Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם :wink: ,

ברכב ,דייהטסו שרייד קלאסיק, ישנם 4 חלונות חשמליים ואני מעוניין להוסיף שני דברים:

1. החלונות לא עולים בנעילה המרכזית של האוטו, האם ניתן להוסיף את האפשרות שהם יעלו אוטומטית ומה סביבות המחיר הנדרש?

2. ניתן להעלות או להוריד את החלונות ע"י לחיצה ממושכת על המתג, האם ניתן להוסיף אפשרות שע"י לחיצה אחת קטנה הם עולים או יורדים (כמו בכרזימה GLX) ומה סביבות המחיר הנידרש?

בכלל, האם זה עסק יקר לשינויים האלו או שזה בכלל לא עניין גדול ?

אודה מאוד לעוזרים.

פורסם

ניתן בהחלט להוסיף את הרמת החלונות יחד עם מערכת האזעקה.

עלות העניין מסתכמת באיזור 400 שקלים פלוס מינוס.

לגבי שאלתך השניה גם ניתן אם כי לא מעשי כל כך ברכבך.לדעתי גם מיותר.

פורסם

שלום.

יש מכוניות שמנגנון הרמה אוטומטית בעזרת השלט לא מומלצת כי המנגנונים של החלונות עדינים ונישברים מההרמה האוטומטית ומיד הסבר למה.

רשימה חלקית של מכוניות שאסור להתקין מנגנון.

דאיצו כול הסוגים , מיצובשי כול המודלים הישנים , פולקסווגן כולם ועוד.

הסיבה: המנגנון עובד כך בזמן לחיצה על השלט יש יחידה חשמלית ששולחת פולס של 12 וולט למשך

+ - 12 שניות למנועי החלונות ,הבעיה היא שלא תמיד החלון פתוח לגמרי ואז קורה מצב שממשיך להיכנס מתח למנועי החלונות והעומס שנוצר על המנגנון המכני שובר אותו.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

קצת "חידוד"

רכב ישן ,כהגדרתו כן הוא, - רכב ישן. נקודה.

ברור אם כך שהתקנת מרים חלונות ברכב ישן חושף את החלונות לתקלות, יותר מאשר ברכב ללא הרמת חלונות.

בכל אופן , אם מבוצעת התקנה איכותית של מרים חלונות , אצל מתקין שמבין איזה מוצר הוא מתקין החשיפה לתקלות יתר, קטנה.

מרים חלונות איכותי כולל בתוכו מנגנון "זיהוי" חלון שהגיע/נמצא למעלה, "מבין" שאין טעם להמשיך ולשלוח לו זרם/מתח ומפסיק מייד.

כך זמן "דחיפת" הפולס מרגע שהחלון למעלה , יורד לשנייה לכל היותר ולעיתים פחות מכך.

ברוב רובם של מנגנוני חלונות החשמל ברכב, עוד טרם הותקן מרים חלונות, קיים באופן מקורי יח' זיהוי של הפעלת יתר (למשל הנהג מפעיל את המתג של החלון ליותר מידי זמן) והמנוע מנתק את עצמו.

במצב זה, התקנת מרים חלונות, מגובה בפעמיים "מנגנון זיהוי" - הפסקת הפולס למנוע החלון עצמו (כלומר בחוטים עדיין יהיה מתח, אך בתוך המנוע הוא ינותק, לא תהיה צריכת זרם בפועל ונסיון הרמת החלון.)

הראשון כאמור של המרים חלונות האיכותי שמותקן, והשני מנגנון ההגנה במנוע החלון עצמו.

במיצובישי לנסר, סופר לנסר יש בעיות בחלון ללא קשר למרים חלונות , המרים אכן עלול "לקרב" מה את הופעת הבעיות.

גם ברכבי מקונצרן VW

ורבים רבים אחרים.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אצלי באונו מרים החלונות עבד שנים על גבי שנים ללא כל בעיה קטנה אחת. מאז שהתקלקלה האזעקה אני לא יכול להתשמש בו.

פורסם

קודם כל, תודה לכולם.

דבר אחד לא מובן לי, אני מדבר על רכב שנת 99-00 - האם זהו רכב ישן? 400 ש"ח נשמע לי מחיר סביר שאני מוכן להשקיע בנידון. אז מה העצה הסופית ?

פורסם

במיצובישי לנסר, סופר לנסר יש בעיות בחלון ללא קשר למרים חלונות , המרים אכן עלול "לקרב" מה את הופעת הבעיות.

גם ברכבי מקונצרן VW

ורבים רבים אחרים.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

דני, לא הבנתי, מה בדיוק הבעיה בסופר לנסר עם הרמת החלונות?

פורסם

אין שום בעיה מיוחדת למעט שה"מנגנונים" המכניים ברכב זה "אוהבים" לההרס.

וגם אז ,ניתן להחליף רק את המנגנון ולא את כל הסט.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
קודם כל, תודה לכולם.

דבר אחד לא מובן לי, אני מדבר על רכב שנת 99-00 - האם זהו רכב ישן? 400 ש"ח נשמע לי מחיר סביר שאני מוכן להשקיע בנידון. אז מה העצה הסופית ?

מישהו? בכל זאת?

פורסם
שלום.

יש מכוניות שמנגנון הרמה אוטומטית בעזרת השלט לא מומלצת כי המנגנונים של החלונות עדינים ונישברים מההרמה האוטומטית ומיד הסבר למה.

רשימה חלקית של מכוניות שאסור להתקין מנגנון.

דאיצו כול הסוגים , מיצובשי כול המודלים הישנים , פולקסווגן כולם ועוד.

הסיבה: המנגנון עובד כך בזמן לחיצה על השלט יש יחידה חשמלית ששולחת פולס של 12 וולט למשך

+ - 12 שניות למנועי החלונות ,הבעיה היא שלא תמיד החלון פתוח לגמרי ואז קורה מצב שממשיך להיכנס מתח למנועי החלונות והעומס שנוצר על המנגנון המכני שובר אותו.

בברכה בני ל.

בני המנגנונים לא עובדים על זמנים אלה יש להם ממסר רגיש לעומס ולכן כאשר הוא מגיע לסוף.. אז המנוע מתאמץ וכך הוא יודע להפסיק... הדבר חיוני גם על מנת שאם יש איבר גוף שנתקע המנוע עוצר.

ישנם פעמים שממסר זה מתקלקל או שיש משהו שמפריע לחלון לעלות .דבר שגורם לאי עליית החלונות עד הסוף.

• תוכן חדש...