Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דה שבו בנסיעת שטח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חראם ?

כואב ?

הדה שבו חצו את הסהרה עוד כשלא חשבו על ההורים שלכם.

תהיו רגועים.

למכוניות הללו יש מהלך מתלים אינסופי בערך (מי שראה פעם את הג'ק המקורי יבין) , הגנה על המכלולים החשובים , וגובה גחון שמאפשרים חצייה של כל מכשול כמעט.

מה שעוצר את המכוניות הללו הוא (חוסר) כח המנוע , ולא שום דבר אחר.

פורסם

יפה לראות מכוניות שלא נשמרות בבועה, אלא יוצאות לשטח ועושות את הדבר שהן נועדו בשבילו :)

ישר כח

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הרכבים האלו ראו שטח יותר מכל ג'יפ 4x4 שחונה על מדרכות בתל אביב.:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פעם הבאה שאתם יוצאים לטיול שטח אני רוצה להיצטרף עם הסמוראי שלי אני יודע שיש לי יתרון עצום עליכם אבל שמעתי רבות על הדה שבו ואני רוצה ליראות זאת במו עיניי אני יודע שמה שעברתם זה עוד כלום לעומת מה שאפשר.

בברכה, צביקה

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

כל מה שהדה שבו צריך על מנת לנוע זה- כף של שמן, כוס בנזין, ונפיחת אחוריים על מנת לנפח את הגלגל.

ולמיקרה חירום....חוט ברזל ופלייר יספיקו. האוטו לא עוצר.

היתה לי כזאת....שנת 62. איזה חמור הייתי שמכרתי אותה.

אריה

DS72

פורסם
פעם הבאה שאתם יוצאים לטיול שטח אני רוצה להיצטרף עם הסמוראי שלי אני יודע שיש לי יתרון עצום עליכם אבל שמעתי רבות על הדה שבו ואני רוצה ליראות זאת במו עיניי אני יודע שמה שעברתם זה עוד כלום לעומת מה שאפשר.

בברכה, צביקה

יש טיול בסוף השבוע הבא, לאיזור הר תבור, ומשם כנראה לכיוון משגב. לא ברור אם תהיה נסיעת שטח.

כל הפרטים מעודכנים בפורום של מועדון הדה שבו בכתובת http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=10555&smsMsg=

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

סיטרואן חשבו על האיכרים, המטרה הייתה שהאיכר הפשוט יקנה את הרכב הזול והפשוט הזה וויוכל להשתנע איתו ממקום למקום. וגם לעבוד איתו.

למי שלא יודע: אחד המבחנים שנעשו לדה-שבו, היה ששמו סל ביצים מאחורה, ולקחו את הרכב לדרך משובשת ובדקו מה יקרה לסל.

היעד היה להשאיר את כל הביצים שלמות, ובפועל זה קרה!

אגב, יכול להיות שרק אני חושב ככה, אבל מסתכל על רכבים (בעיקר אירופאים) ישנים, אני מסתכל על המרווח גחון, וכמה שהם גבוהים יחסית למכוניות מודרנית, בדר"כ גם הייתה להם הנעה אחורית וכמעט בטוח שהם יעברו איפה שמכונית (לא ליסינג) תעצור.

כי את הרכבים האלה תכננו בזמנים שלא היה כביש לכל טיז-אל והיו מקומות שהגישה אליהן הייתה קשה ולא סלולה., ולא כמו היום שלכל פתח בית ישנו כביש סלול (.(גם אם לא ברמה גבוה - מע"צ) וישנו רצון להגיע למקדם גרר נמוך ככל האפשר

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

איני מבין על מה המהומה.

בשנת 75 היינו מעבירים עם דה שבו פלטות בזוקה של טנקי צנטוריון בבוץ של רמת הגולן.

כל הכבוד לזקנות שלא נס ליחן

פורסם

כשהייתי חיל חזרתי עם דה שבו מכפר תבור למרכז......המנוע הרעיש כאילו יש בו חצץ....

אבל הגעתי לתל אביב....כשפתחו את המנוע התברר שגל הארכובה היה שבור.

בפעם אחרת....אחת הציריות נישברה...מה שהיה משבית כל רכב- אין נעילה.

אלא שבדה שבו ניתן לסגור צד אחד של בלם היד, וכך לנעול את הדיפרנציאל.

אריה

DS72

פורסם
יש טיול בסוף השבוע הבא, לאיזור הר תבור, ומשם כנראה לכיוון משגב. לא ברור אם תהיה נסיעת שטח.

כל הפרטים מעודכנים בפורום של מועדון הדה שבו בכתובת http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=10555&smsMsg=

הטיול המוזכר בתגובה זו נדחה למועד אחר

חברי מועדון הדה שבו שיוכלו יצטרפו בשישי הקרוב לשיירה של חברינו ממועדון החיפושיות לזכרו של אבי דגן ז"ל

פורסם

קדמית.

כל המכוניות של סיטרואן מאז הטרקסיון אוונט (15CV) היו הנעה קדמית (למעט מכוניות הנעה כפולה למיניהן ,כמובן).

• תוכן חדש...