Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, נשמע מצחיק, אך זו לא בדיחה.

כל מה שרציתי היה להחליף מגבים, שאצלי ברכב מתחברים עם 2 ברגים.

אך מה - הברגים הישנים החלידו, וכאשר אני מנסה לפתוח אותם - המברג מסתובב על ריק, והורס את אזור המגע של הבורג והמברג.

מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

תודה

פורסם

אחרי שימון נסה עם פליאר פטנט עם הרבה סבלנות, ולהבא החלף ברגים וצבע אותם בלק שקוף.

היום כבר כמעט אין רכבים שהמגבים מתחברים עם ברגים (יש מעין פלסטיק כמו תיק תק וקליפס) תבדוק טוב שאתה מפרק את נקודת החיבור המתאימה ולא את התושבת הברזל בין זרוע המגב למגב עצמו.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

זה הברגים הנכונים ב100%.

זו לא הפעם הראשונה שאני מחליף מגבים, וגם כל מוכר מגבים יודע שלאפלאוז וסובארו הישנות זה בא עם ברגים.

ברכב הקודם שלי זה באמת היה עם קליפס...

אני אנסה את מה שהצעתם, תודה

פורסם

גם לי הייתה אותה הבעיה בשבוע שעבר בסובארו לאונה שלי, במגב אחד.

ניסיתי להחליף את המגב אך הבורג נשאר והראש נהרס לגמרי אחרי שימוש במברגה.

בקיצור, בתור נסיון אחרון ונואש שברתי את המגב הישן לאלף עזאזל, העפתי את כל הפלסטיק, והבורג יצא בקלות יחסית, (הרבה יותר קל לתפוס אותו עם הפלייאר, ואין לבורג הרבה אחיזה שתעזור לו להשאר).

היה לי בעבר מגבים עם קליפס, לא זוכר מתי ולמה, בכל מקרה עכשיו זה עם ברגים ושיהיה...

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...