Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף חלומית +זונדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסרטון של הגולף מיותר לחלוטין. היה מספיק לשים שקופית "לגולף הזו יש איזה 600 כ"ס", והיה לזה את אותו האפקט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

B-O-R-I-N-G..

ולחלק הRING במילה אין שום קשר אפילו הקטן ביותר לגן-עדן-על-פני-אדמות-גרמניה...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
B-O-R-I-N-G..

ולחלק הRING במילה אין שום קשר אפילו הקטן ביותר לגן-עדן-על-פני-אדמות-גרמניה...

לאנשים פה יש זיכרון קצר משהו לא ???

סליחה, זה פשוט מרתיח אותי ממממאוד, לא יכול לא להגיב!!!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
לאנשים פה יש זיכרון קצר משהו לא ???

סליחה, זה פשוט מרתיח אותי ממממאוד, לא יכול לא להגיב!!!

עם כל הכבוד להיסטוריה - ואני באמת שרוכש לה הרבה כבוד, וממש לא שוכח

אנחנו צריכים לחיות את ההווה, לא את העבר..

ומה לעשות שבגרמניה קיים המקום מספר 1 בעולם לכל חובב רכב באשר הוא..

(וד"א לא התכוונתי שגרמניה היא גן עדן על פני אדמות.. אלה למקום ספיציפי מאוד שבמקרה נקלע להיות בתחומי גבולות גרמניה.. שהוא הגן עדן..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מכונית מגעילה ומשעממת למוות
דעה מאוד אובייקטיבית...

1) מגעילה? אינני סבור שתכונה הנ"ל בכלל מתאימה לעולם המוטוריקה..אז נגיד שהכוונה שלך היתה ל"מכוערית"...אז היופי הוא בעיני המתבונן בלבד (2 יהודים=3 דעות).

2) משעממת? אולי בסרטון היא נראת אחת כזו,אך אני בטוח שאם תעלה איתה למסלול - ספק רב אם תשתעמם (R32 טורבו),גם אם תשב במושב של נוסע.

3) מוות...דווקא על זה כתב היצרן בספר רכב של הדגם הנ"ל,רק שהשעמום אינו הסיבה :wink:

ולבסוף - הת'רד מיותר מתחילתו..אם כל אחד יעלה את הסרטון של בדיקת דיינו של רכב בעל 90/120/200/500/1K כ"ס שראה ברשת - השרת של קארספורום יקרוס.

*עריכה...לפותח האשכול:עכשיו גם שמתי לב שסגרו לך כבר ת'רד אחד בנושא הנ"ל,רק שמאז למדת לתת קישורים :roll:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
הסרטון של הגולף מיותר לחלוטין. היה מספיק לשים שקופית "לגולף הזו יש איזה 600 כ"ס", והיה לזה את אותו האפקט.

רוני

אבל הצליל! אך....

פורסם

אהבתי את הגולף.גם ללא שיפורים זה רכב חמוד מאד.והזונדה...חבל"ז...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הגולף - חלום לדעתי.
בוא'נה אנשים חיים פה בסרט. הלאנטיס של אירופה היא מכונית חלום? (WTF) ועוד לשים אותה באותו קישור של הזונדה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

בסרטון של הזונדה הרגשתי עקיצה מסויימת על תוכנית מתחרה. בקטע שבו הוא מספר שב FIFTH GEAR (הילוך חמישי, בדיוק כמו התוכנית) הרכב ב 320 קמ"ש, אבל ב TOP GEAR זה עוד יותר מהר. הרגשתם את העקיצה או שסתם נדמה לי?

דימה

פורסם
עם כל הכבוד להיסטוריה - ואני באמת שרוכש לה הרבה כבוד, וממש לא שוכח

אנחנו צריכים לחיות את ההווה, לא את העבר..

ומה לעשות שבגרמניה קיים המקום מספר 1 בעולם לכל חובב רכב באשר הוא..

(וד"א לא התכוונתי שגרמניה היא גן עדן על פני אדמות.. אלה למקום ספיציפי מאוד שבמקרה נקלע להיות בתחומי גבולות גרמניה.. שהוא הגן עדן..)

אפשר למען הדיוק וההגינות לומר "הגן עדן המוטורי בגרמניה" ולא "גרמניה גן עדן כמו שנכתב! הבדל ענק

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...