Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות דומות ל-156

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לצערי הרב ככל הנראה האלפא תושבת :shock: . (156, 99', ידנית, 2.0).

אנחנו נחפש 156 חדשה אבל בגלל נדירותן רציתי להתייעץ איתכם גם בנוגע לאופציות נוספות.

דרישות:

כסף שנרצה להוציא 120K (גמיש).

ידני.

התנהגות טובה.

יפה.

4 דלתות ומעלה.

בטיחותי (ביי ROVER 620).

מודל 2001 ומעלה.

תודה :|

פורסם

האלפא היא מכונית מאוד מיוחדת, קשה למצוא משהו דומה לה ושעונה על הדרישות שלך, במיוחד בארצנו שתיבה אוט' הפכה לאבזור חובה.

אם תתפשר בשנתון אולי יהיה אפשר למצוא BMW סדרה 3 ידנית..

עוד אופציות שעולות לי בראש הן מאזדה 3 ופורד מונדיאו, מהנות לנהיגה אבל בעלות תיבה אוט' :|

אתה מחפש רכב בטיחותי, אבל לפי מה שאני יודע האלפא לא ממש הצטיינה בזה.. (אולי כדאי להשאיר את הרובר כאופציה)

לדעתי אין ברירה אלה לחפש אלפא 156.. קשה אבל כדאי.

פורסם

בלחץ אפשר לחשוב על לאון טורבו, אם כי בסעיף ההתנהגות היא לא מתקרבת ל-156. חוצמזה יהיה לך מאוד קשה להתעלות על היצירה האיטלקית במחיר ובדרישות הללו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא מאמין שהלכה עוד 156 ידנית. נשארו אולי 2 בארץ. :(

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אתה מחפש רכב בטיחותי, אבל לפי מה שאני יודע האלפא לא ממש הצטיינה בזה.. (אולי כדאי להשאיר את הרובר כאופציה)

לדעתי אין ברירה אלה לחפש אלפא 156.. קשה אבל כדאי.

אלפא 156 מעולם לא נבחנה ע"י גורם מוסמך כגון ה NCAP במבחן ריסוק כלשהו, אז על סמך מה אתה מבסס את הקביעה הנ"ל ?

גם אני סבור שכדאי להתאמץ ולחפש 156 אחרת, אני בטוח שבמועדון אלפא רומאו תוכל למצוא את מבוקשך, אף על פי שגם באתרי מכירת הרכב השונים אני רואה דווקא לא מעטות למכירה, שווה בדיקה!

פורסם

AUDI A4 1.8T

איכותית יותר מהאלפא.

לא יודע מה בקשר להתנהגות, אבל לא צריכה להיות על הפנים.

קשה למצוא כאלה ידניות, אבל שווה לנסות !

תומר.

172

פורסם

נשארו יותר רגילות(אני אישית מכיר 2 יחידות 2.5 שנת 98 שאחת מהן שלי...).

יש כמה 98 וכמה 99 אבל אכן קשה מאד למצוא...

חבל לשמוע שהלכה לעולמה עוד אחת.:cry:

ג.

אני לא מאמין שהלכה עוד 156 ידנית. נשארו אולי 2 בארץ. :(
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תרשו לי רק להגיב על העניין של "מאזדה 3 מהנה לנהיגה", או שנכתבה ע"י ילד בן 16 ללא רשיון, או ילד בן 17 וחצי חסר נסיון ממשי, או אדם אשר לא חווה את הרכב על בשרו

האוטו הזה רחוק מלהיות משהו שמתקרב לחוית נהיגה, בטח ובטח כשמדובר בבנאדם שהסטנדרט שלו זה אלפא 156

המאזדה לא נוחה

היא לא זזה

רחוק מלהיות משהו שירצה אותו.

אתה יכול אולי לחפש פאסאט, אבל זה דבר שלא קיים בגיר רגיל (או אם קיים נדיר נדיר נדיר)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אהלן, מה לגבי לאנצ'יה קאפה? מודל 2000 (+-), מנוע 2000 או 2400 סמ"ק נכנסת בתקציב, לדעתי הרכב הוא יצירה איטלקית בפניה עצמה, חלק יסכימו איתי וחלק פחות. אבל הרכב "דומה" ל156 יותר מהרבה רכבים שהוצעו כאן.

* דגם הטורבו גם כן הוא נכנס בתקציב.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

כסף שנרצה להוציא 120K (גמיש).

עוד אין למבחן אבל האימפרזה 2.0 AWD החדשה מגיע בגירסה ידנית עבור 135K. אולי תהיה סופסוף משפחתית חמימה לנהיגה. אם לא' אולי היא תהיה קרובה מספיק שכמה שיפורים מינורים יעשו אותה למכונית שממש אפשר יהיה להנות ממנה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...