Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגושים לאיביזה שנת 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איביזה שנת 96 ואני רוצה לדעת אם הפגושים של איביזה 97-98 מתאימים לאוטו שלי בדיוק ומלתבשים על אותם ברגים או שצריך לעשות התאמות כדי שהם ישבו על האוטו.

זה התמונות של האוטו שלי(האדום) והפגושים של איביזה שנת 97-98 שאני רוצה לשים.

cupra.jpg

seat.jpg

ועוד שאלה קטנה: אין לי כל כך נסיון עם פירוקיות אז מזה לדעתכם מחיר סביר לפגוש קידמי/אחורי של איביזה שנת 7/8 מפירוקיה במצב טוב?

pop.jpg

myy2nh.jpeg

פורסם

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה להתקשר למוסך מרכזי מוסמך וטוב ופשוט מאוד לשאול.....

אני מאמין גם שסיאט עשו פשוט מאוד מתיחת פנים קלה לאיביזה באותם השנים אז ככה שזה מתאים

Polo 2012

פורסם

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה להתקשר למוסך מרכזי מוסמך וטוב ופשוט מאוד לשאול.....

אני מאמין גם שסיאט עשו פשוט מאוד מתיחת פנים קלה לאיביזה באותם השנים אז ככה שזה מתאים

קשה לי להאמין שבמוסך יודעים את התשובה לשאלה שלי כי אני לא חושב שהם מחליפים שם פגושים כמו שאני מתכנן.

הדבר הכי פשוט לדעתי זה לישאול בפורום של אנשים שמבינים במכוניות ולקבל תשובה. סביר להניח שמישהו גם עשה את זה.

בכל מיקרה כבר קיבלתי הצעה מסדנא מסויימת לפגוש מקורי של קופרה (שנת1998 חדש לחלוטין עם צבע והרכבה ב1100 שקל. נשאר לי רק לברר כמה עולה אחד קצת יותר מעוצב מפייבר, ולהשוות מחירים. משהו בסגנון הזה:

http://myweb.tiscali.co.uk/osprey/leaflet/ibizax.html

פורסם
קשה לי להאמין שבמוסך יודעים את התשובה לשאלה שלי כי אני לא חושב שהם מחליפים שם פגושים כמו שאני מתכנן.

הדבר הכי פשוט לדעתי זה לישאול בפורום של אנשים שמבינים במכוניות ולקבל תשובה. סביר להניח שמישהו גם עשה את זה.

בכל מיקרה כבר קיבלתי הצעה מסדנא מסויימת לפגוש מקורי של קופרה (שנת1998 חדש לחלוטין עם צבע והרכבה ב1100 שקל. נשאר לי רק לברר כמה עולה אחד קצת יותר מעוצב מפייבר, ולהשוות מחירים. משהו בסגנון הזה:

http://myweb.tiscali.co.uk/osprey/leaflet/ibizax.html

תשים זה מתאים בלי שום בעיה...

חבר שלי כבר החליף לאיביזה שלו לפגושים החדשים.

• תוכן חדש...