Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר שאלות צרפתיות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, ובמסגרת השאלות השבועיות לגביי הפג'ו (או שמא ג'ווווניייר?:

1. כפתורי אזהרה\ערפל\מחמם אחורי - האם ניתן להצליב ביניהם? או שכל אחד הוא יישות בפני עצמה?

2. איך ניתן לעקוב אחרי המסלול של הכפתורים הללו? (כלומר, אם יש בעיה היכן לחפש את הפיתרון?)

3. איך לעזה אפשר להגיע למנגנון הנעילה בדלת האחורית? (נתקע שוב ולא ניתן לפתוח הדלת)

4. ושאלה אחרונה, מכיוון שזו הצרפתיה הראשונה שלי, בבקשה מכם להסביר לי איך ניתפס הגלגל הנוסף

מתחת לרכב (קניתי אותו ללא גלגל) ואיזה חיבור יש בתוך הבגאז' לצורך כך (אצלי שבור).

בתודה עמוקה מקרב לב

אבי

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

1. בוודאי שכל אחד הוא ישות בפני עצמה. אתה באמת חושב שאורות האזהרה יחוברו בטעות למפשיר האדים? אם אתה מתכוון לשאול האם הכפתורים זהים - למיטב ידיעתי כן, אבל פשוט מאוד לבדוק זאת ע"י רק מודד במצב קצר.

2. הפיתרון נמצא אצל חשמלאי רכב :wink:. לא חושב שכדאי להתחיל לעקוב אחרי צמות חוטים ברכב. אם הכפתור לא מגיב, הנקודה הבאה לבדוק לדעתי היא מתח בכניסה הרכיב שאינו עובד (מפשיר האדים, למשל...).

3. מנהל הפורום רזמל התוודע כבעל מומחיות על-אנושית בהגעה לחלק הנ"ל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82231

4. בתוך תא המטען יש בורג פלסטיק, אותו יש לסובב עם החלק האחורי של מפתח הגלגלים המקורי של פיג'ו. למעשה, זאת הסיבה היחידה שמצאתי עד היום להמשיך ולנסוע עם מפתח הגלגלים המקולל הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אולי תציין מה הבעייה, ולמה אתה שואל את מה שאתה שואל , ואז יתכן ותקבל תשובה מכוונת..

בגדול, אם אני זוכר נכון, החיבורים למתגים שונים , לא נראה לי שהצלבה בשנייה אפשרית.

התאמה אפשר לעשות, אבל בשביל מה ולמה?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

4. שכחתי להוסיף שגלגל חייב ליפול במכה אל הכביש ולפגוע באחד משלושת הדברים הבאים:

א. ברגל שלך, בדיוק ביום שבו נעלת כפכפים.

ב. במכנסיים הלבנות והחדשות שבדיוק קנית שבוע קודם

ג. בכביש. כי בכל זאת כוח המשיכה פועל גם על צרפתיות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן צודק באמת הפטנט גרוע.

אם הצמיג נמצא שם מספיק זמן הוא גם מקבל עיוותים מהברזלים שתופסים אותו ומהחום של האגזוז שנמצא 4 ס"מ ליד.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אלירן, תכין דף ונייר, (או עפרון ועט)

הנחיות לשחרור גלגל רזרבי במאתחמחמש:

1. אכן, בקצהו של מפתח הברגים יש חיבור שמתאים לפתיחת כלוב הגלגל.

2. לא לפתוח את הבורג עד הסוף. מספיק לפתוח אותו מספר סיבובים בלבד, ואז, להתכופף מתחת לרכב (רצוי בלי מכנסיים לבנות, כפכפים נשאר אופציונלי) וללחוץ את הגלגל עם הכלוב כלפי מעלה.

3. הכלוב ישתחרר מהתפס שלו אל הבורג/וו שמחזיק אותו.

4. באיטיות, יש להוריד את הכלוב עם הגלגל כלפי מטה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

צודקים. הייתי צריך לפרט יותר...

וכדקלמן:

גלגל רזרבי- היה בורג??? כל מה שיש זה חתיכת מתכת שעולה ויורדת חופשי בהתאם ללחץ שאני מפעיל על המחזיק של הגלגל מתחתית הרכב... מה עושים?

לגבי החלק האחורי, פשוט גיליתי יום בהיר אחד שאין לי שפיצר אחורי. שלא לדבר על זה שנתקעת לי הדלת האחורית לעיתים קרובות (המנעול). דרך אגב אם למישהו יש מושג איך להתעסק עם המנעול הזה אז בבקשה להודיע לי, כי אני לא הצלחתי!!

ולגבי נורית האזהרה, מסתבר שהיא נלחצת פנימה במקום להדלק אז הנורה נכבת, כנראה קצר איפהשהוא

אם למישהו יש מושג איפה להתחיל לחפש אז תודה. אגב גם נורית הערפל מקרטעת.

כן כן, הרבה עבודה אני יודע. לפחות אתם חוסכים לי שלבים בדרך...:-)

פורסם

טוב חזרתי כרגע מהאוטו וכמה תקלות נפתרו:

1. לגביי המנעול האחורי שנתקע, בזחילת נינג'ה (3 דלתות) 2 מברגים וגלון WB40 המנגנון נפרץ ושומן וכרגע תקין. חשוב לציין שלא ניתן לפתוח אותו ללא שבירת הלחמה על אחד הברגים (אם אינני טועה).

2. לגבי הגלגל הרזרבי, תודה לכולכם על ההסבר, צרפתיים עושים דברים בדרך שלהם. ונדמה לי שהבנתי את העניין, כעת נשאר רק לקנות גלגל (עוד יומיים טסט... לא חכם בלשון המעטה...אני יודע)

3. וכאן גולת הכותרת, לאחר חפירות עמוקות החלטתי שאני אידיוט. למה? כי הדבר הראשון שחינכו אותי עוד בבית ספר לאלקטרוניקה הוא... לבדוק פיוזים (אפילו אמא שלי יודעת, ואין לה אפילו רשיון נהיגה), והפלא ופלא, נורית האזהרה מנצנת לה שוב (זה לא היום שלי).

ניגוב קטן מתחת לרכב ונדמה לי שאני מוכן לטסט. סוף סוף.

ושוב תודה לכולכם, הרבה אנשים מודים לאל על הפורום הזה. וג'ונייר במיוחד.

פורסם

אל תשאיר את שמן החלודה , הוא לא בריא למנגנונים , אוסף אבק וכו.

רצו לשמן בשמן דק כמו של מכונות תפירה ולרסס באוויר דחוס ל"ייבוש" חלקי.

האבק נדבר לשמנים כאלה וגומר על המנעול והצילינדר.

פורסם
אל תשאיר את שמן החלודה , הוא לא בריא למנגנונים , אוסף אבק וכו.

רצו לשמן בשמן דק כמו של מכונות תפירה ולרסס באוויר דחוס ל"ייבוש" חלקי.

האבק נדבר לשמנים כאלה וגומר על המנעול והצילינדר.

תודה!

• תוכן חדש...