Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MAX TUNING - מועדון חברים, האם משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגתם את הבן-אדם....

אני חושב שהוא כבר הפנים.

ברצוני להדליק משואה זו... בלהבלה בלה!

ולמנהלים של כל הפורומים, אתם עושים עבודה טובה,משקיעים מזמנכם הפרטי בתחזוק האתר, מביאים חדשות וכו'... המשיכו כך!

ו'חברה, כדאי לתרום וגם לא קשה להוציא 50 ש"ח - אחרת האתר ייסגר.

אני יודע שאני עוד לא תרמתי (אני לא חייב להסביר למה, אבל יש לי הסבר מוצדק) אבל אני תורם בקרוב (בחודש הבא) סכום נאה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אלעד, זה כולה 4.16 ש"ח לחודש, ואתה עושה מזה סרט רצח....

מה קרה, אני אומר לך מנסיון, דני משקיע שם, אני רשום לאתר שלו בערך כבר שנה, אומנם אני לא חבר מועדון (כי לא יצא לי להירשם) אבל ראבק, תראה איזו השקעה.... הוא התחיל מכלום.... חילק לי פלייר בר"ג, האתר בקושי עלה פעם, ותראה מה נהיה ממנו, ממש כיף לגלוש שם....

------------------------

VR6 1997+ superchip

פורסם

אני בתור אחד שרשום שם , וגם חבר מועדון ששילם תכסף , מרוצה עד השמיים , ואתה לא יודע כמה כי בעל האתר נותן תנשמה שלו באתר הזה ,ואני יודע מה שאני מדבר , כל יום הוא שם עד 2-3 בבוקר , ותמיד הוא מתחזק ו"משפר" תאתר !!

יום טוב! :!:

יוצא לריס?

פורסם

עזוב אותך מהשטויות של הבכיינים.

כל הכבוד לך על השכל הישר ועל הביצים ללכת לפי מה שאתה חושב.

אני מצדיע לך,

ואני מקווה שגם המנהלים שלנו יבינו שזו הדרך ויגבו כסף מהמשתתפים,

במקום להוציא אותו מהכיס שלהם.

:mm_yeah:

פורסם

מי שכתב את מה שכתב צפוי לחיים קשים עם גישה כזו.

על כך אני מצר מאוד.

דני משקיע את הנשמה באתר.

וכן אני חבר מועדון!

אהה כן - זה משתלם.

אנשים- תתבגרו כבר!

כל טוב

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

מאוד שווה להירשם למועדון של MAX-TUNING!

אתה מקבל הנחות בסדנאות השיפורים, יוצא לטיולים , מקבל סרטים שאף אחד לא חולם עליהם, והרשימה עוד ארוכה, בשביל מה? 4 שקל בחודש וקצת?

זה בהרבה פחות ממה ש-MasterChief שם מכיסו בכל חודש! .

אני גם, עוד לא יצא לי להירשם, אבל בהזדמנות הראשונה, אני אעשה את זה, כי זה פשוט שוה את זה !

יום טוב, TurboMan

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...