Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן ACDelco מה דעתכם עליו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש נסיון עם 5W30 של AC DELCO .

שמן טוב,אבל משום מה הייתי מבסוט יותר מ ESSO .

למרות שעם ה AC DELCO ההתנעה הייתה כל כך שקטה שלא יכולתי לזהות שהרכב מונע.

אגב, ה AC DELCO נראה לי מאוד עמיד הוא כמעט ולא שינה את הצבע שלו אחרי 8 אלף ק"מ.

לדעתי עדיף ESSO בתחום המחירים הזה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ה AC DELCO נראה לי מאוד עמיד הוא כמעט ולא שינה את הצבע שלו אחרי 8 אלף ק"מ

זה מעיד על משהו, אבל לא על עמידותו של השמן אלא על כך שהוא לא סופח פיח ולא מנקה את המנוע.

פורסם
מהתמונה קשה לראות את המפרט הטכני של השמן, האם הוא ידוע לך או יש תמונה יותר טובה?

כמו כן, מה מחירו?

לא, אין לי מפרט. על המיכל רשום API SL

המחיר בו אני יכול לרכוש הוא כ-26 ש''ח לליטר כולל מע''מ.

maxizem

איפה יש שמן ESSO בצמיגות 5W/30 ?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני תמיד מעדיף שמנים שמפרטים יותר מתקן איכות אחד ורצוי שיהיה רשום בו התקן ההאירופאי היותר מחמיר ACEA.

אם מדובר בצי רכב של חברה פרטית אני מציע לך לקחת דגימת שמן לבדיקת מעבדה לפני התחלת השימוש.

למותגים ממותגים יותר לא הייתי ממליץ לך זאת.

פורסם

שאלת תם:

5W30 מתאים לאקלים המקומי? לרוב, הטמפ' פה נוטה לעבור את 30 המעלות, בעוד שאת הימים בהם היא יורדת מתחת ל-5 מעלות ניתן לספור על יד אחת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין בעיה עם הצמיגות הזו לרכב חדש והוא מומלץ ע"י מרבית יצרני הרכב. הוא מתאים לאקלים נמוך מ 30- מעלות סלציוס וגבוה מ 40+ מעלות סלזיוס.

תחום הפעילות שלו מאוד רחב וזה די overkill לאקלים שלנו.

פורסם

נכון שהצמיגות הזאת מומלצת ע"י חלק מיצרני רכב, אבל יש לזכור שלהם יש שיקולים נוספים כגון צריכת דלק (הבדל זניח) ועמידה בתקנים לשמירה על איכות הסביבה (עם כל הכבוד, ויש כבוד - לא שיקול מבחינתי כשאני קונה שמן).

פורסם

זוהי בדיוק צמיגות השמן שנועדה לשפר תצרוכת דלק וזיהום אויר ולכן היא מומלצת על ידם.

שוב, מדובר בהמלצה בלבד ולרוב היצרן נותן אפשרויות לצמיגויות נוספות בהתאם לתנאי האקלים בהם הרכב אמור להיות בשירות.

פורסם

שבת שלום

הסינטטי מעולה אופל דיזל צבאיות בחוזה אחזקה

השתמשו בשמן הזה במרווחי טיפול 30000 קמ

ואף פעם לא היתה בעייה

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

רגע, מדובר על יצרן חלקי חילוף ענק, כמו VALEO וכמה אחרים, שמכסה את כל מגוון חלקי חילוף לרכב (בלמים, מצתים, נוזלים וכד').... לא? הרי זה לאת לא חברה בלתי ידוע, או חברה עצמאית קטנה. לדעתך ACDELCO בלתי ממותגים מספיק?

glglz, תודה על המידע. כמה ק''מ בסך הכל עשתה האופל עם השמן?

פורסם
אני תמיד מעדיף שמנים שמפרטים יותר מתקן איכות אחד ורצוי שיהיה רשום בו התקן ההאירופאי היותר מחמיר ACEA.

אם מדובר בצי רכב של חברה פרטית אני מציע לך לקחת דגימת שמן לבדיקת מעבדה לפני התחלת השימוש.

לפי חיפוש ברשת מפורט שהשמן תומך בתקן ACEA A3/B3 ו- API SL.

השמנים של ACDELCO, למיטב ניסיוני, טובים מאוד ולאורך ניסיון של שנים איתם לא נתקלתי בבעיות.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק. כפי שחששתי מדובר על מפרט שמן לא הכי מעודכן.

לשם לב רק שהוא מתאים למפרט שנדרש ע"י היצרן לרכב בו רוצים להשתמש בו.

רגע, מדובר על יצרן חלקי חילוף ענק, כמו VALEO וכמה אחרים, שמכסה את כל מגוון חלקי חילוף לרכב (בלמים, מצתים, נוזלים וכד').... לא? הרי זה לאת לא חברה בלתי ידוע, או חברה עצמאית קטנה. לדעתך ACDELCO בלתי ממותגים מספיק?

נגעת בנקודה! שיציעו לי לרכוש שמן של חברת VALEO אני גם ארים גבה ואבדוק לעומק לפני שארכוש, כפי שעשית אתה.

אם זה היה שמן של חברת שמנים רצינית היית בכלל שואל אם המוצר שלהם טוב?

פורסם

הרגעתם אותי ! אני גם משתמש בשמן הזה.

ולבחור מעליי , איך יודעים האם השמן מזוייף?

חוץ מהפקק שאותו לא קשה לזייף.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אם זה היה שמן של חברת שמנים רצינית היית בכלל שואל אם המוצר שלהם טוב?

הבנתי את נקודתך, אבל כן, הייתי שואל.....

ל-ADCELCO יש מגוון שמנים רב, לא משהו חד פעמי. אני עדיין שואל האם "להאמין" להם?

החלופה שלי היא VALVOLINE סינטטי מלא שעולה הרבה יותר, בערך 50 שקל לליטר בודד. אני צריך בערך 30-40 ליטר בשנה, זה אומר 1,600 - 2,200 שקל בשנה על השמן.

עם ACDELCO זה יכול להיות 800- 1,000 שקל.

כרגע אני עם AGIP סינטטי והוא עכשיו עולה לי 1,000-1,400 שקל.

• תוכן חדש...