיוויק 97 לאחרונה יבחנתי שכאשר אני מסובב את המפתח כדיי להניע הנורה הכתומה

של הabs נדלקת לשנייה אחת ונכבת זה מצב רגיל תקין או שישנה בעיה כל שהיא במערכת הבלמים?

אני לא זוכר איך זה היה בעבר יתכן שמאז ומתמיד היא היתה נדלקת בזמן ההתנעה וישר נכבת לאחר מכן

ופשוט רק לאחרונה הבחנתי בזה . אז בבקשה במיוחד למי שיש הונדה כזאת עם abs ונתקל בבעיה

ויכול רק להגיד לי האם זה מצב תקין ונורמלי או שיש בעיה ?

תודה לעוזרים ויום טוב

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

100% תקין.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

במידה והנורית מחוברת ישירות למחשב האיי בי אס, וללא שינויים, אז זה תקין.

בדיקה בפועל:

בדיקה זו מיועדת רק לנהגים מקצועיים מוכחים ומוסמכים לכך במתקני בדיקה/ במגרשים יעודיים לכך!

לבדיקה "חאפרית" : מה שאני מדגיש- אל תעשה!!!!!

ניתן לבדוק במגרש ריק לחלוטין ורטוב , נקי מכל אדם/ חיה/רכב/ מהמורה/חפץ/מכשול/ כל מה שעלול לגרום נזק, לאחר סריקה טובה טרם הבדיקה ,

ניתן לבדוק כדלקמן:

לאחר הקפדה על ביצוע ההוראות הרשומות בכיתוביות אדומות, נוסעים במהירות של 30-40 קמש, לחיצה חזקה וארוכה על דוושת הבלם, צריך להיות רטט בדוושה, הרכב צריך להמשיך בקו שהיה ולהגיב לכיווני ההגה (זמן העצירה מתארך על חשבון מניעת איבוד אחיזה)

לקראת עצירה מוחלטת, מופסקת פעולת הABS לטובת עצירה רגילה,

כאמור אם מורגש רטט בדוושת הבלם,והרכב בשליטה*, - הABS תקין.

ניתן לבדוק בשיטה חאפרית עוד יותר (ואשר גם כאן אני מדגיש - אל תעשה!!)

גם ברחוב... גם על יבש, ועוד.... ממש אסור ומומלץ שלא!

* יש הגדרות מאוד מדוייקות למהות הבנת המושג "שליטה"

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...