Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Repair Guide לרוב המכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השיטוטים שלי באינטרנט באתר של AUTO ZONE מצאתי דבר מעניין ומועיל שיכול לעזור לכולם.

מדובר בהסברים סגנון היינס\קליימר\... ואפילו מצאתי מיידע יותר יעיל משניהם יחד לגבי כיוונים מסויימים לוולו.

הנה:

http://www.autozone.com/servlet/UiBroker?UseCase=RG001&UserAction=viewRepairGuideYMMEYear

תהנו...

עמית.

טוב נו נסחפתי יש לכל האמרקיות ושנים יותר מאוחרות יפניות וארופיות(DONT shoot)

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
מצטער עשיתי כמייטב יכולתי...
זה לא ממש נכון עמית...התקשרת למחברי היינס והזמנת אותם לארץ? ניסית לזמן את מהנדסי הרכב שתכננו את הרכבים של חברי המועדון לארץ? בקיצור יש לך עוד הרבה עבודה.....אז מה אתה מבזבז זמן בשירשור הזה לעבודה חביבי......רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לא! הכוונה ממש לא הייתה למתוח עליך ביקורת.

תודה על הלינק, הוא יכול להועיל מאוד לכמה חברי פורום.

זה בסדר אל תדאג זה היה בהומור קליל,אני לא כזה ריגישי:wink:

זה לא ממש נכון עמית...התקשרת למחברי היינס והזמנת אותם לארץ? ניסית לזמן את מהנדסי הרכב שתכננו את הרכבים של חברי המועדון לארץ? בקיצור יש לך עוד הרבה עבודה.....אז מה אתה מבזבז זמן בשירשור הזה לעבודה חביבי......רן

רן דווקא דיברתי איתם והם לא מוכנים לתת שום מיידע בחינם,אבל עשיתי איתם הסכם ותמורת אוסף הסמלים האישי שלך שהחלטת לפרק הם מוכנים לשחרר קצת (על רנו אמרתם לא?!).

אז רן, הכפפה ביידך עכשיו:mm_tongue

עמית

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

עמית קונדסון

הגיע הזמן להופיע למפגש, או שאני מספר לכולם איך אתה מחמש את מטוסי חיל האוויר בדרכם לצפון עם האופנוע בעודם באויר .........רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן אמרתי לך עד שאני לא סוגר עיסקה עם רפאל אתה לא מדבר,נכון?!

:shock:

עמית

• תוכן חדש...