Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ--> סיויק VS פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר אמרתי שאני חולה על סיוויק?!?!?!

עזוב בילבולי שכל הפוקוס צעצוע הסיוויק מכונית סלון על ידה,

בקש מחברת הליסינכג צבע כחול כהה + ריפודי בז' בפנים ותאמין לי שאתה תהנה מהאוטו הזה יופי,

פשוט בפוקוס אתה מרגיש בלאנטיכס 2000 לא נעימה כמו הסיוויק,

לך תראה באולם תצוגה נסיעת מבחן וכו'...

Polo 2012

פורסם
כבר אמרתי שאני חולה על סיוויק?!?!?!

עזוב בילבולי שכל הפוקוס צעצוע הסיוויק מכונית סלון על ידה,

בקש מחברת הליסינכג צבע כחול כהה + ריפודי בז' בפנים ותאמין לי שאתה תהנה מהאוטו הזה יופי,

פשוט בפוקוס אתה מרגיש בלאנטיכס 2000 לא נעימה כמו הסיוויק,

לך תראה באולם תצוגה נסיעת מבחן וכו'...

:shock: את מהכוכב הזה? איך אתה כותב שטויות כאלה?

נהגת/ישבת/ראית את הפוקוס החדשה? היא עדיפה על הסיוויק מכל בחינה! בטיחות, נוחות, איכות חומרים, נוחות נסיעה.. הסיוויק מיושנת כבר וזמנה עבר לדעתי! ואם כבר, אז הסיווק יותר דומה ללנטיס ולא הפוקוס!!

פורסם

הסיויק הרבה יותר טובה מבחינת כח וביצועי מנוע... שוקלת ב200 קילו פחות מאיצה למאה ב2 שניות פחות אוכלת פחות דלק והיא עם הגה נראה לי נוח בהרבה על הפוקוס ככה לפחות הה ההגה של שנת 2003 ...

נוחות זה גם חלק מאוד חשוב הרבה אומרים שהסיביק לא כזו נוחה השאלה אם כדאי ללכת על הפוקוס.. כלומר האם שווה לבתר על כל הביצועים של ההונדה לטובת עוד קצת נוחות בנסיעה.. האם ההבדל כזה משמעותי??

מי שיש לו סיויק פה ואני מדבר על 2002 והלאה איך היא בנסיעות ארוכת?!

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

הסיוויק מכונית מיושנת. היא לא הייתה תחרותית כשהוצגה (מדובר על הסדאן, כן?) והיא בטח לא תחרותית כיום. למעשה, היא כבר הוחלפה, מה שאוטומטית משדרג כל רוכש לדרגת "אידיוט מוחלט".

אם אתה חייב סיוויק, תחכה לחדשה. אם לא, הפוקוס באמת בכמה רמות מעליה. וחוצמזה, המאזדה 3 תהיה במקום טוב באמצע - מכל הבחינות, ותהיה יותר מהנה לנהיגה משתיהן.

וגם, אל תשכח שלסיוויק אין טיפטרוניק, ואם אתה מחפש ביצועים, זה יתרון משמעותי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

טוב הרגע דיברתי עם אישתו של אבא שלי שהיא תאכלס לוקחת את הרכב ... היא הזמינה פוקוס ... אמורה להגיע ב-1/1/06 מקווה שתהיה מהנה לנהיגה אני יעדכן אותכם איך היא... אגב צבע תכלת...

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

• תוכן חדש...