Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יותר מהיר 0-100 או 60-160

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תלוי ברכב ובמנוע יש רכבים שהכוח מגיע בסלד גבוה ויש רכבים שהכוח מגיע בסלד נצוך יותר. השאלה היא באיזה רכב מדובר?

פורסם

אם יש לך טורבו מאוד גדול .. סביר להניח שב 60 ל 160 , כיון שרק ב 60 אתה מפסיק לחפור :)

לעומת זאת, אם יש לך 4X4 , אז עדיף לך 0-100 כיון שהכובד משפיע כבר הלאה.

בעקרון עדיף 0-100 כיון ש 60-160 זה כבר מהירות שצריך לפתח .. ורק רכבים ממש חזקים מסוגלים לתת שם מה שאחרים נותנים ב 0-100

פורסם
הכי מהיר 100 ל-0

אתה מנסה להעלות את כמות ההודעות שלך?

לפני 2 הודעות אורן הסביר בפרטי פרטים, באיזה מצבים מה יותר מהר.

מה קשורה ההודעה המוזרה הזאת?

פורסם

0-100 וזה ביגלל ההילוכים הנמוכים והכח שבא איתם

וזה כמובן אם אתה משווה את אותם שתי דגמים רק דוגם במהירות התחלתית אחרת

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

ידוע שמגדש טורבו(תלוי בגודל)ייתן היתפרצות של כוח הבל"ד גבוה לעומת מגדש על שעובד בלינאריות לאוך סקאלת הסל"ד ונותן גדישה גם בטורים נמוכים.

לא זה לא יהיה אותו הדבר כמו בטורבו.

אבל אם יהיה לך טורבו קטן שייתן לך גדשיה בטורים נמוכים אז 0-100 יהיה מהיר יותר.

ד"א הנעה כפולה(4X4)תהייה שימושית יותר בהאצה מהמקום מהנעה אחורית או קידמית,אבל בהאצות ביינים זה כבר תלוי במנוע שלך ובתיבת ההילוכים.

my sweet home

www.sharks.co.il

פורסם
מה בקשר למדגש על? כיצד זה יהיה? כמו מדגש טורבו?

יש בין שני המדגשים טיפה הבדל (למרות שזה לא קשור לשאלה)

מגדש על פועל ע''י גזי פליטה של המע'

ומגדש על פועל ישירות ובצורה ליניארית למע'

בסוף תפקידם זהה להכניס יותר אויר למע'

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

איזה טורים נמוכים יש בידיוק מ0-100? אתה יכול למשוך את ההילוך הראשון למנתק הצתה ולהכניס שני. אותו דבר מ100 ל 160 אתה מגיע למנתק הצתה של הילוך 3 ומעביר לרביעי.

בהילוך 1 ו 2 יהיה למנוע הרבה יותר קל להאיץ

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני לא מבין אורן פירט את זה מצויין אז למה כולם ממשיכים לחפור

רכב עם 400 כ"ס והנעה קידמית\אחורית לא יכול לצאת במלא כוחו ב0-100 כי הוא פשוט חופר למוות...לעומת זאת ב60\160 הוא כבר עף קדימה........

רכב שלא חופר את הנשמה ב0\100 יצא 0\100 טוב יותר מ60\160

כמו כן (וכבר אורן אמר את זה!!!!!) רכב 4X4

נחלש בגבוהות ויוצא מעולה בנמוכות

פורסם

ברוב הרכבים יותר מהיר 0-100 מהסיבה הפשוטה: 160 ממש קרוב למהירות הסופית שלהן (כמעט בכל משפחומטית) ולכן עד 100 הן מגיעות די בקלות אבל משם המנוע צריך ממש להשתדל כדי להגיע למהיורות הגבוה (160), ולכן ההבדל הוא ממש משמעותי בין זמני התאוצה..

במכוניות אחרות אשר המהירות הסופית שלהן היא יותר בכיוון של 250 ומעלה עדיין תאוצת ה0-100 יותר מהירה (למשל הפרארי של ג'יג'י,0-100 קמ"ש ב- 4.2 שניות, 0-200 קמ"ש ב- 13) שזה אומר שהיא מאיצה מ100-200 ב8.8 שניות) אך ההבדל הוא פחות בולט לעיין.

במכוניות פורמולה1, אני כבר לא יודע האם מתרחש אותו הדבר, אך ניתן להניח שכן.

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אין מה להתפלסף יותר מדי.

0-100 מהיר יותר מ 60-160, תמיד. כללי הפיסיקה לא מאפשרים אחרת בכל רכב נורמלי (מדי הסבר למה הכוונה).

התנגדות הרוח במהירויות גבוהות עולה בצורה בלתי ליניארית, והופכת לפקטור משמעותי מאוד עבור הרכב המאיץ.

הדיונים על החלקת גלגלים במהירות נמוכה אינם מין העניין. זו כבר שאלה של טיב נהג. נהג מיומן ידע ללחוץ על דוושת התאוצה במידה כזו שתאפשר למנוע להעביר את מירב הכח לכביש מבלי להחליק את הגלגלים.

הסבר לגבי "רכב נורמלי" - תאורטית אפשר לבנות רכב בלתי הגיוני, עם יחס העברה בודד :roll: , ושיא מומנט גבוה יחסית. בעולם מוזר כזה, יתכן ויהיה לו יתרון תאוצה כאשר הוא כבר בתנועה. במציאות, אין רכב כזה, ואין הגיון לבנות אותו. כל מכונית תאיץ מהר יותר מ 0-100 מאשר 60-160.

פורסם

טוב אז למי ששאל איך זה בF1 אז זה שונה...

לדוגמא מכונית הפורמולה של רנו מאיצה מ0-100 ב3 שניות לעומת זאת מ100-200 תוך שניה וחצי

וכנראה בגלל הטורים הגבוהים מאוד שהמנוע משתמש בשיא המומנט.

אז שוב זה תלוי במכונית למרות שלא שמעתי על שום מכונית סדרתית שמאיצה יותר מהר.

• תוכן חדש...