Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספריו של בני אביעד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי למצוא את הספרים שלו בנושא מכונאות גם בהוצאת הספרים, וגם במגוון חנויות - ופשוט אין אותו בשום מקום.

יש פה אולי מישהו שמוכר - או מישהו שיודע איפה ניתן להשיג את ספריו של בני אביעד, או כל ספר אחר שמלמד מכונאות בסיסית?

פורסם

במקרה יש לי קטגלוג שלו והתשובה לשאלתך נמצאת שם.

"להשיג: ברשת סטימצקי, צומת ספרים, דיונון , אקדמון, משרד הביטחון. הפצה" לוני כהן בע"מ אליהו איתן 20 ראשל"צ 039518418

מה שרשמתי מתייחס לספר ספציפי שלו, מתנה לחיים. אם אתה רוצה אחרים, פשוט תתקשר למפיץ שלו ותשאל איפה יש במקום שקרוב למקום מגוריך.

גיא

פורסם

יש לי שני ספרים שלו בבית, הרמה שלהם ממש נמוכה, הכל כתוב בצורה בסיסית וממש אין מידע עינייני, אחרי קריאה של 2 הספרים, אתה מבין למעשה שהוא לא חידש לך כלום, חבל על הכסף, רוצה להשקיע, כנס לאיביי ותזמין ספרות מקצועית באנגלית , יש HAYNES ויש גם CHILTOM , MAX-POWER ממש תענוג.

פורסם

שים לב

יש כמה מיגזרים ברמות שונות ומיקצועות שונים

כל ספר מיתייחס לאותו מיגזר ספציפי

כלומר:

כאשר הוצאתי \למדתי רישיון על משאית (מעל 15 טון)או אוטובוס

יש ספר יעודי למטרה זו -הכרת הרכב בצורה שיטחת ביותר (זה מה שצריך תלמיד לנהיגה לדעת)

כאשר למדתי הוראת נהיגה

יש ספר יעודי להוראת נהיגה -הכרת הרכב בצורה שיטחית

כאשר למדתי מכונאת סוג 3 והסמכה -הספרים ברמה גבוהה מאוד

יש לו למעלה מ 100 ספרים שהוא כתב (אם אני לא טועה ואל תיתפוס אותי במילה אפילו מעל 300 )

הכל תלוי למה אתה צריך את הספר .

ירון מאיר

אני ישלח לך בפרטי את הטלפון של בני אביעד והוא ישמח לשוחח איתך ולעזור לך ןלכוון אותך לספר המתאים.

פורסם

יש לי ספר שלו בבית, קניתי כשהייתי בן 18 ולא ידעתי כלום על רכבים, וגיליתי שהספר ברמה נמוכה מאוד, פחות מפורט מאשר מידע שאפשר למצוא מידי פעם במגזין אוטו של אז. פחות מעניין מאשר How stuff works. מספר בעיקר על טכנולוגיות של פעם, לפני שההסטנדרט נהיה הזרקת דלק/ כריות אוויר/ מחשב רכב/ טיפטרוניק.

• תוכן חדש...