Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בפרארי F430

YoSiMr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תהיה לכם טעות, זה רק עניין של זמן - מעט מאוד זמן, עד שאני חוזר לאיזה RENDEVO על המפלצת האדומה, וכמו שכתבתי, הפעם אני לא מתכוון לוותר על העונג...

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק שתבינו, דיברתי איתו עכשיו בקשר לשאלות על הפרארי, ומה שעלה בלי קשר:

I am trying to an M6 now and a Porsche 997 Turbo S X50 version - 550 HP, 4 wheel drive.

:twisted: ואני נוהג בדייהטסו עם שתיים וחצי כ"ס!!!

פורסם
והנה תמונות שלי.

לשאלתך על מס' רישוי, לדעתי פשוט אין לאוטו הזה מקום מסודר ללוחית רישוי, מה שכן יש לו זה דף שמודבק לשמשה האחורית עם המס' ואישור מיוחד מהמכס, ואתם בטח שואלים למה?

התשובה היא כי זאת הפרארי הראשונה מסוגה בארה"ב, לקח לבחור משהו כמו שנתיים כדי להעביר אותה במכס.

המקום מקדימה דווקא כן משמש למספר רישוי ראה תמונה מצורפת* http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=44645

*נלקח משרשור אחר בפורום זה, כל הזכויות שיכות למשתמש pipinoadar

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

טוב אז כנראה הוא פשוט מצפצף על החוקים, כי במו עיני ראיתי שהוא נוסע בלי המס' הזה... אפשר לראות אפילו בתמונה.

פורסם
רק שתבינו, דיברתי איתו עכשיו בקשר לשאלות על הפרארי, ומה שעלה בלי קשר:

I am trying to an M6 now and a Porsche 997 Turbo S X50 version - 550 HP, 4 wheel drive.

:twisted: ואני נוהג בדייהטסו עם שתיים וחצי כ"ס!!!

למה לי אין כאלה חברים... ? :roll:

יוגב

פורסם

רכב כל כך מדהים... בטופ גיר, במסלול שלהם הוא עקף את הזונדה, מרציליאגו ואפילו את הקוגניסגג....

פשוט חלום, אני אפילו לא רוצה לחשוב איך זה לנהוג על הדבר המדהים הזה.

Maserati.

• תוכן חדש...