Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי לאחר שסוף סוף הגעתי לסאונד שאני די אוהב יש כמה דברים שמפריעים לי והייתי שמח אם מישהו היה עושה לי קצת סדר בבלאגן...

המיד באס של הסט שלי או שלא מפיק באס או שהדלת מפיקה יותר באס ממנו, אני שומע קירקושים מטורפים מהדלתות שלי זה עניין מאוד מציק אני כבר לא יכול לשמוע ככה...

זה גורם למיד באס להשמע די רע אין לו וואקליות כזו או שאני לא יודע מה חסר לו עופר רוטמן שמע אצלי והאיר לי את הנקודה הזאת ללא כל קשר לקירקושים...

עכשיו השאלה שלי היא כזאת מה יותר עדיף לעשות:

1)להחליף את המיד באס ולראות את התוצאה?

2)להחליף את הבניה לבניית פיבר יותר מסיבית ויותר אסטטית לעין שבעקבותה גם יגיע האיטום?

אני חושב שלעלות למיד באס כמו המוראל הייבריד או כמו DLS או כמו לא יודע מה מיד באס של עד 1000 1300 שקל לא יתן שינוי מהותי כמו איטום מפני שמיד באס ברמה כזאת ללא איטום לא יתפקד באופן שאני מצפה ממנו עדיין הבריחות אוויר מהבניה יהיו ועדיין הדלת תקרקש באופן שלא עושה חשק לשמוע אלא חשק רק להנמיך...

עכשיו במידה ועונים על השאלות שלי אני מבקש לא לענות עם הסבר של בטח שככה וככה, למה?, כי אני יודע...

אם עונים נא לתת הסבר מנומק למה כדאי לעשות כך או כך מה יהיו ההשפעות של שינוי כזה או אחר וכמובן שעלויות של העניינים...

אגב רק כדי להבהיר חד משמעית אני לא מצפה להגיע לאיטום של רמת תחרויות אז לא להגיד לי או להמליץ לי על איטום של עשרות אלפים...

התקציב לשידרוג לא משנה השידרוג יגיע אבל אם ממליצים להחליף את המיד באס אז התקציב הוא 1200 שקלות בלחץ נא לא לשכוח שאני עובד עם סט שני חלקים לכן לא להמליץ על מיד באס שהוא חלק מסט שלושה..

בנוגע להגברה כוח הוא לא בעיה אני עובד בשתי גישורים מהנקאמיצ'י שלי שזה בסביבות 250+-...

אם יש משהו שחסר או לא ברור בהודעה שלי כשאחזור מהעבודה אני אבהיר יותר...

בתודה מראש מיכאל..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מיכאל אני ממליץ לך להתחיל עם איטום וסביבת עבודה נכונה לרמקול, להחליף תרמקול תמיד אפשר אבל קודם תפיק ממנו מה שאפשר, ורק במידה ואז אתה לא מרוצה תחליף.

מעבר לכך גם אם תביא רמקול במיליון דולר הדלת תקרקש אם היא לא יושבת טוב

פורסם

מידן אני גם חושב שאם אני ארכוש דרייבר יותר טוב הוא יהיה מבוזבז ללא איטום סביר...

אגב עצות כמו החלפת כל הסט קומפוננט לא בא בחשבון עד שמצאתי טוויטר נעים רך ויותר מפורט אין לי חשק להיכנס לרוטציית החלפות חוזרת וגם אין לי תקציב לזה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
מידן אני גם חושב שאם אני ארכוש דרייבר יותר טוב הוא יהיה מבוזבז ללא איטום סביר...

אגב עצות כמו החלפת כל הסט קומפוננט לא בא בחשבון עד שמצאתי טוויטר נעים רך ויותר מפורט אין לי חשק להיכנס לרוטציית החלפות חוזרת וגם אין לי תקציב לזה...

מיכאל, אמרתי לך, אולי "יספיק" לך החלפת המיד, ננסה לחבר את המידים שלי אצלך (בשביל הכיף ובשביל לראות איך הם מתפקדים אצלך). לא טוב, אז אטימה.

מה שגם אטימה כנראה תיהיה זולה יותר, באיזור ה 700-800 ש"ח.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

החלפת המידבאסים אצל מיכאל לא תפתור את בעיית "הדלת המנגנת":-) ,הסאונד יכול להשתנות לטובה ואף לרעה אבל כל עוד אתה שומע חרקושים וקרקושים אף פעם לא תהיה מרוצה-לא משנה איזה מידבאס תשים שם!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

מיכאל, בניה טובה ואטומה+ איטום מלא של הדלתות ושאר חלקים מקרקשים יתנו לך כרגע תמורה הרבה יותר טובה ממידבאס בינוני מאשר איזה מידבאס מופלא כזה או אחר, בכל מקרה זה בסיס טוב, ועם בניה נכונה + איטום זה בסיס טוב לכל מידבאס כזה או אחר.

תשקיע קודם כל באיטום כולל ובניה,ותראה אם בכלל המידבאסים שלך מספקים אותך, לאחר מכן תוכל לערוך השוואות ותמצא חלופה הולמת.

אני הייתי כבר מרחיק לכת ומבצע בנייה שגם תואמת למידוופר של 7 אינטש(זה גם יתצאים ל6.5, מקסימום ליטוש קל וה7 אינטש יכנס) וכך תוכל לסגור את הפינה הזאתי ולהתמקד באלמנט.

under construction..

פורסם

הכל טוב ויפה אבל אני צריך לבדוק את העלות של בניה בסגנון...

אני מקווה שמחירי הפיבר לא שוחטים...

פורסם

הציעו לי 300 שקל לכל דלת לבניית פיבר ולאיטום שתי הדלתות עוד 750

מה אתם אומרים על המחיר?

פורסם

בתור אחד שחווה "על בשרו" את הדלת המקרקשת - איטום דבר ראשון.

איתמר.

(אגב, נגמרו ה JBL והאינפיניטי המדוברים בדיוטי פרי. נשארו (נכון עד לפני 4 ימים) שני סטים של דוטק 6.5).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איתמר אצלך עשו איטום?
איתמר עכשיו בתאילנד וכל הכבוד לו שהוא מוצא זמן לכתוב בפורום.

בכ"א בתשובה לשאלתך-כן יש לו איטום דינמאט אקסטרים

פורסם

הבנתי...

עופר מה אתה אומר על המחירים שקיבלתי?

סבירים טובים?

פורסם
הבנתי...

עופר מה אתה אומר על המחירים שקיבלתי?

סבירים טובים?

מה אתה שואל? אתה יודע שכן!

הכל תלוי באיכות העבודה. לפני כשנה (אולי קצת יותר) פורסם בפורום עבודת איטום של אחד הרכבים (לא ננקוב בשם) של בחור שעשה עבודת איטום בזיל הזול,מה שהוא קיבל בסוף זה וילון בתוך הדלת עם לוגו של דינמאט עליו.:-)

תקפיד על איכות!!!!

פורסם

מיכאל עם כל הכבוד אני באמת לא מצליח להבין אותך, אתה קונה סט קומפוננט בלמעלה מ 1k ואחרי שאתה שומע רעשים מהדלת אתה מדבר על להביא מיד חדש שוב בסכום של למעלה מ 1k, אם יש לך את הכסף ואתה מוכן להשקיע אותו ברכב אז למה אתה מראש לא קונה דרייברים טובים יותר או למה מראש לא ביצעת אטימה מלאה של הדלתות הרי ברור לך שזה יתן לך שיפור משמעותי בסאונד שכן אתה מעוניין בכך שהמיד יפיק באס כמה שיותר נקי ופאנצ'י וזה בדיוק מה שיקרה לאחר שתאטום את הדלתות בדינמאט.

כמו שזה נראה לי נזרק פה הרבה כסף לחינם, בשורה התחתונה לפי דעתי אטימה איכותית תביא לתוצאה מעולה, ב1k ש"ח אתה תוכל לבצע אטימה מלאה בדלתות גם בפח וגם בפלסטיק בסאונדר ברחובות

• תוכן חדש...