Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בתאורה פנימית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פנס של תאורה פנימית עם 3 כפתורים: ON,OFF,DOOR.

החלפתי מנורת בננה והיה קצר וריח שרוף. לאחר הקצר תאורה לא דולקת במצב של DOOR ( דלת פתוחה) ובמצב ON דולקת.

בדקתי פיוזים הכל בסדר. מה הבעיה ?

הרכב הוא מזדה לנטיס שנת 2000.

פורסם

אם היה ריח של שרוף אני ממליץ לך לגשת לחשמלאי איכותי לבדיקת פשר העניין!!!!

לדעתי כהמלצתי אל תתפשר על פחות מזה.

כי למצוא למה האור לא נדלק במצב של DOOR זה אפשרי, ואולי עם התמיכה האיכותית שבדכ נמצאת כאן, זה יעבוד, אבל חובה לבדוק שהריח השרוף שהיה זה לא מקצר שקרה וחוטים שבידודם התחמם ובעתיד עלול לגרום לנזק גדול הרבה יותר.

גם אם נגרם כזה נזק אם בכלל, בשלב זה זה שטויות לאיש מקצוע לתקן ולא בהכרח יקר, וגם אם לא קרה כלום לפחות תקבל חוות דעת מקצועית, הבדיקה לדעתי תעלה פרוטות באופן יחסי למחיר שעת עבודה.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני יכול להיות שהוא בסך הכל שם את המנורה לא מספיק טוב והיה מגע רופף או משהו כזה, מה שיגרום להתחממות ויצירת פיח ועכשיו זה לא עובד במצב DOOR.

לא בטוח שקרה נזק בכלל, תנסה לפרק את המכסה ולראות אם אתה רואה פיח, אם אתה מצליח להגיע עם מברג לגרד טיפה את המגעים זה יכול לפתור לך הרבה בעיות...

לא?

פורסם

פירקתי את הפנס והוא נקי ואין לו ריח של שרוף. הריח בא מכיוון ההגה מתחתיו. בית הפיוזים גם בסדר.

אני לא מבין מה הבעיה ?

פורסם

לדעתי תנסה קודם את מה שכתבתי לגרד את המגעים בבית הפנס...

זה מה שאני הייתי עושה קודם....לפני שהייתי צולל מתחת להגה...

המגעים של המפסק! לא של המנורה... המפסק עם השלושה מצבים...

אם זה לא עובד, אז כנראה משהו אחר... יכול גם להיות פיוז שרוף, בדקת פיוזים?

פורסם

אין לי רעיון אך יש לי הצעה..

אל תנסה לחסוך כמה שקלים בדברים שאתה לא ממש מבין,

אם יקרה אחר כך משהו יותר חמור אתה תצטער שלא פתרת את הבעיה בהתחלה!

נכון שיש דברים שאפשר לעשות לבד, רק אל תסתכן!

אז תחשוב על זה.

פורסם

כנראה יש לך נזק או שהיה קצר ביחידה שמזהה את פתיחת הדלתות, מצב און/אוף לא קשור ליחידה ולכן און עובד.

האם שאתה פותח דלת נדלק לד בלוח השעונים המראה שדלת פתוחה (נורת אזהרה)?

דני יודע וגם אני יודע שלסדר כזה דבר זה לא לבעל ידע טכני אלא למקצוען ולכן המליץ לך ובצדק ללכת לחשמלאי. אתה יכול להתחרע שעה בזמן שחשמלאי שבוודאי יצא לו לטפל במזדה יעלה על הבעיה תוך שניות עד דקה!

אולי פיוז שרוף ופיספסת אבל הסבירות היותר גבוהה שיש בעיה ביחידה הנל.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...