Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכן מסתתרת המשאית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתגר קטן (ובעצם די גדול)

מי יכול לכתוב מה בתמונה והיכן היא צולמה?

(ויסלחו לי אנשי המשאיות שלא כתבתי את ההודעה בשרשור שלהם, בכל זאת לא כל יום רואים בארץ משאית בתהליכי שיפוץ מתקדמים)

3908.JPG

פורסם

מק וקריית שמונה בהחלט מקרבים אותנו למטרה

ברוכים הבאים לחצר של אמנון

הנה עוד משאיות מהחצר של אמנון

ואני מקווה שדב ישים לב לשרשור הזה ובטח יסביר טוב ממני מה רואים

חג שמח

IMG_3880.JPG

IMG_3889.JPG

IMG_3902.JPG

IMG_3915.JPG

IMG_3896.JPG

IMG_3892.JPG

פורסם

נו, איך אני יכול להתעלם? יש כוחות גדולים בעולם הזה ובתוכי שלא מאפשרים לי...

אז ככה:

ראשון מימין למעלה זה ג'י.מ.סי. 660 משנות השישים המוקדמות, מנוע דיזל דו-פעימתי עם רעש מאוד מאוד אופייני, עיצוב אמריקאי (יפה מאוד לטעמי) יחודי מאוד (ה- הג'י.מ.סי היו תמיד יותר "יפים" ומעוצבים מדגמי השברולט התואמים). לוח המחוונים היה מין משולש הפוך, שקודקודו במוט ההגה, משהו מעין מניפה פתוחה.

הרעש וההופעה המיוחדים נחרטו בליבם של כל מי ששמו לב למשאיות בימים אלה...

שני משמאלו, דודג' משנות הארבעים, בהחלט יכול להיות שאריות ממלחמת העולם השניה, מה שאנחנו קוראים "דודג' צלב", על שם הצלב שנוצר מקישוט הכרום בגריל הקדמי. מנוע הבנזין הנצחי של דודג', ראש שטוח שסתומים בצד... לא ממש מדבר אלי, מנוע בנזין, מה אני יגיד לכם.

שלישי משמאל - מאק B-61 משנות השישים,

מתחתיהם מאק NR, מה שאנחנו קראנו "מאק לאנובה", על שם מנוע הדיזל שלו, גם הוא משאריות מלחמת העולם השניה, שבכל העולם נוצל בשימוש אזרחי שנים רבות אחרי המלחמה.

עוד יותר למטה, משאית פורד F4 מתחילת שנות החמישים, וטייגר, ליילנד רויאל טייגר, ה-אוטובוס של שנות השישים והשבעים...

אוצרות גנוזים, מה אני יכול להגיד לכם...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לגבי הליילנד רויאל טייגר - הוא מה שאנשי האוטובוסים (ע"ע פורום תחבורה ציבורית בתפוז) קוראים לו אמבטיה.

לצערי הם לא מבינים שאמבטיה זה פרינץ, והורסים לי את כל הכיף...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
לגבי הליילנד רויאל טייגר - הוא מה שאנשי האוטובוסים (ע"ע פורום תחבורה ציבורית בתפוז) קוראים לו אמבטיה.

לצערי הם לא מבינים שאמבטיה זה פרינץ, והורסים לי את כל הכיף...

שלילי וולוו זה לא אמבטיה,

זה מה שנקא אמבטיה:

64461884.jpg

(לפי הדלת האחרוית הכפולה)

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
שלילי וולוו זה לא אמבטיה,

זה מה שנקא אמבטיה:

(לפי הדלת האחרוית הכפולה)

צבי

בהזדמנות זאת, היה כייף לראות אותך במפגשישי האחרון, לא יצא לי לגשת, אבל אני משוכנעת שתהיינה הזדמנויות נוספות, ובכלל לראות כמה יו"ר בבת אחת - עדנה

אירית

פורסם

איריתי - זה דווקא הבן של צבי..

לא נראה לי שצבי עצמו יקרא לי וולבו...

ולכן אייל - מצטערת על הטעות - ראיתי ליילנד רויאל טייגר וישר נזכרתי באנדי שטחן לי בשכל...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני יודע על מאק EH אחד שעוד נסע בשנות השמונים - שהוביל ברזל בתל אביב, והבעלים שלו גר בשכונת התקווה.

על זה אתה מדבר? ירקרק?

דב

ייתכן שזו באמת מק ואם כך היתה לאבי כזו עד שנות ה- 80 , מודל 49 .

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...