Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון שסתומים ב 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל

היום רציתי לבצע כיוון שסתומים ל 205 לפי סםר היינס והבעייה היא שאני מיתלבט אם מה ש כתוב שם נכון

כתוב שם שיש למדוד את גודל החריץ בזמן שהשסתום סגור במלואו והבלייד פשוט לא ניכנס בתוך החריץ אפילו הגדלים הקטנים עזרה בבקשה

פורסם

ישנן מידות מדויקות של המרווח שאמור להיות בשסתום הפליטה ובשסתום היניקה.

תשים לב לא להתבלבל בינהם.

איזה 205 יש ברשותך?

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
שלום רב לכל

היום רציתי לבצע כיוון שסתומים ל 205 לפי סםר היינס והבעייה היא שאני מיתלבט אם מה ש כתוב שם נכון

כתוב שם שיש למדוד את גודל החריץ בזמן שהשסתום סגור במלואו והבלייד פשוט לא ניכנס בתוך החריץ אפילו הגדלים הקטנים עזרה בבקשה

אתה מצחיק אותי :D אם אתה מכוון את צלינדר מס' אחד אתה צריך חפיפה בצילנדר מס' 4 ולא לכוון באותו צילנדר שיש לו חפיפה :-)

הכוונה בחפיפת שסתומים : מזוית פתיחת שסתום יניקה לפני נמ"ע ועד לזווית סגירת שסתום הפליטה אחרי נמ"ע.

פורסם
שלום רב לכל

אתה בוודאי מתרגם את היינס לשפתך ולא לשפת מכונאים. כאשר הם אומרים שסתום סגור, הם מתכוונים לכך: מנוף ההרמה של השסתום נמצא במצב הגבוה ביותר ואז השסתום סוגר את המעבר עליו הוא מנוי, בזמן זה נוצר בין השסתום ומנופו מרווח , אותו יש לכוון, קרא שוב טוב את המידע ושים לב לסדר החפיפה של הבוכנות.

ב205 עדיף מרווח קצת חופשי,במחיר שמיעת השסתומים, מאשר מרווח צפוף. כבר ראיתי שסתומים שרופים במכוניות אלו בגלל וה"רעש" הציק למכונאי או הנהג.

אם אינך בטוח , אל תתביש לבקש עזרה או להעביר את העבודה למכונאי אמין.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

לילה טוב

1 איך להבדיל בין שסתום יניקה לפליטה ב?

205

2 בהיינס כתוב שיש להביא שסתום אחד למצב פתוח ואז לכוון שתיים אחרים. אם המצב סגור הוא כאשר מנוף למעלה אז מצב פתוח הוא כאשר מנוף למטה )קפיץ מכווץ???? (

תודה לכל העונים

Peugeot 205 GT, 1994, 1.4l

פורסם
לילה טוב

1 איך להבדיל בין שסתום יניקה לפליטה ב? שסתום יניקה , בצד של סעפת היניקה ושסתום פליטה בצ סעפת הפליטה.

205

2 בהיינס כתוב שיש להביא שסתום אחד למצב פתוח ואז לכוון שתיים אחרים. אם המצב סגור הוא כאשר מנוף למעלה אז מצב פתוח הוא כאשר מנוף למטה )קפיץ מכווץ???? ( קצת מסורבל ההסבר שלך...תקרא בשרשור בתגובות קודמות..

תודה לכל העונים

בברכה 5תוים

פורסם
שסתום הפליטה הוא הגדול מבינהם.
את זה רואים כאשר ראש המנוע פורק. ממרימי השסתומים הכל ניראה זהה.

פורסם

חברה איך אני מבדיל בין שסתום פתוח לסגור אני יודע מה זה יניקה ומה זה פליטה אבל מצב פתוח סגור האים ניתן להבדיל פוח סגור לפי הקפיץ?

Peugeot 205 GT, 1994, 1.4l

פורסם
חברה איך אני מבדיל בין שסתום פתוח לסגור אני יודע מה זה יניקה ומה זה פליטה אבל מצב פתוח סגור האים ניתן להבדיל פוח סגור לפי הקפיץ?
שוב, שסתום סגור הוא שסתום אשר בין המנוף שלו וללולב שלו יש חופש. ז"א אין מעבר גזים. שסתום פתוח ניתן להבחין במרים לוחץ כלפי מטה ובחוסר חופש, כך הגאזים יכולים לעבור.

עזוב את הקפיץ!

כל האמור נכון למערכת שסתומים עם מרימים כמו ב-205. מערכת עם גל זיזים עליון ישירות על הסשתומים , רואים , פתוח או סגור לפי מצב הזיז, אך כיוונם מצריך כלים מדויקים וידע בפרוק והרכבה חד פעמית.

פורסם

שלום.

כדי לעשות כיון שסטומים נכון צריך לדעת עקרון פעולה של המנוע .

אם אתה לא יודע אתה עלול לגרום נזק.

כיוון שסטומים דורש !!! רגש , ידע , ומיומנות .את זה לא ניתן לרכוש או ללמוד דרך הפורום.

עצתי על תיגע.

פיתרון: אם אתה מאזור המרכז תפנה אלי בפרטי ואני אבצע לך את הכיוון ואז תוכל לראות ולהבין למה התכוונתי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שסתום הפליטה הוא הגדולמבינהם.
להפך שסתום הפליטה ,ראשו קטן יותר משסתום היניקה!!

ולא ניתן לראות את ראש בהשסתום מבלי לפרק את הראש לכן גודל ראש השסתום, אינו חשוב ואינו משמעותי, ולכן כמו שצבי כתב, יש להתייחס , לשסתום פליטה, כשהוא חופף לסעפת פליטה,

ואת שסתום יניקה כמובן מקביל לסעפת יניקה!

מומלץ בחום רב, לפחות בפעם הראשונה, לבצע זאת במוסך, מבני ל. כבר קיכלת קריאה , לך עליה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...