Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיראו והיזהרו מנוכלים !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו שקיבלתי במייל..

ביום שישי בעת כניסתי להיפרנטו במודיעין פנתה אלי ולבנותיי בחורה נחמדה (שכמותה היו רבות בכל רחבי "מודיעין סנטר " במודיעין), וביקשה שנאמר לה 6 מספרי מזל ועוד מספר נוסף ונשתתף בהגרלה ....

בנותיי נדלקו ונתנו את המספרים ובנוסף הדיילת ביקשה ממני מספר טלפון ושם - שבמידת הצורך יתקשרו להודיע אם זכינו ...

ביום ראשון בערב - התקשרה לטלפון הסלולארי שלי בחורה ממספר לא מזוהה וציינה בפניי שהיא מדברת מחברת סופר לאק והיא שמחה להודיע לי שזכיתי בהגרלה, במקום הראשון והפרס שאקבל הינו : DVD , תיק מנהלים יוקרתי ושובר הנחה לחופשה זוגית ובנוסף מנוי ללוטו ..

הבחורה האדיבה והנחמדה נשמעה מאוד מקצועית, מיומנת ואדיבה . היא הכניסה את פרטיי למחשב , המידע היחיד שתרמתי (בשלב זה) היה כתובתי לצורך משלוח המתנות ותעודת זהות ..

כעבור מספר שניות הבחורה שאלה איפה קיבלתי את הטופס , באיזו עיר והאם אני חברה מועדון....

הסברתי שהיתי לקוחה מקרית לחלוטין ואינני חברה בשום מועדון שכזה ....

ואז היא טענה שזו טעות שהכניסו אותי להגרלה אך מאחר וכבר הבטיחה.... היא תתיעץ עם ממונה אבל אינה יכולה להבטיח כלום ....

כעבור כחמש דקות התקשר בחור נחמד שהזדהה בשם מורן לוי וציין שהוא הממונה בחברת סופר לאק ומאחר והכניסו אותי בטעות להגרלה אבל זכיתי מקום ראשון - הוא יתן לי את המתנות שהובטחו - ושוב ציין את פירוט המתנות וציין שתוך 10 ימים אקבל את הזכייה .

מאחר והמבצע הינו עבור לקוחות ויזה וישראכרט בלבד הוא רוצה לדעת אם יש לי כרטיס של חברות אלו - צינתי שכן והוא ביקש את המספר לצורך בדיקה בכספית ..

מאוחר יותר אמר שיתכן ואצטרך לשלם עבור ההובלה 20 ¤ ..

בסיום ציין שלכל שאלה ובקשה אני יכולה לפנות אליו לטלפון 03-9528896 מורן לוי והוא ישמח לסייע.

בשניה שנסגרה השיחה חייגתי למספר שהוא נתן לי ולא היתה תשובה- חשדתי מאוד וחיפשתי את מספרו (כעצת גיסתי החכמה) באתר 144. שם ראיתי שהמספר טלפון לא קיים.

התקשרתי ל"לאומי ויזה" וסיפרתי את הסיפור . הפקיד לא הביע עניין רב ולאחר שהתעקשתי הועברתי לבטחון ושם ההתיחסות היתה שונה ..

התברר שהכרטיס אשראי שלי נוצל שתי דקות אחרי שסימתי את השיחה עם מורן (מחברת סופר לאק) בסך של 2011 ¤ בחנות מחשבים ..!!!

כמובן שבבטחון לאומי ויזה מייד ביטלו את הכרטיס והרכישה ונתנו יחס מצויין- ואני המטומטמת נשארתי פעורת פה ...

יש להדגיש שהחברה "סופר לאק" השאירה בידיי העתק של מספרי המזל על נייר פירמה רישמי ומכובד עם פירוט המתנות, עם כתובתה - רחוב לישנסקי 27 א. ת חדש ראשל"צ 75707 עם מספר פקס וטלפון (זה שפורט לעייל ).

בחברת "לאומי ויזה" הובהר לי מאוחר יותר שסופר לאק ערכו כבר הונאות בעבר וכנראה יעשו זאת גם בעתיד- אז איפה המשטרה?????????????????????????

בינתיים נודע לי עוד על ארבעה אנשים נוספים ממודיעין שפנו אליהם טלפונית והודיעו להם על " זכייתם.."...

היזהרו .... הפיצו הלאה

פורסם

על טימטום משלמים. לא נותנים את מספר כרטיס האשראי לאף אחד בלטפון, לא "לעובדי הבנק" שרוצים לבדוק משהו ולא לאף אחד. ואיך אומרים ברוסית, מתנות יש במתקן לתפיסת עכברים בשביל העכבר השני ( בעברית זה נשמע לא טוב).

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

שלום אני דודו מחברת דודי בלסר מוצרי קוסמטיקה לפופיק, כולכם זכיתם בשמן ארומטי לפופיק, רק תשאירו לי את מספר כרטיס האשראי שלכם בה"פ או בהודעה רגילה, זה ממש לא משנה. וישלח אליכם בהקדם נציג עד הבית למריחת השמן.

מתנות לא מחלקים ! ולא נותנים לאף אחד את המספר כ"א, גם לא לדודי בלסר או דודו זר !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ידידה שלי עבדה בסופר לאק הזה לאיזה יום או יומיים :roll:

בדיוק אותו הסיפור, רק שאת המספרי מזל הם היו לוקחים מהאנשים בטלפון (מתקשרים לאנשים אקראיים מדפי זהב), ובשביל לקבל את המתנה (כמה חודשים אחרי זה) היה צריך להרשם "לשרות" שלהם...

Scooby WRX

פורסם
מי שאידיוט מספיק לתת את המס' ויזה\ישראכארט שלו למישהו , מגיע לו שיחגגו עליו.
אוי אורן, פשוט איש חינני ויקר אתה.... ממש עוזר לה, אני בטוח שהיא מודה לך מאוד על דברייך.... :roll:
פורסם

אני מצטער אבל אף פעם לא הבנתי אנשים שנופלים למלכודות האלה.

ועוד אחרי זה שואלים איפה המשטרה..

אם לא עשו אותך באצבע אתה כבר אמור לדעת שתי דברים :

א. פרס שמצמידים לו את המילה יוקרתי סביר להניח שיוצר במצריים משאריות ביוב, והוברח לארץ בתחת של גמל.

ב. שהעולם מפוצץ בנוכלים ומניאקים שרק מחכים לקחת את הכסף שלך , חלק מהם אפילו עושים את זה בצורה חוקית {חברות כבלים/לווין , חברות טלפון/סלולר , ובעצם כל גוף שמתחיל ב "חברת" ומסתיים "בע"מ"}.

אם כל החיים שלך גונבים ממך ואתה עדיין לא מסוגל לזהות נוכל כשאתה רואה אחד , זבש"ך!

GOT סחוג?

פורסם
שלום אני דודו מחברת דודי בלסר מוצרי קוסמטיקה לפופיק, כולכם זכיתם בשמן ארומטי לפופיק, רק תשאירו לי את מספר כרטיס האשראי שלכם בה"פ או בהודעה רגילה, זה ממש לא משנה. וישלח אליכם בהקדם נציג עד הבית למריחת השמן.

מתנות לא מחלקים ! ולא נותנים לאף אחד את המספר כ"א, גם לא לדודי בלסר או דודו זר !

אגב דודו

אתה תיצטרך גם מס' ת.ז ולא רק את המס'

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

זה בדיוק כמו בטלפון !

מחפשים בדפי זהב ואומרים :

שלום, משפחת XXXXXX, זכיתם בדי וי די מתנה, ישר אומרים לא מעוניין ומנתקים.

Suzuki Jimny

פורסם

אויי כל הנוכלים האלה.

בעוד שיעורי הנהיגה שלי מלפני 4 חודשים , שנכחתי בשיעור עם המורה , התקשרו אליו וניסו לעשות לו קטע דומה שזכה בדברים יקרים(כבר שכחתי) הוא אמר להם לא נותן כרטיס אשראי , רוצים שלחו תמתנות לכתובת X , אחרי התווכחות קטנה ניתק להם , כאלה נוכלים - אין מתנות חינם!

פורסם
אוי אורן, פשוט איש חינני ויקר אתה.... ממש עוזר לה, אני בטוח שהיא מודה לך מאוד על דברייך.... :roll:

מעט הבנת הנקרא ידידי .. הבחורה לא כתבה פה בפורום .. זה העתק מאימייל שנשלח לאחד מחברי הפורום.

אנא ממך.. ולא באתי לעזור , אלא להטיף.

• תוכן חדש...