Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכביש הכניסה לטירה מכיוון כוכב יאיר צצות פנצ'ריות כפטריות לאחר הגשם. התחרות עושה את שלה והמחירים זולים מול המחירים של פנצ'ריות בפתח תקווה (שעד כמה שהבנתי די זולות)

עשו לי איזון על הרכב, ואחרי שבוע אני מאוד מרוצה.

לא להתבייש להתמקח על המחיר, לקום וללכת ושאר הטריקים. הם עובדים.

אני החלפתי אצל צמיגי בחבוח (09-7937330) אבל יש לפחות עוד 3 פנצריות ברדיוס של 200 מטר.

תהנו

אריאל

פורסם

אין מישלין אנרג'י בסיווג מהירות V

אם קנית H במידה כזו במחיר כזה זו בהחלט מציאה.

שוב, בדוק את התאריך המוטבע בדופן הצמיג הוא מופיע בצורת שבוע ושנה לדוגמא השבוע ה 5 של 2005 יופיע בתור (0505).

I don't drive fast, I fly low

פורסם

היכן נקנו הקונטיננטל?

מישלין אנרג'י הם צמיגים סבירים לאו דווקא מחזיקים מעמד יותר מאחרים, מנסיון. פשוט במחיר שלהם יש צמיגים הרבה יותר טובים, ולרוב גם בפחות.

I don't drive fast, I fly low

פורסם
4 צמיגי קונטיננטל MADE IN FRANCE טריים לחלוטין 195\65 15 , עלו 1160 ש"ח יוצרו לפני 5 שבועות בלבד .

ארבעה כיסאות חדשים קניתי באיקאה לפני שבועיים עלו פחות מ-950 ש"ח.

מה הקשר??? תשווה בין מוצרים זהים.

פורסם

שוחחתי הרגע עם הבחור מטירה , צמיג הכי זול 230 ש"ח FALKIN הוא טוען יפני -צריך לבדוק מקרוב ...

לעומת זאת צמיגי MICHELIN ו - PIRELLY הוא מוכר ב 300 ש"ח האחד ..

ליאור. יש לי קונטיננטל (ספאר) והוא גרמני ...

ההוא מוכר גם כן אבל- רומניה.

וסתם לינק שמצאתי http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3105546,00.html

נניח ואתה נוסע במהירות האור מה יקרה אם פתאום תדליק אורות.....

איך הנהג של המפלסת שלג מגיע לעבודה ביום מושלג....

it's better to die on your feet than to live on your knees

פורסם

falken הוא צמיג קוריאני ולא יפני!!! אפשר למצוא בבני-ברק או בצמיגי השואף צמיג מהדגם הזה (מידה 175/70R/14) באותו מחיר. אין כאן שום מציאה. Hankok, גם הוא קוריאני, יש רביעיה ב-850 לאותה מידה במרכז. לא שווה לסוע עד לטירה בשביל מחיר כזה.

פורסם

Falken הוא דווקא צמיג יפני במקורו (יפני אסלי!), והוא אף זוכה להערכה מסויימת בארה"ב. הסדרות הזולות של החברה מיוצרות בזמן האחרון גם בקוריאה. אבל אל תשכחו שגם צמיגים של חברות "מכובדות" כמו מישלין, פירלי וכו' מיוצרים לעיתים במזרח אירופה (רומניה, צ'כיה וכו') במקרה הטוב, ובסין במקרה הפחות טוב (ייתכנו זיופים)

• תוכן חדש...