Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחליף את הקליאו.

אני חושב לכיוון או גולף (שנת 99-2001) או טויוטה ראנקס (2003)

אני מתלבט מבחינת איכות הרכב (להתקנה של מערכת)

עובי המתכת. פלסטיקה. רמקולים. מקום בבג'ז.

מקדימה. מה הקוטר של הרמקולים? ומה העומק שאפשר להכניס.

מה הנפח הבג'ז

רמקולים מאחורה? איפה יש מקום?

בגולף יש בדלתות מאחורה ופלטה.

בראנקס????

תשובה מבעלי רכב. ומתקינים. בלי ניחושים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם אתה רוצה אקוסטיקה ובאס חזק רק מהגולף.

תמיר

פורסם

תתחשב גם מבחינת הד יוניט...

אם אני לא טועה ברנאקס זה מובנה ובגולף יש אפשרות לרגיל...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לגבי הראניקס:

כבעלים גאה של אחת כזו, אני יכול לתת לך מידע מדוייק וכמו שביקשת ללא ניחושים.

אז ככה, לגבי עובי המתכת אני לא אענה מאותה סיבה שלא מדדתי, לגבי הרמקולים: בדלתות מקדימה ובדלתות מאחורה זה 6.5", מדף אחורי לאופציית 6X9, ז"א מדף מעץ ללא מכשולים למיניהם. לגבי הפלסטיקה: הרכבה איכותית (ההרכבה בוצעה בUK ולא בטורקיה כמו הסדאן מאותו שנתון) וללא קירקושים, נפח הבגאז' עומד על 290 ליטר. זה בגדול לגבי מה ששאלת, אם יש עוד שאלות אתה מוזמן לשאול בפרטי.

עריכה: שכחתי לציין, אם תרכוש אחת מאובזרת (GLI/LUXURY) אז תיתקע עם ר"ד מובנה שע"מ להחליף אותו לרגיל זה סיפור בפני עצמו.

פורסם

אכן כן. מרגישים שאנחנו שוהים בפורום אודיו כבד .

לקנות רכב על פי שיקולי אודיו ואקוסטיקה זה א,ב שלנו פה..:-)

בגולף באמת אקוסטיקה טובה .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כאחד שאוהב טויוטה ובמקרה יש לו אחת אומנם לא רנקס אלא gli משפחתית אבל מבחינת אמינות הרכב לא סתם זכה 5 שנים ברציפות במשפחתית היפנית המוצלחת בעולם...

ודבר שני לגביי המערכת אתה יכול גם לא לקחת את המובנת גם בדגמים המפוארים ופשוט יורידו לך כסף מהמחירון של הרכב כי הריי הם מרכיבים את זה זה לא מגיע ככה מטורקיה (איפה שהרכב מורכב) בארץ מרכיבים את כל שאר התוספות והירקות אז ככה שיש להם את זה במארזים והם מוכרים את זה לאנשים עם הדגמים של הסאן למשל ב 2004 הוא מגיע אוטומטית עם טייפ מובנה ככה שרובם החליפו לר"ד מונה בתוספת מזערית...

אני ממש ממליץ על האוטו אהבתי אותו מאוד מבחינת אקוסטיקה וסאנוד אני לא ממש מבין ועדיין לא סיימתי את המערכת שלי אז אני גם לא יכול להגיד לך...

אך הדלתות ממש מאסיביות לעומת הגולף זה מה שכן בטוח אני יכול להגיד לך

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

• תוכן חדש...