Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית ביטוח - מיאטה 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכמובן גם שאר מגיבים שמודעים לבעיה הזו: איזו חברת ביטוח סרבה לבטח מיאטה 2006?

ותודה מראש

הלל ידידי, אתה מחפש סקופ?

תתקשר לאולם התצוגה של דלק מוטורס בת"א ותבקש את הנציג/ה של זכיין הביטוח. תשמע בעצמך מה ההתייחסות הרשמית של זכיין הביטוח של "דלק מוטורס" לאוטו שהיבואן שלו מייבא.

לידיעתך- כל חברות הביטוח הישיר (בטלפון) מסרבות לבטח מיאטה. בשנה שעברה ביטחתי ב"פניקס". כבר נודע לי שלא עוד, החברה לא מוכנה לבטח מיאטות.

הסיבה הרשמית היא- "קל לגנוב אותן עקב הגג הנפתח".... אפשר לחשוב שגנבינו עדיני הנפש לא שוברים שמשות.

רוצה עוד סקופ?

תתקשר למרכז השירות של דלק מוטורס ותבקש להזמין לעצמך אבזור מקורי של מיאטה. אתה יודע מה? תבקש מצבר מקורי של מיאטה (חלק מקורי עם מספר קטלוגי - מצבר ג'ל אטום של פנסוניק). אני התקשרתי לברר בק"ע כיסוי מיכל דלק מקורי מאלומיניום. אביזר מקורי של מאזדה. מחירו בארה"ב 87$. בישראל? רק לאחר סרוב נחרץ ו- 2 מכתבי איום - הם נאותו להביא לי אותו במחיר...... 2,500 ש"ח! (אלפיים וחמש מאות שקלים חדשים).

אתה כבר מבין את היחס הכללי? אם תרצה עוד, אשמח לשוחח אתך. תשאיר הודעה בה"פ.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מחפש סקופ. מחפש עובדות ודרך לבטח מיאטה 2006. הבנתי זה מכבר שיש בעיה עם ביטוח המיאטה במאזדה עצמה. אתה אומר שגם הפניקס, וגם ביטוח ישיר מסרבות לבטח. חשבתי ש-Tweek יעניק לי אינפורמציה נוספת. אני חשבתי שהטיעון הוא דווקא - "משחיתים את הגג". בכל אופן, אם יש לך חברות נוספות אליהן פנו בבקשה לבטח מיאטה ונענו בשלילה, אשמח לשמוע.

אגב, סתם אנקדוטה עבורך, Prime. זוכר מי ובאיזה הקשר אמר לך את המשפט בן האלמוות הבא?

Sounds like you've been invited for a gang bang right when they realized there's no more vasoline

די רלוונטי, לא חושב? :wink:

פורסם
לא מחפש סקופ. מחפש עובדות ודרך לבטח מיאטה 2006. הבנתי זה מכבר שיש בעיה עם ביטוח המיאטה במאזדה עצמה. אתה אומר שגם הפניקס, וגם ביטוח ישיר מסרבות לבטח. חשבתי ש-Tweek יעניק לי אינפורמציה נוספת. אני חשבתי שהטיעון הוא דווקא - "משחיתים את הגג". בכל אופן, אם יש לך חברות נוספות אליהן פנו בבקשה לבטח מיאטה ונענו בשלילה, אשמח לשמוע.

אגב, סתם אנקדוטה עבורך, Prime. זוכר מי ובאיזה הקשר אמר לך את המשפט בן האלמוות הבא?

Sounds like you've been invited for a gang bang right when they realized there's no more vasoline

די רלוונטי, לא חושב? :wink:

הלל, ראשית, תלוי באיזה צד של הועדה אתה נמצא... שנית, לעניות דעתי מי שמשתתף בצד הלא נכון של ה Gang Bang הם מאות אלפי הסאקרים של דלק מוטורס.

לעניין הגג הפתוח. משום מה חברות הבטוח לא עושות בעיות בעניין השחתה של גג. גג חדש כולל עבודה עולה בסביבות 5500 ש"ח. נזק נמוך למדי במונחי תאונות רכב וגם לא צריך לשלם דבר לצד ג'...

ההסטריה שלהם נובעת מחשש לגניבת הרכב, "כי יש לו גג פתוח". לשאלתי- "האם יש לכם סטטיסטיקה כמה כלי רכב עם גג נפתח נגנבו בישראל ומה חלקם באוכלוסית הנגנבים וביחס לאוכלוסיה הכללית?" נעניתי במשיכת כתף. לא יודעים וגם לא מתבלבלים מהעובדות. לשאלתי- "האם קל יותר לחתוך גג של רכב ולהשתחל לתוכו מלמעלה דרך המסגרת מאשר לשבור חלון ולפתוח דלת" נעניתי בהבעה מטומטמת על הפנים... בסופו של דבר הפניקס הסכימו בשנה שעברה לבטח לי את האוטו בצרוף הסכמה שלי בכתב להשתתפות עצמית מוגדלת בסך 5000 ש"ח על גניבת רכב. לא הייתה כל מגבלה אחרת, כולל השחתת הגג!

ידוע לי על תעריפים רשמיים היסטריים של "הראל" ו"כלל", המוכנות לבטח "רכב קבריולט", אך התעריף בפועל מאד-מאד גמיש ותלוי בהיכרות אישית של הסוכן עם בעל הרכב, גיל, מספר נהגים, אזור מגורים, תנאי אכסון, תיק בטוח כללי וכד'.

מה שמרתיח אותי בכל העניין, הוא התנהגות היבואן כלפי בעלי המיאטות בכלל ובנושא זה בפרט.

נ.ב. הלל, האם אפשר להבין מההתעניינות האישית שלך בעניין הביטוח שאפשר לרשום אותך כחבר במועדון בעלי MX-5 בישראל?

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

מישהו ניסה לבדוק האם המדיניות הנוקשה הזאת משתנה במידה ולרכב יש hard-top?

ברור לי שגג קשיח לא זול, אבל מדיניות ליברלית יותר מצד חברות הביטוח יכולה להיות זרז מסויים לרכישת גג כזה.

מעבר לכך, אני בטוח שכולם מסתדרים בצורה כזו או אחרת....יש כמה עשרות מיאטות בארץ אם לא יותר ואני מאמין שכולן מבוטחות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מישהו ניסה לבדוק האם המדיניות הנוקשה הזאת משתנה במידה ולרכב יש hard-top?

ברור לי שגג קשיח לא זול, אבל מדיניות ליברלית יותר מצד חברות הביטוח יכולה להיות זרז מסויים לרכישת גג כזה.

מעבר לכך, אני בטוח שכולם מסתדרים בצורה כזו או אחרת....יש כמה עשרות מיאטות בארץ אם לא יותר ואני מאמין שכולן מבוטחות.

מדיניות חברות הביטוח זהה גם לגבי 206 ו- 307 CC ...

קיימות להערכתי כ- 5 מיאטות בישראל עם גג קשיח מיבוא אישי משנות מודל שונות.

גם בחו"ל גג קשיח למיאטה הוא יקר. 1500$ בארה"ב. לפי זה כולל הובלה, מיסים וירקות, צביעה, ערכת התקנה - זה ינוע בין 18,000 ל- 20,000 ש"ח. גג קשיח למיאטה נדרש רק בארצות עם חורף כבד מאד.

בישראל, היבואן לא רוצה לשמוע מזה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

הכי טוב סוכן עירקי במשקל כבד עם שם כבד, קוראים לו עזרא (פרטים בפרטי)

עושה בית ***** ומסדר אותך.

תכלס החברות הישירות אוהבות נהג בן 40 ועבר נקי ומזדה לנטיס ואם יהיה תאונה ישר מוסך הסדר.

גם על נהגים חדשים הם עושים בעיות ולא נעים להם להגיד לא אז הם תוקעים מחיר מחיר - כך היה לאחי בAIG.

את הנחמה תמצא אצל הסוכנים ואצל העירקי :-P

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

בעיית הביטוח הינה כללית בלי קשר אמיתי לגג פשוט יש הנחה שברכב עם גג פתוח נוהגים בצורה מסוכנת יותר (הנחה צודקת למדי) וכמובן אפשרות השחתה של הגג מצד הישראלי המשחיט. אצלי הסוכן עשה ביטוח במחיר סביר ולאחר כמה שבועות קיבל הנחיה מלמעלה שהגג לא מבוחט כנגד השחתה (תמורת הנחה בביטוח).

מבחינתי כמו שכתבתי זו לא חובתה של מזדה לדאוג לביטוח. הם לא חברה שמתעסקת ברכבים בכמויות קטנות אלא חברה עם מטרה מוצהרת של מכירת רכב בכמויות, רווח נמוך ליחידה ומינימום מאמצים לכל רכב. עצם העובדה שהם הביאו את המיאטה מספיק לי...

פורסם
בעיית הביטוח הינה כללית בלי קשר אמיתי לגג פשוט יש הנחה שברכב עם גג פתוח נוהגים בצורה מסוכנת יותר (הנחה צודקת למדי) וכמובן אפשרות השחתה של הגג מצד הישראלי המשחיט. אצלי הסוכן עשה ביטוח במחיר סביר ולאחר כמה שבועות קיבל הנחיה מלמעלה שהגג לא מבוחט כנגד השחתה (תמורת הנחה בביטוח).

מבחינתי כמו שכתבתי זו לא חובתה של מזדה לדאוג לביטוח. הם לא חברה שמתעסקת ברכבים בכמויות קטנות אלא חברה עם מטרה מוצהרת של מכירת רכב בכמויות, רווח נמוך ליחידה ומינימום מאמצים לכל רכב. עצם העובדה שהם הביאו את המיאטה מספיק לי...

ניב יקירי, אנא אל תשית על הכלל מנסיונך האישי ואין מקום להוציא דיבתנו רעה. יש די מלעיזים שלא מכירים את הז'אנר ומניחים "הנחות אקטואריות" ע"ס סטריאוטיפים שספגו אצל מורה הנהיגה שלהם ו/או בבית אצל נהג הלאנטיס המשפחתית.

אני לא מכיר מי שנוהג במיאטה "בצורה מסוכנת יותר". להערכתי, נהג מסוכן, הוא נהג מסוכן בכל אוטו. לא פגשתי אותך במפגשינו, אך הרושם שלי מהחברים שפגשתי ומהחברים שהשתתפו בטיול לנס הרים, הוא שמדובר באנשים בוגרים, ברמה אישית גבוהה, אחראיים ונהגים טובים - משכמם ומעלה!

לעניין הבטוח. בוודאי שזו לא חובת היבואן, אף אחד לא טען זאת. יחד עם זאת, יש טעם רע מאד כאשר אתה קונה את המיאטה בדוכן המכירות, עובר לדוכן הזכיין ומגלה ש... "אתה לא!". אני מצפה מהיבואן ליחס לפחות כמו שהוא מעניק ללקוחותיו האחרים ועל כן אני מצפה שידרוש מהזכיין שלו להציע הצעת בטוח גם לרוכש המיאטה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

קודם כל אבי, לא נהוג לצטט את ההודעה שמעליך ...

אני לא מלעיז עליך עלי ועל שאר חבריינו. למעשה אני בטח שהרוב של נהגי המיאטה הם נהגים זהירים אבל ...

נפלאות הסטטיסטיקה מדברות. אם תקח את ציבור נהגי הרכבים הפתוחים, מיאטות, S2000, פזו 206CC וכו, תראה שאחוז התאונות אצלם גדול יותר באחוזים מאשר ציבור המזדה לנטיס והמשפחתומטיות הרגילות.

כמו שעם תקח את ציבור הספורטיביות, מספר התאונות יהיה גדול יותר (והרי כולנו יודעים שרוב המכוניות הפתוחות מכילות גם מוטיב רב של יכולת ספורטיבית).

על כל מיאטה שאני רואה משתוללת בכביש ישנם עשרה או עשרים שנוסעות רגוע. אבל כתה מזדה 3 אתה רואה על נהג פרוע ומסוכן אחד :?:

בקשר ליבואן וחובת אחריות הביטוח. מזדה לא רוצה לייבא את המיאטה. למעשה עד לפני כמה זמן (המיאטה החדשה) היא לא פירסמה את המיאטה, לא השתמשה בא כמקדם תדמית ולמעשה אני די בטוח שהיא לא הרוויחה סכומים משמעותיים עליה (מה זה 100 מיאטות מול 10000 מזדות 3 + 6) אבל מזדה ייבאה אותה. למעשה אני די בטוח שאם חוץ מלייבא את הרכב, להכשיר מכונאים, לשמור על מלאי חלפים וכו, היא גם היתה צריכה לדאוג לביטוח, לאנשי מכירות שיעסקו בייבוא של חומרים (מזדה לא מייבאת תוספות לאף אחד מהרכבים הנמכרים), ובתמיכה במועדון המיאטות. אולי הם היו מעדיפים בכלל לא לייבא אותן.

הם בחרו לייבא את המיאטה בתנאים האלו. מי שלא מעוניין מצידם מוזמן בהחלט לבחור בחלופות האחרות. בתנאים כאלו הם לא מוכנים.

ואם הם יאלצו את סוכן הביטוח באולם לבטח מיאטות :?: לפי תנאי זה, מחירי הרכבים האחרים שהסוכן מבטח אצלם יצטרכו לעלות כדי לכסות את העלויות. זה נראה לך שווה למזדה :?:

אי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אתה רוצה עזרה מצד מזדה, תמיכה במועדון, פרסום, איש מכירות לחלפים, וכו :?: על כל דבר צריך לשלם ואכן החדשה כבר תעלה 20% יותר (איזה כיף לי מפרסמים אותה ויהיה רכב מבחן).

מרגיז:?: נכון.

מעצבן :?: ביותר :!:

הברירה שלנו :?: לא לקנות מיאטה. ופה בדיוק אני מעדיף לקנות את המיאטה ולהסכים לכל מה שהיבואן מוכן או לא מוכן לעשות למעני.

פורסם
מדיניות חברות הביטוח זהה גם לגבי 206 ו- 307 CC ...

קיימות להערכתי כ- 5 מיאטות בישראל עם גג קשיח מיבוא אישי משנות מודל שונות.

גם בחו"ל גג קשיח למיאטה הוא יקר. 1500$ בארה"ב. לפי זה כולל הובלה, מיסים וירקות, צביעה, ערכת התקנה - זה ינוע בין 18,000 ל- 20,000 ש"ח. גג קשיח למיאטה נדרש רק בארצות עם חורף כבד מאד.

בישראל, היבואן לא רוצה לשמוע מזה.

לא נכון המדיניות הרבה פחות נוקשה בCC למניהן מנסיון אישי
פורסם
נפלאות הסטטיסטיקה מדברות. אם תקח את ציבור נהגי הרכבים הפתוחים, מיאטות, S2000, פזו 206CC וכו, תראה שאחוז התאונות אצלם גדול יותר באחוזים מאשר ציבור המזדה לנטיס והמשפחתומטיות הרגילות.

כמו שעם תקח את ציבור הספורטיביות, מספר התאונות יהיה גדול יותר (והרי כולנו יודעים שרוב המכוניות הפתוחות מכילות גם מוטיב רב של יכולת ספורטיבית).

על כל מיאטה שאני רואה משתוללת בכביש ישנם עשרה או עשרים שנוסעות רגוע. אבל כתה מזדה 3 אתה רואה על נהג פרוע ומסוכן אחד :?:

.

ניב,

לא יפה לשמור בסוד מאגרי מידע. אודה לך מאד באם תפנה אותי אל מאגר המידע החשוף בפניך בנדון, על מנת שגם אני אוכל לעיין בו. מי יודע, אולי גם אלי "ידברו נפלאות הסטטיסטיקה"...

דרכיך מובילים אותך ככל הנראה למקומות מרתקים. אני נוהג למעלה משנה במיאטה בנהיגה יומיומית ומעולם לא נתקלתי במיאטה "משתוללת בכביש".

לעניין היבואן- גישה פשרנית ומסתפקת במעט, היא בדיוק מה שאנו כחובבי נהיגה בכלל ואוהבי המיאטה בפרט, אסור לנו להתפשר בו. מגיע לנו כלקוחות מאזדה בישראל מה שמגיע לכל לקוח מאזדה ברחבי העולם. לחץ ציבורי על היבואן ירחיב את השירות ואת איכותו ולא יעלים אותו, כדבריך. יש לנו ניסיון.

לו חבריך היו נוקטים בעמדתך בתחילת שנת 2003, לא היית נוהג כיום על מיאטה חדשה ידנית! היית נוהג על אוטומטית, אם בכלל. לא מעט משתתפים בפורומים ברשת תמכו בעמדת היבואן וקראו לנו להפסיק הלחץ פן יפסיד היבואן וגם המעט הזה יילקח מאיתנו. זה לא קרה וזה לא יקרה.

אל תירא ניב, אנו נמשיך לקרוא ליבואן לשפר את השירות ולהרחיבו ואנו ננצח!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

Primekart,

אני מקווה שברור לך שאתה נלחם כאן מלחמה שלא רק שאינה ניתנת לנצחון (כי רצון טוב עוד אף אחד לא הצליח לכפות), אלא גם כזו שאינה צודקת. אין לך קייס, עד כמה שחבל (לשנינו, כי אני מבין את הרגשת החוסר האונים שלך, לנוכח התנהגות היבואן, טוב מאוד).

אתה מנסה לשכנע את היבואן לפעול לטובתו, על ידי מתן יחס הולם לבעלי המיאטה. אולי לשנינו ברור שזה לטובתו, ליבואן לא - במצבם הנוכחי, מאזדה לא צריכה מחזקי תדמית. מאזדה צריכה להמשיך למכור בדיוק כפי שהיא מוכרת כיום, זה טוב מספיק.

הצרה הזו עם דלק מוטורס, שאולי יותר מכל יבואן אחר, מתנהגת כמו יבואן מוצרי צריכה שנפל בחיקו זכיון זהב בצורה אקראית למדי, מתחילה עוד הרבה לפני המיאטה. היא מתחילה עם ייבוא הפוקוס וה3 בשתי גרסאות בלבד, התעלמות מרכבים מעניינים רבים והתרכזות רק במה שרוצות המאסות.

זו התוכנית העסקית שלהם, וכל דבר אחר מהווה מטרד. אתה יודע מה? זה עובד.

אולי במקום להקדיש את עצמך לקרב מאסף ללא תוצאות משמעותיות (ומה עם מכוניות שאינן מיאטה? ומה עם ההתייקרות האחרונה במחירה?), תכוון יותר לשורש כל הרע - בלעדיות היבואנים.

בגלל זה, ורק בגלל זה, נוצר המצב העגום בו שרויים דגמי מאזדה ופורד בארץ.

רצון טוב הרי אתה לא תכפה על "דלק", וגם אם באמצעות כיפופי יד כאלו ואחרים תצליח לנצח בקרבות (כמו הגאווה על כך שבאמצעות לחץ עיתונאי חודש ייבוא המיאטה - נו באמת), במלחמה, כפי שאתה נלחם, תפסיד.

הלל, חבל שלא ניצלתם את הכוח שבידיכם - מוסף הרכב הנקרא ביותר במדינה, אני מניח - בשביל למחות קצת יותר על המצב מול היבואנים. ב"ידיעות אחרונות" היבואנים לא יכולים לפגוע כמו ב"אוטו". לפעמים עיתונאות נעשית מעט יותר אקטיבית מאשר דיווח לקוני על המצב העגום.

ביום שאפשר יהיה להכנס לסוכנות של פורד ולהזמין פוקוס 1.6 ידנית, בשלוש דלתות, עם ריפודי עור, בצבע כתום מטאלי מזעזע ובלי מזגן* - אז אני אדע שניצחנו.

* כן, אני יודע על תקנות הייבוא שמחייבות מזגן. זו הייתה רק דוגמא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שלא תבין אותי לא נכון, אני בהחלט מסכים איתך בהמון דברים.

אני בעד אפשרות לייבוא חלקים ותוספות למיאטה (שיפורים שיכללו באחריות גם תשמח אותי).

אני מאוד בעד מאבק לייבא את המיאטה הידנית בזמנו ואת המיאטה החדשה (שמיובאת למרות שזה רק ידני).

אבל אני בעיקר בעד גישה חיובית. לשכנע את היבואן שזה כלכלי בשבילו הייבוא ולא לתקוף אותו. מקריאת חלק גדול מהדברים שאתה רושם משתמעת האשמה חזקה ומילים תקיפות נגד היבואן. לזה אני לא מסכים. אני יעודד את היבואן ליבא בעזרת שאלות, התעניינות, הצגת דרישה ותועלתו (כמו שעשיתי שהיה רק אוטומטית ואכן הובטח לי שתגיע הידנית, עוד בשנת 2003).

אני אדרוש מהיבואן את מה שאני מרגיש שמגיע לי (מוסך שמכיר את הרכב, חלקי חילוף אם צריך) ולא אבקש מהיבואן שגם יכלול תחת מטריית המיאטה גם את הביטוח. עוד מעט נדרוש מיבואן מזדה שידאגו להוריד את תשלום הטסט לקבוצת רישוי 5 והוזלה למחירי הדלק למיאטות...

כיום אני חייב לציין אני די מרוצה מהיבואן. המיאטה החדשה מגיעה, השרות במוסכים יעיל, אפילו המחירים עדיין זולים יחסית. כיום במצב זה אני אשמח מאוד לשיפורים נוספים (מועדון מיאטות + טיולים נתמך על ידי מזדה, שיפורים ותוספות שיהיה אפשר להכניסם לרישוי הרכב, ייבוא חלקים אקסטרא במחיר נורמלי וכו) אבל עדיין אני חושב שאלו לא חובתו של יבואן אלא זכותו וכך גישתנו לא צריכה להיות מגיע לנו :!: אלא אולי: "בבקשה אם אפשר ..."

ובקשר לביטוח, דבר אחד למדתי ממאבק רב בביטוח בארץ (הייתי מהמפגינים לפני שנים נגד העלאת מחירי הביטוח לדו גלגליים). הביטוח לא ממציא, הביטוח לא דובק באמונות טפלות. לביטוח יש דפי סטטיסטיקה מסודרים ובהם חישובי סיכון תוחלת ועלויות.

נכון אין הפרדה לכל סוג רכב בנפרד (יש המון סוגי רכב שכמותם לא מאפשרת הצגה סטטיסטית עם סטיית תקן נמוכה מספיק) אבל אם חלק גדול מחברות הביטוח לא מוכנות לבטח פתוחות זה בגלל שסטטיסטית מספר התאונות בהן גדול יחסית.

העלויות של החברות שכן מוכנות לבטח (ויש הפרשים ענקיים בין חברה לחברה) מראות את בעיית הסיכון וחוסר הוודעות.

נהג חדש + רכב פתוח בכלל יתן מחירים אסטרונומיים משום מה.

אז אני בעד להאבק לחיים טובים יותר, בעד לקבל עוד הטבות אבל להסתכל טוב טוב על מה אנחנו צועקים.

לראות מהן הזכויות שלנו ומה הדברים שלא חייבים לנו.

לראות על מהצ ריך לצעוק ומה צריך לבקש בשקט.

אנ י מצטער שיצא לי מכתב כזה ארוך אבל מניסיוני, תמיד צריך להסתכל על שני הצדדים. וחבורה של בעלי מיאטות שצועקים נגד היבואן רק מראים שהיבואן מנצח. להם יש מיאטות. אף אחד לא ימכור את המיאטה שלו כי היבואן לא מביא כיסוי דלק אלומיניום ... תשכנע את היבואן בנעימים שכדאי לו ... ויהיה סיפור אחר

פורסם
וחבורה של בעלי מיאטות שצועקים נגד היבואן רק מראים שהיבואן מנצח. להם יש מיאטות. אף אחד לא ימכור את המיאטה שלו כי היבואן לא מביא כיסוי דלק אלומיניום ... תשכנע את היבואן בנעימים שכדאי לו ... ויהיה סיפור אחר

תסלח לי,

אבל יבואן שמייבא רכב, והזכיין באולם התצוגה של היבואן אינו מסכים לבטח את הרכב שזה עכשיו נקנה - זו הונאה לשמה!!

נניח אתה קונה רכב חדש. שילמת באת לאסוף אותו מהסוכנות. ופתאום מתגלה לך שאין דלק מתאים לרכב בארץ. הונאה או לא? ועוד איך! - בדיוק אותו סיפור!

אתה מוציא את היבואן כל-כך בסדר, שאני באמת מתחיל לחשוב ככה.

אם הוא מייבא מאזדה לאנטיס או MX זה לא משנה, עצם העובדה שיש לו זכיין ביטוחים בסוכנות זה אומר הכל. קנית? ביטחת.

אלון.

פורסם

אני זוכר שחיפשתי לבטח את האוטו שלי שנה שעברה, רוב חברות הביטוח לא הסכימו לבטח

(bmw 323 סדאן) ואילו שהיסכמו נתנו לי מחירים אסטרונים מישהו דרש 22000 שקל לביטוח.

בושה מה שקורה פה עם חברות הביטוח.

ששון.

m3forever

• תוכן חדש...