Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מונובלוק (Alpine vs Clif Designs)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1.לטעמי הנתון הכי חשוב שהחסרת הוא המחיר שבו אתה מקבל את כל אחד מהמגברים,בארהב האלפיין למיטב זיכרוני עולה כ-90-100 דולר יותר,כך שייתכן שאם תמחור אחד מהם יהיה טוב יותר בארץ אולי יהיה עדיף לקנותו

2 .בנוסף הנתונים של שני המגברים הם שונים האלפיין הוא 1000 וואט ר.מ.ס ב-2 אום ואינו יורד לאום אחד בעוד ה"קליף" הוא 500 ב-2 אום ו-700 באום אחד כך שמאוד חשוב לדעת איזה סאב אתה מתכוון לקנות.(שני סלילים של 4 או שני סלילים של שניים)

אם לא היה שיקול של כסף אני הייתי קונה את האלפיין -שידועה כחברה עם מוניטין טוב יותר שעומדת מאחורי ההספקים שבהם היא מצהירה על מגבריה.

עופר

היום הIDMAX שלך במקרה פעל על הקליף הזה ונשמע ממש חמוד ,מה בדיוק לא אהבת בו?

ה-CD10.1LX -

1000 וואט ב-1 אוהם

לפי CEMA, ASCA, MECP ומי לא בעוד האלפיין הספציפי לא נמדד לפי שום תקן

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אהלן "אודיופיל יקר",

לידיעתך סאב בעייתי זה סאב בעל נצילות נמוכה שיורד להתנגדות נמוכה- סאב כזה צריך מגבר עם זרם ויכולת טיפול בהתנגדות נמוכה- חפש הסבר בעניין זרם מול הספק.

לעידו אל תטרח להסביר לאנשים כאן שום דבר מאחר והכל נופל על אזניים ערלות.

רוצה אלפיין? שיקנה אלפיין.

כולם ]פה הרי גאונים גדולים.

ואט זה ואט, מגבד זה מגבר וכו'.

כולם פה גם חברים בדירקטוריונים של כל החברות המוזכרות לעיל, אודיוסוניק, אלפאסוניק ואידיוטסוניק כולן חברות בת של קליף

כל טוב שבת שלום וצום קל

ידידי ה"אודיופייל",

מבחינתי אין דבר כזה "סאב בעייתי" והמושגים של כמו"לדחוף" לא נמצאים אצלי בלקסיקון, אין סאב בעייתי יש מגבר לא מתאים\לא חזק מספיק.

אם הסאב 2 אוהם, "יספיק" לו מגבר שיודע לעבוד בעקבה של 2 אוהם, אם זה 1 אוהם אזי מגבר שיודע לעבוד בעכבה של 1 אוהם.

מעבר לזה, סאב עם נצילות נמוכה הוא לא בעייתי, הוא פשוט דורש את ההגברה שלו.

שמדברים על מגברים שהם קלאס D, ובד"כ אחוז הניצולת שלהם הוא מעל 75%, לא אמורה להיות בעיה, אבל שוב, מגבר שמספק 400 וואט RMS לא ממש מתאים לסאב של 800 וואט RMS גם אם הוא בנצילות של 96.7DB, אומנם הוא יוכל לעבוד ככה, אבל כמובן שעדיף לתת לו הגברה בהתאם, ואל לשכוח מדובר על הספק עבודה ולא הספק שיאי, בעוד שצריכת ההספק של סאב משתנה בהתאם לתיבה.

ובלי שום קשר, התנגדות של כל רכיב עולה במהלך העבודה כנגד עליה בהספק, ובמקרה זה, מה על מגברי ספק מתח מיוצב?

ובקיצור, זה שאתה רושם הודעה עוקצנית בסגנון של "אל תטרח להסביר פה שום דבר" או לצאת מנקודת הנחה ש"כולם גאונים", ואתה מבין יותר מכולם.

אז אם יש לך את הידע ,אתה יכול לחלוק אותו, אולי מישהו ילמד משהו.

אבל אם אתה מבקר ככה, ופונה ב"אל תטרח" אז אתה יכול לא לטרוח בעצמך ולא להגיב על ההודעות כי הם לא מוסיפות שום דבר.

ותתפלא אבל יש פה חבר אחד או שניים שלא יזיק גם לך ללמוד מהם, הזלזול מקומו לא פה.

מי ישמע כל אחד פה בונה מגברי מנורות להנאתו, ומבקר פה את השאר.

under construction..

פורסם
ידידי ה"אודיופייל",

מבחינתי אין דבר כזה "סאב בעייתי" והמושגים של כמו"לדחוף" לא נמצאים אצלי בלקסיקון, אין סאב בעייתי יש מגבר לא מתאים\לא חזק מספיק.

אם הסאב 2 אוהם, "יספיק" לו מגבר שיודע לעבוד בעקבה של 2 אוהם, אם זה 1 אוהם אזי מגבר שיודע לעבוד בעכבה של 1 אוהם.

מעבר לזה, סאב עם נצילות נמוכה הוא לא בעייתי, הוא פשוט דורש את ההגברה שלו.

שמדברים על מגברים שהם קלאס D, ובד"כ אחוז הניצולת שלהם הוא מעל 75%, לא אמורה להיות בעיה, אבל שוב, מגבר שמספק 400 וואט RMS לא ממש מתאים לסאב של 800 וואט RMS גם אם הוא בנצילות של 96.7DB, אומנם הוא יוכל לעבוד ככה, אבל כמובן שעדיף לתת לו הגברה בהתאם, ואל לשכוח מדובר על הספק עבודה ולא הספק שיאי, בעוד שצריכת ההספק של סאב משתנה בהתאם לתיבה.

ובלי שום קשר, התנגדות של כל רכיב עולה במהלך העבודה כנגד עליה בהספק, ובמקרה זה, מה על מגברי ספק מתח מיוצב?

ובקיצור, זה שאתה רושם הודעה עוקצנית בסגנון של "אל תטרח להסביר פה שום דבר" או לצאת מנקודת הנחה ש"כולם גאונים", ואתה מבין יותר מכולם.

אז אם יש לך את הידע ,אתה יכול לחלוק אותו, אולי מישהו ילמד משהו.

אבל אם אתה מבקר ככה, ופונה ב"אל תטרח" אז אתה יכול לא לטרוח בעצמך ולא להגיב על ההודעות כי הם לא מוסיפות שום דבר.

ותתפלא אבל יש פה חבר אחד או שניים שלא יזיק גם לך ללמוד מהם, הזלזול מקומו לא פה.

מי ישמע כל אחד פה בונה מגברי מנורות להנאתו, ומבקר פה את השאר.

אתה שם לב מה אתה כותב?!

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
.עופר ,היום ה IDMAX שלך במקרה פעל על הקליף הזה ונשמע ממש חמוד ,מה בדיוק לא אהבת בו?
לא אמרתי שלא אהבתי משהו ספציפי , ששמענו אותו היום שמעו בו טוב .

מה שאמרתי זה שלפי דברים שקראתי בפורומים בחול , נראה לי שבארץ קליף מנסים למתג את עצמם הרבה יותר גבוה ממה שהם באמת ( והם בטח שלא היי-אנד , כמו שכמה אנשים בפורום טענו וכמו שכמה חנויות מוכרות אותם ) ושההצהרות שלהם כנראה לא לגמרי מדויקות , ומבחינת מוניטין אני הרבה יותר סומך על מגבר שאלפיין בונה מאשר על מגבר שבונה קליף. ולכן הייתי לוקח את האלפיין .

זאת הייתה כוונתי .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

קנו קליפורניה בום וחאלס !. תאמת? אני הייתי הולך על האלפליין.

תמיר

פורסם
לא אמרתי שלא אהבתי משהו ספציפי , ששמענו אותו היום שמעו בו טוב .

מה שאמרתי זה שלפי דברים שקראתי בפורומים בחול , נראה לי שבארץ קליף מנסים למתג את עצמם הרבה יותר גבוה ממה שהם באמת ( והם בטח שלא היי-אנד , כמו שכמה אנשים בפורום טענו וכמו שכמה חנויות מוכרות אותם ) ושההצהרות שלהם כנראה לא לגמרי מדויקות , ומבחינת מוניטין אני הרבה יותר סומך על מגבר שאלפיין בונה מאשר על מגבר שבונה קליף. ולכן הייתי לוקח את האלפיין .

זאת הייתה כוונתי .

מסכים איתך,גם אני כתבתי שהייתי הולך היום על האלפיין,אולם הדבר החשוב ביותר שפותח הת'ריד לא כתב הוא המחירים שבהם הוא קונה את המגברים-וזאת כדי שנוכל לעזור לו לבחור את המגבר הנכון גם מבחינת התימחור בארץ.

פורסם

להבדיל מאלפיין שמשקיעה בתכנון המגבר ובבקרת האיכות, קליף מתבססת על בורדים סינים\טאיוואנים מוכנים שמשמשים את שאר הקונצרן לרבות אלפא סוניק, אודיו באן וכו...

( דרך אגב לידע כללי הקונצרן הנ"ל שייך למספר לבנונים :idea: )

לא הייתי חושב פעמיים , אם פער המחיר בין האלפיין לקליף יחסית קטן הייתי הולך על האלפיין.

פורסם

אוקיי , גם אני חשבתי לכיוון האלפייין בהתחלה , רק חבל שההפרש ביניהם הוא כמו (אלף שקל !?)

יש אולי אזיה עוד מגברים ברמה שתוכלו להמליץ לי ? (המחיר כרגע לא חשוב , העיקר שיעמוד בהספקים של הוופרים)

* לגבי הסאבים - כל סאב 400 רמס , סני סלילים - שכל סליל -שתי אוהם .

פורסם

אם המחיר לא חשוב אז למה שלא תלך על מונו אחד לכל סאב?

לדוגמא 2 מגברי פיניקס גולד קסנון 400.1, יתן לך 400 וואט RMS אמיתי ב4-1 אוהם (ספק מתח מיוצב).

אם אתה רוצה מגבר לשניהם אז אתה יכול ללכת על הקסנון 1200.1, יתן לך 1200 וואט RMS ב4-1 אוהם(ספק מתח מיוצב).

או אופציה הרבה יותר זולה.

היפוניקס ברוטוס BX1205D, יתן לך 900 ב2 אוהם ו1200 ב1 אוהם.

הכל שאלה של מה התקציב, יש גם מגברים יקרים יותר או זולים יותר.

under construction..

פורסם

בלי לחשוב פעמיים הייתי הולך על הייפוניקס...

מונובלוקים שוחטים באמת חזקים...

גרין מונסטר שמגיב לך כאן מוכר אחד כזה אצלו באוטו הוא מבוזבז לא מחובר על אף סאב אני ביקשתי אותו והוא לא הסכים לתת לי אותו מתנה ליום הולדת תנסה אולי לך הוא יתן (-:

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

איך אתה עושה השוואה מצחיקה כזאת ??

כל אחד מהם הוא 1000 RMS

אבל השאלה האמיתית היא האם אתה צריך את ה 1000 RMS ב 2 אום או ב 1 אום ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

להיפונקיס יש מונו בלוקים חביבים +

שווה להביא אותם במחירים של חול , בארץ ( כמו קליף ) הם מתומכרים גבוה מידי בתקווה שהם יחשבו כמגברים איכותיים כתוצאה מכך.

בכל מקרה , לפי אתרים בחול , צריך לקחת בערבון קצת מוגבל את ההצהרות של היפוניקס .

אבל עדיין הם מונואים מומלצים .

• תוכן חדש...