Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש תוצרת גרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוסיף לזה סיאט וסקודה (בכל זאת VAG)..זה מה שאקטואלי לארצינו.
אולי פלוצווגן קנתה אותם אבל מה הקשר שלהם לגרמניה?

סיאט ספרדי

וסקודה צ'כי

ועד היום זה ככה למרות הבעלות הגרמנית

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז מה בעצם זה אומר? אם הבעלות גרמנית, המכוניות נבנות בכל מיני מקומות בעולם, והתכנון נעשה במרכז של VAG בגרמניה..

מה בעצם המכונית ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אולי פלוצווגן קנתה אותם אבל מה הקשר שלהם לגרמניה?

התשובה נמצאת בגוף השאלה.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אז מה בעצם זה אומר? אם הבעלות גרמנית, המכוניות נבנות בכל מיני מקומות בעולם, והתכנון נעשה במרכז של VAG בגרמניה..

מה בעצם המכונית ? :roll:
בוא אני יעזור לך

לכל בעלי הגרמניות שלום רב,

ביום שבת הבא (5/11/05) יתקיים בחניון של איצטדיון ר"ג מפגש Made In Germany בחסות מועדון אופל. במפגש ישתתפו מועדון BMW, מרצדס, חיפושיות ו-VAG. המפגש יתחיל בשעה 15:00 וימשך עד שעות הלילה. נא להרשם מראש כל אחד במועדון שלו ...
לא זכור לי שסיאט מיוצרת בגרמניה... ובטח שלא סקודה...

פורסם

106 ידידי, אולי שקודה (וסיאט) לא מייצרים בגרמניה, אך רב הרכיבים מגיעים משם...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא רשמתי סדקוה וסיאט למרות שאני יודע שהם שייכים לקונצרן פולסווגן ובמקור הם לא גרמניות.

דבר שני מי שאמר פה שלהוסיף גם דייהו וסופר רייסר וכו', אז הוא טעה בגדול. דייהו זה אוטו קוראני שמיוצר בקוראיה. זה שיש לאוטו מנוע של אופל לא הופך אותו לגרמני אסלי.

I feel LEGACY

פורסם

מה הקשר אז מעכשיו במפגש רכב תורכי אפשר להביא קורולות ?

לא מעניין אותי מי תכנן מי בנה ומי הגה

סקודה וסיאט אינן ! יצרניות גרמניות....כמו שקרייזלר לא הופכת לגרמנית בגלל שהיא עשתה איחוד עם מרצדס

בקיצור גרמני זה גרמני - לא אח שלו דוד שלו....

יש לאחותי פארדו 05 אבל הבאתי לו ווישרים של בוש - תוצרת בוש

אני יכול לבוא עם הפראדו ? בקיצור לכל ה"רוצים להיות" אתם צ'כים וספרדים - אתם לא גרמניים - אפילו אם התכנון החלקים ומה שאתם רק רוצים...

VW שמיוצרת בספרד היא עדיין רכב גרמני כי היצרן גרמני

כמו שוולבו שמיוצרת בבלגיה היא שוודית

וקורולה שמיוצרת בתורכיה היא יפאנית

אגב זה תקף גם להפך - ביואיק שמיוצרת בגרמניה (אם יש\היה דבר כזה) היא עדיין רכב אמריקאי !

פורסם
106 ידידי, אולי שקודה (וסיאט) לא מייצרים בגרמניה, אך רב הרכיבים מגיעים משם...

אני מצטער.

לי זה נשמע כמו אוטוסוגסטיה.

מצד שני - אף פעם לא מאוחר לארגן מפגש ליוצאי צ'כיה או ספרד, אני בטוח שהבנות במפדש כזה יהיו מלבבות יותר מהבנות הגרמניות.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כל נושא הלאומיות של הרכב איבד מזמן את חשיבותו וכמו שכתבו לפני, קורולה מטורקיה זה רכב טורקי או יפני. GM מסין (נדמה לי תחת המותג ביואיק) הוא אמריקאי או סיני ובכלל לעיתים רכב מכיל אחוז מכללים שהגיעו מבחוץ יותר גדול מאשר אלו שנוספו לו במדינה בה הוא מורכב. וזה נכון אגב גם למצלמות, סלולר והרבה דברים אחרים. לדעתי, בעתיד, כדאי למי שמארגן מפגש כזה להגדיר את שם היצרן עליו מוטלת האחריות לאיכות וטיב הרכב ולא את ארץ המוצא שפחות ופחות נראית רלבנטית.

פורסם
כל נושא הלאומיות של הרכב איבד מזמן את חשיבותו וכמו שכתבו לפני, קורולה מטורקיה זה רכב טורקי או יפני. GM מסין (נדמה לי תחת המותג ביואיק) הוא אמריקאי או סיני ובכלל לעיתים רכב מכיל אחוז מכללים שהגיעו מבחוץ יותר גדול מאשר אלו שנוספו לו במדינה בה הוא מורכב. וזה נכון אגב גם למצלמות, סלולר והרבה דברים אחרים. לדעתי, בעתיד, כדאי למי שמארגן מפגש כזה להגדיר את שם היצרן עליו מוטלת האחריות לאיכות וטיב הרכב ולא את ארץ המוצא שפחות ופחות נראית רלבנטית.

אז ככה

סיאט ארוסה יוצרה בגרמניה (ביחד עם הפולקסווגן לופו)

פולקסווגן פולו יוצרה ואולי עוד מיוצרת בספרד במפעל סיאט. הפולו קלסיק והקורדובה דור קודם הן בכלל אותו רכב.

יש בארץ חיפושיות שהגיעו מדרום אמריקה.

ואגב אוכל ובגאטים, אז מה תאכלו שם? נקניקיות וזאואר קראוט?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני זה עדיין לא הופך את סיאט ליצרן גרמני - כמו שהפולו לא הופכת לספרדית

שעושים מפגש גרמניות אז מדובר על מכוניות אשן היצרן שלהן הוא גרמני איפה הן יוצרו ממש בפועל זה לא ממש משנה

בקיצור אין מניעה שסיאט וסקודה יבואו כחלק ממועדון ואג כי זה לא יפה להזמין מועדון ולנדות 65 אחוז ממנו - אבל עדיין צריך לשים את הקוים על הדקויות !

פורסם

גם אני כבר (כ)מעט מבולבל, אז בקיצור ולענין:

פורד פוקוס תוצרת קונצרן אנגלו-אמריקני-גרמני שירדה מפס ייצור בבלגיה, הגיע דרך יבואן לבנטיני (לעילא), כיום בבעלות בחור ממוצא חצי-ייקה, וכנראה ללא מועדון רלבנטי להירשם אליו עדיין-

הולך או לא? :?

(האם העמסת חצי המשפחה מייד-אין-ברלין תקנה ניקוד בונוס?)

• תוכן חדש...