Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על מזדה לנטיס 323

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הרכב הנ"ל שנת 2001-2003 חסרונות ויתרונות בבקשה במיוחד מאנשים שיתנסו

בנסיעה ברכב, הכוונה היא ל1600 סמ"ק אוטומטית משפחתית שרוב הנסיעות שלה בתוך העיר

תודה ומחכה לתגובות

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

הוא צודק. אם אתה רוצה להנות מהנהיגה חפש במקום אחר. אם אתה רוצה עגלה מכוערת שתביא אותך ומקום למקום לך על זה.

פורסם

למה ללכלך עד כדי כך?

המשפחתומטית של ישראל, בסיסית, אמינה, ביצועים לא רעים, אתה מדבר על הדגם שלאחר מתיחת הפנים והוא קצת יותר מעודן מבחינת עיצוב פנים וחוץ. רכב טוב למי שלא מחפש יומרות ספורטיביות.

אני חושב שאם כבר משפחתית יפנית הקורולה עדיפה על הלאנטיס בכל מצב פרט למרווח רגליים מאחורה (עד 2003).

haters will hate

פורסם

קודם כל..

הלאנטיס הוא לא הרכב הכי ספורטיבי עם חווית הנהיגה הכי טובה שקיימת בעולם!

אך היא גם לא נועדה לכך, הלאנטיס נועדה להיות רכב אמין שמביא אותך מנקודה א' לנקודה ב', תוך מינימום בעיות!

ומבחינת זה הלאנטיס נהדרת! כמעט ואין לרכב בעיות. מבחינה מכנית הרכב כמעט ולא מתקללקל בכלל (ואני מדבר מניסיון..).

כמו כן אתה יכול לעשות חיפוש על בעיות טכניות בלאנטיס, ותראה שכמעט ולא תמצא כלום!

מבחינת נוחות נסיעה, הלאנטיס היא לא בעלת המושבים והמתלים הנוחים בעלום, אך גם לא הגרועים ביותר.

ומבחינת עיצוב פנים, ומקום מאחורה ומקדימה, לדעתי היא הכי טובה בקטגוריה שלה..

לסיכום:

רכב טוב מאוד ללא בעיות מיוחדות, אשר לדעתי הכי טוב בקבוצה שלו וביחס למתחרות הישירות שלו..

כמו כן זהו רכב עם שוק טוב, ולכן לא תהיה ממש בעיה למכור אותו.. או לחילופין למצוא אחת כזאת לקניה..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אתה באמת חושב שהלאנטיס היא המכונית בעלת עיצוב הפנים והמרווח הכי טוב בקטגוריה?

המאזדה אינה מצטיינת בכלום והפלוסים שלה הם: שמירת ערך ואמינות.... דבר שיש גם אצל הקורולה..

haters will hate

פורסם
אתה באמת חושב שהלאנטיס היא המכונית בעלת עיצוב הפנים והמרווח הכי טוב בקטגוריה?

המאזדה אינה מצטיינת בכלום והפלוסים שלה הם: שמירת ערך ואמינות.... דבר שיש גם אצל הקורולה..

נכון מאוד!

וכן אני חושב שהמאזדה הכי טובה בקטגוריה שלה:

המתחרות העיקריות שלה הן הקורולה והפוקוס.

-הפוקוס לדעתי מצועצת מדי בפנים וכל הקדימה נראת פשוט מגעיל (לדעתי) יותר מדי אורות בצבעים שונים..

וחסר מקום להניח דברים. אני אישית נתקף בהתקף קליסטרופוביה כל פעם שאני נכנס לרכב..

- הקורולה רכב נהדר ואף אולי יותר טובה מהלאנטיס כמעט בהכל, פרט למקום מאחורה.. אם יושב בקורולה אדם גבוה, לא יהיה למי שמאחוריו מקום לרגלים! דבר שכן יהיה לו בלאנטיס..

כמו-כן, זה כבר עניין של טעם אישי, אך אני מעדיף את המראה החיצוני והפנימי של הלאנטיס מאשר את זה של הקורולה

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

הרכב לא אמור להיות או להראות ספורטיבי הוא מיועד לאדם בסביבות גיל 60 כדיי להגיע ממקום למקום במינימום תקלות והרוב בתוך העיר

אז נראה לי שהרכב הזה בהחלט יכול לענות על הדרישות לא?

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...