Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין לסטודנט 40k-50k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני מחפש רכב אמין בסביבות ה- 40-55 אלף. אמרו לי לא לגעת בצרפתיות, אבל בהחלט ללכת על יפנית מבחינת האמינות.

חשוב לי:

א. התקציב

ב. האמינות

חשבתי לכיוון מאזדה לנטיס/323 ו- 206 (במידה והיא אמינה- האם כך?), שנים 99-2001.

אשמח לשמוע את דעתכם. אני פתוח גם לרעיונות חדשים.

תודה!

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. מי שאמר לך לא לגעת בצרפתיות הטעה אותך. זו סטיגמה לא מוצדקת. עוד לא ראיתי מוסך של יפניות סגור בגלל חור בלקוחות...

לגבי המזדה: למה סטודנט צריך רכב משפחתי? לא עדיף לך סופרמיני? דוגמאות: פונטו, קליאו, 206, סקסו, סיריון, 121 וכו'.

אולי אפילו קטנות יותר: יאריס או פנדה (בפנדה תוכל אפילו לעלות קצת בשנים).

אם תכתוב אילו פרמטרים חשובים לך ביותר, אפשר יהיה להתמקד יותר.

בכל מקרה, גם מבחינת אמינות וגם מבחינת חסכון, עדיף ידנית על אוטומט.

פורסם

המאזדה רכב נהדר, כמעט ולא מתקלקל, והאמת שאני לא יכול להגיד עליו שום דבר רע, פשוט נהדר!

בקשר ל206, אני אישית לא מתקרב יותר לרכב הנ"ל מכיוון שקרה לי פעמיים בשתי 206 שונות, שפתאום הספידומטר שלי לא הראה כלום!!

וזה ממש לא נעים.

חוץ מזה 206 ולאנטיס הן עולמות שונים, והן מקטיגוריות שונות, תציין מה חשוב לך ומה אתה מחפש, ככה יהיה לי יותר קל לעזור לך!

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לאון, אתה ברצינות קורא למאזדה לאנטיס אוטו נהדר? :roll:

אוהד, לדעתי פיז'ו 206 תעשה את העבודה, תחפש אחת עם גיר ידני, 1.4 או 1.6.

מכונית אמינה, נראית טוב, נוחה, מהנה יחסית, זולה לאחזקה ומבוקשת.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אולי הוא התכוון למזדה MX-5?

:)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
לאון, אתה ברצינות קורא למאזדה לאנטיס אוטו נהדר? :roll:

אוהד, לדעתי פיז'ו 206 תעשה את העבודה, תחפש אחת עם גיר ידני, 1.4 או 1.6.

מכונית אמינה, נראית טוב, נוחה, מהנה יחסית, זולה לאחזקה ומבוקשת.

לירן, זה תלוי במה אתה מגדיר כנהדר! במקרה הזה אני מגדיר כנהדר את זה שהרכב לא מתקלקל, לא צורך הרבה דלק, לא מכוער, די מרווח מבחינת מקום בפנים. הוא יפני (כמו שביקש הבחור), לרכב יש שוק טוב, ולא תהיה בעיה למכור אותו אחרי זמן מה..!

אתה מסכים איתי עכשיו?

-לאון חבקין-

פורסם

אתה מסכים איתי עכשיו?

עדיין לא:smile:

ההגדרה שלך לנהדר היא רכב בהחלט אמין, אבל משעמם ולא בולט בכלום.

אולי לאנטיס אמינה ומרווחת יותר מ 206, אבל זה לא אמור למנוע ממנו לקנות 206.

1: היא צורכת פחות דלק מלאנטיס

2: מאזדה לאנטיס הוא דווקא כן אוטו מכוער בנאלי ושקוף לגמריי, ה 206 נאה מבחוץ.

3: מדוע סטודנט צריך אוטו מרווח ובגודל משפחתי (אוהד אתה נשוי עם ילדים?:wink: ) ? עדיף לו מכונית קטנה יותר עם 5 דלתות.

4: ה206 מבוקשת יותר בשוק המשומשות הפרטיות, רוב הלאנטיסים מבוקשות בציי רכב וליסינג.

5: זה שאמרו לו ללכת על יפאני ולהתרחק מצרפתיות זו סתם דעה קדומה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אני לרגע אחד אפילו לא אומר שאתה טועה, אבל אני אומר שלאור העובדה שהוא ביקש יפאני (!!!) לדעתי המאזדה נהדרת בשבילו.

-לאון חבקין-

פורסם
א. מי שאמר לך לא לגעת בצרפתיות הטעה אותך. זו סטיגמה לא מוצדקת. עוד לא ראיתי מוסך של יפניות סגור בגלל חור בלקוחות...

לגבי המזדה: למה סטודנט צריך רכב משפחתי? לא עדיף לך סופרמיני? דוגמאות: פונטו, קליאו, 206, סקסו, סיריון, 121 וכו'.

אולי אפילו קטנות יותר: יאריס או פנדה (בפנדה תוכל אפילו לעלות קצת בשנים).

אם תכתוב אילו פרמטרים חשובים לך ביותר, אפשר יהיה להתמקד יותר.

בכל מקרה, גם מבחינת אמינות וגם מבחינת חסכון, עדיף ידנית על אוטומט.

אם היית הולך למוסך ובודק, במוסכים של רכבים כמו טויוטה \ סובארו \ ניסן, באים שם רק לטיפולים, למה כי אין כמעט תקלות, בצרפתיות לעומת זאת, מה לא הולך שם , חיישנים\תקלות חשמל מוזרות\פלסטיקה ...הכל שם פשוט גועל נפש, ברגים כוכב, למה? למה צריך ברגי כוכבים?לא שמעו שם על ברגי פיליפס נורמאלי? למה אין גישה לכלום? למה אחרי שנתיים מתחילות צרות כשביפני אתה לא שומע ציוץ 5 שנים?

לפותח השירשור: חפש ניסן אלמרה או סובארו אימפרזה,ניסן תוכל למצא בשנתון גבוה יותר היות והשוק שלה לא מי יודע כמה , מדובר ברכב מעולה עם אמינות מצויינת, טיפול פעם בשנה וזהו.

פורסם
אהלן!

אני מחפש רכב אמין בסביבות ה- 40-55 אלף.

א. התקציב

ב. האמינות

ידני או אוטומט ?

יש חשיבות לנוחות/פאר/איבזור/מרווח פנים ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם היית הולך למוסך ובודק, במוסכים של רכבים כמו טויוטה \ סובארו \ ניסן, באים שם רק לטיפולים, למה כי אין כמעט תקלות, בצרפתיות לעומת זאת, מה לא הולך שם , חיישנים\תקלות חשמל מוזרות\פלסטיקה ...הכל שם פשוט גועל נפש, ברגים כוכב, למה? למה צריך ברגי כוכבים?לא שמעו שם על ברגי פיליפס נורמאלי? למה אין גישה לכלום? למה אחרי שנתיים מתחילות צרות כשביפני אתה לא שומע ציוץ 5 שנים?

במקרה, המוסך שלי (רנו) מטפל גם בניסאן, והניסאנים שיש שם עם תקלות לא פחות מאשר הרנו. מוסך שיחיה רק על טיפולים יפשוט את הרגל מהר מאוד. הסטיגמה הזו של "צרפתי=מתקלקל, יפני=אמין" היא שטות, במיוחד היום כשאין קשר בין הלאומיות של המותג למקום שבו מייצרים ומרכיבים את הרכב. למשל: גם הקורולה, גם הסיויק וגם המגאן מיוצרות בטורקיה. מה שכן, אני מסכים איתך שהיפנים בגדול חושבים יותר על המוסכניק שצריך לטפל באוטו, והדברים יותר נגישים, ולכן מי שהולך למוסך גרוע - הסיכוי שהמוסכניק הזרקן יעשה לו נזקים ברכב צרפתי גדול יותר. מי שהולך למוסך טוב פטור מהצרה הזאת בכל מקרה.

דרך אגב, ברגי כוכב נועדו בדיוק כדי שרק במוסך יפתחו אותם, ולא כל דיליטנט ינסה לטפל ברכיב שהוא לא אמור לגעת בו, בשביל לחסוך כמה שקלים. (סיבה נוספת היא כדי שניתן להפעיל מומנט גבוה יותר על בורג כוכב, אבל זה כבר לא קשור).

פורסם
לא, הכוונה היתה במוסך שמטפל ברנו מגאן שלי.

ועל סמך מה אתה קובע מגמתית שלניסאן יש יותר תקלות מרנו ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
במקרה, המוסך שלי (רנו) מטפל גם בניסאן, והניסאנים שיש שם עם תקלות לא פחות מאשר הרנו. מוסך שיחיה רק על טיפולים יפשוט את הרגל מהר מאוד. הסטיגמה הזו של "צרפתי=מתקלקל, יפני=אמין" היא שטות, במיוחד היום כשאין קשר בין הלאומיות של המותג למקום שבו מייצרים ומרכיבים את הרכב. למשל: גם הקורולה, גם הסיויק וגם המגאן מיוצרות בטורקיה. מה שכן, אני מסכים איתך שהיפנים בגדול חושבים יותר על המוסכניק שצריך לטפל באוטו, והדברים יותר נגישים, ולכן מי שהולך למוסך גרוע - הסיכוי שהמוסכניק הזרקן יעשה לו נזקים ברכב צרפתי גדול יותר. מי שהולך למוסך טוב פטור מהצרה הזאת בכל מקרה.

דרך אגב, ברגי כוכב נועדו בדיוק כדי שרק במוסך יפתחו אותם, ולא כל דיליטנט ינסה לטפל ברכיב שהוא לא אמור לגעת בו, בשביל לחסוך כמה שקלים. (סיבה נוספת היא כדי שניתן להפעיל מומנט גבוה יותר על בורג כוכב, אבל זה כבר לא קשור).

לגבי הברגי כוכב - מברג כוכב הוא דבר שקיים בכל מוסך, זה לא איזה קוד בין מוסכי הצרפתיות... הם באמת סתם אוהבים להיות שונים....

ושוב לפתוח וויכוח מי יותר אמין... מיותר.

haters will hate

• תוכן חדש...