Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך הגיר באלפא 146 שלי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לך לשפץ את הגיר ולא לקנות מפירוקיות.

נסה לקבל הצעת מחיר מ"טופ גיר" ברעננה 054-4434580 - ארז.

התוצאה תהיה טובה בהרבה מגיר מפירוק.

אזהרה: "המאגר" יקרים מאוד, וכבר היו מצבים שנתקלתי אצלם במחירים גבוהים מחלפים חדשים.

יזדי יהיה הרבה יותר ידידותי במחיר 03-9570000

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ממליץ לך לשפץ את הגיר ולא לקנות מפירוקיות.

נסה לקבל הצעת מחיר מ"טופ גיר" ברעננה 054-4434580 - ארז.

התוצאה תהיה טובה בהרבה מגיר מפירוק.

אזהרה: "המאגר" יקרים מאוד, וכבר היו מצבים שנתקלתי אצלם במחירים גבוהים מחלפים חדשים.

יזדי יהיה הרבה יותר ידידותי במחיר 03-9570000

התקשרתי..

הוא אמר לי שבאלפא לא כדאי להתעסק עם שיפוץ הרי שכל חלק עולה הון תועפות

מתן

פורסם

תיראה כול סיכרון או איך שלא רושמים את זה עולה לאלפה בסביבות ה 400 עד 600 שח. להוריד גיר בסביבות ה 600 שח גם בכול מוסך.

תעשה חשבון אתה מחליף את כול הסיכרונים לחדשים ויש לך גיר חדש...

ליפעמים שפותחים את הגיר מוצאים עוד תקלות ואז אולי לא שווה ההשקע.

עדין לא הבנתי איך הגעת למסכנה שהלך הגיר?

קיבלת חוות דעת מימוסך מיקצועי?

אולי הלך הקלץ ? (מה שנפוץ באלפה יותר מהגיר)

אם לא ניכנס לך אחד ההילוכים אז זה בעיה בסיכרון אחד שעלותו שוב בסביבות ה 400 עד 600 שח ואולי פחות אפילו.

לא תמיד גיר מיפרוק יהיה יותר טוב מישלך גם בפירוקיות הגירים (בימיוחד של מכוניות כאלה ) עברו יתעללות.

רז...

פורסם
אתה מחליף את כול הסיכרונים לחדשים ויש לך גיר חדש...

רז...

הא?? :shock: :shock: :shock: שיטה חדשה???? אני פותח מכון לשיפוץ מחר בבוקר.

פורסם
תיראה כול סיכרון או איך שלא רושמים את זה עולה לאלפה בסביבות ה 400 עד 600 שח. להוריד גיר בסביבות ה 600 שח גם בכול מוסך.

תעשה חשבון אתה מחליף את כול הסיכרונים לחדשים ויש לך גיר חדש...

ליפעמים שפותחים את הגיר מוצאים עוד תקלות ואז אולי לא שווה ההשקע.

עדין לא הבנתי איך הגעת למסכנה שהלך הגיר?

קיבלת חוות דעת מימוסך מיקצועי?

אולי הלך הקלץ ? (מה שנפוץ באלפה יותר מהגיר)

אם לא ניכנס לך אחד ההילוכים אז זה בעיה בסיכרון אחד שעלותו שוב בסביבות ה 400 עד 600 שח ואולי פחות אפילו.

לא תמיד גיר מיפרוק יהיה יותר טוב מישלך גם בפירוקיות הגירים (בימיוחד של מכוניות כאלה ) עברו יתעללות.

רז...

הלוואי שזה היה כל כך פשוט כמו שרשמת

מתן

פורסם

תיראה לכמוני כמוך זה מסובך, למכון של גירים זה בידיוק כמה דקות של עבודה.

מאיפה אני יודע : גם אני שיפצתי את הגיר של הפונטו שהייתה לי (להזמין גיר כזה מיחול היה כמו ליקנות עוד אוטו) ולכן החלפתי 3 סיכרונים לחדשים וקלץ חדש.

וידעתי בלב שהגיר במצב הכי טוב שיש ושהוא לא מיפירוקיה שעבר יתעללות ויכול להיתקלקל מחר שוב.

שוב,נכון זה לא עבודה קלה אבל לשפץ את הגיר ברוב המיקרים עדיף (אל תישכח שהוא צריך לעבור שבועות של חיפשים ולימצוא במחיר נורמאלי)

בברכה רז...

• תוכן חדש...