Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 ראלי - כיצד מזהים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי מאחור

אחרת הייתה נפסלת

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אייל, אני מצטער לאכזב אותך אבל הרכב שחבר שלך רכש עבר כבר תאונה רצינית (total lost).

חבר שלי היה היד השניה של הרכב לפני שנתיים שלוש (ב-100K-120K ק"מ שלו ככה שכנראה לפחות הק"מ נכון), כתור הוכחה אני יכול לשלוח לך בפרטי את הקוד שפותח את הרכב.

הרכב הזה נכנס פעמיים בגדר הפרדה בגהה (מקדימה משמאל ומאחורה משמאל). מקדימה המכה לא הייתה רצינית ולכן כנראה החליפו רק כנף אבל מאחורה היא אכלה פצצה רצינית.

מה שמצחיק זה שבדיוק חודש אחרי שחבר שלי החזיר את הרכב לביטוח התקשר אליו מישהו שקנה את הרכב וביקש ממנו את הקוד שפותח את האוטו. ראיתי את הרכב כמה פעמים מסתובב בת"א והרצליה, התיקון שעשו לו לא הכי מוצלח באמת.

חבל שמהרת עם הקניה, יש פה הרבה אנשים שיכולים לספק לך הרבה מידע שאתה לא יודע כמעט על כל ראלי על הכביש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יוווו איזה עצבים!!!!

אני פשוט בשוק - אחרי בדיקה!

אם אי אפשר ללעלות על זה בבדיקה - מה שווה הביקה הזאת לאזעזל?!?!?!?!?

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
יוווו איזה עצבים!!!!

אני פשוט בשוק - אחרי בדיקה!

אם אי אפשר ללעלות על זה בבדיקה - מה שווה הביקה הזאת לאזעזל?!?!?!?!?

הוא אמר שהם ראו שהרכב עבר תאונה, עשו בדיקה ועדיין אמרו שיש קצה שלדה. אם הבעלים קנה את הרכב בידיעה שיש לרכב קצה שלדה אז שיבושם לו. אני שמח לשמוע שזה רק קצה שלדה, אני ראיתי את הרכב לפני (ותאמין לי שלפני הוא היה מטופל בקנאות) ואחרי, לי זה היה נראה הרבה יותר מקצה שלדה אבל אם במכון אמרו שאין אז אני מקווה שאתה סומך עליהם.

רק דבר אחד אני לא מבין (וזה ממש לא מתאים לבחור מבין כמו אייל), למה לא בקשתם לראות את הדו"ח שמאי של התאונה?

פורסם

בדרך כלל על קצה שלדה לא משביתים רכב...אלה אם כן הבעלים הפעיל קומבינה ורצה שהוא יושבת...זה גם לא משתלם לבעלים להשבית את הרכב..מכיוון שהרכב שווה הרבה מעל המחירון...והוא מקבל רק מחירון מהביטוח...

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני הייתי נגד רכישת ראלי בכלל ואחת עם שאסי בפרט.

הייתי מעורב טלפונית בלבד בהליך הקניה,וידעתי שיש סיכוי גבוה שאני אקבל כאן במהירות תשובה מדוייקת ומפורטת מיותר מבינים ממני בעסקי הראלי ,כי כל מה שעניין אותו זה אם זאת ראלי או קומבינה, כל הקטע של השאסי לא מעניין אותו.

חיפשתי תשובה כמו : סרן אחורי בלמי דיסק ,ואישור למספר מנוע.

אני אספר לו מה היא עברה, אני מניח שלא ישמח לשמוע ,אבל הוא ראה את זה כבר בעצמו עוד לפני הבדיקה לדעתי(הוא מוסכניק).

דרך אגב, מדובר בבחור שאתמול בערב הלך לישון עם הרעיון שהוא רוצה ראלי, והיום בבוקר ביצע אותו, ראה איזה 4 רכבים, לקח אחד לבדיקה וסגר איתו... החיפזון מהשטן ואמרתי שאני לא מוכן לתת יד לזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ניראה לי מחר בבוקר אחרי שישמע את הידיעות הלא נעימות הוא יתאכזב מאוד..

להבא ניראה לי הוא יבין מהיא סבלנות..

אני בבאסה בשבילו..:|

פורסם

אם האוטו נוסע טוב....אין סיבה להתאכזב...

אתה חושב שהוא לא יצליח למכור אותה בעתיד למרות השלדה?

אני מתערב שאם היא תהיה במצב טוב גם טיפה מעל המחירון.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אם זה הרכב שאני חושב שזה, אכן אחלה פצצה.

ישי

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
מתחיל ב- ס'

נגמר ב- ר'?

כן, וזה הרבה יותר קצר מסילבר.

106devil, יש אנשים שלא מזיז להם שיש לרכב קצה שלדה ויש אנשים שכן. מה שכן, אני בטוח שיש השלכות על ההתנהגות של האוטו כי הפצצה שהרכב קיבל מאחורה דרשה יישור דיי רציני של כל הקורה C האחורית (לכן אני מתפלא שאבחנו את זה כקצה שלדה, זו ממש לא הייתה מכת אמבטיית תא מטען ללא השלכות) ובכלליות לפגוש קיר הפרדה ב-70 קמ"ש זה לא נעים.

• תוכן חדש...