Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב סוף כל סוף הגיעו הרכיבים שהזמנתי, הייתי רוצה חוות דעת שלכם (שהיא מאוד מוערכת), ובנוסף עם יש טיפים שכדאי לי לקחת בחשבון לפני ההתקנה - יותקן בפוקוס 2006:

במה קדמית - קומפוננט 3 חלקים של מוראל - HCW6.5, CDM54, MT2, MX3.0

יחידת ראש - JVC KD-SH707

סאבוופר - Image Dynamics IDQV2D2

מגבר - Kicker KX850.4

העבודה המסורבלת היא להתקין את המידרנג דרייברז בקיק פאנלים או פודים, עוד לא החלטתי וגם להעיף את המכשיר הבילט אין שבא עם הרכב ולהתקין מסגרת ל aftermarket...

שאלות:

1. כמה כבר משנה אם אני ישים RCA סטנדרטי או מסוג Twisted Pair

2. במגבר יש לי כניסה לכבל 2 גייג' אבל נראה לי שאני יעביר כבל של 4 גייג', קשה לי להאמין שאני יצרוך כל כך הרבה עם הסטאפ הזה, מה אתם חושבים?

בהמשך אני יבצע אטימה לדלתות במידה וזה יחסר לי.

PICT0013-resize.jpg

פורסם

מורן,

איזה סט 3 חלקים זה?

אני רואה בתמונה דרייבר מידבאס של EVC MK2.

CDM54, מיד 4" ,אלית.

וטוויטר MT2, דוטק.

וקרוס MX20 ,דוטק MK2(החדש).(או הייבריד הישן).

אני לא יודע איך זה הולך לעבוד ביחד.?

זה קרוס 2WAY, והרכיבים דורשים חיתוך בהתאם.

התקנת את הסט הזה בעבר??.

אם תוכל לפרט אני אשמח, כי זה פשוט נראה לי הכלאה מוזרה,שאני לא ממש מבין איך זה הולך לעבוד.?

לגבי הסאב, בחירה מצויינת סאב נהדר.

ואחלה של מגבר.

רק ,ידידי, איטום חובה והתקנה מסודרת.

מאוד קשה לכוון סט 3 חלקים, קח בחשבון שהחשיבה של ההתקנה היא הגורם הכי משמעותי.

under construction..

פורסם

טוב בעקרון הסט שאתה מסתכל עליו הוא ישן מאוד (קניתי אותו חדש לפני 5 וחצי שנים בערך) והוא עדיין במצב מצויין, בקושי השתמשתי בו... הדרייברים אמורים לעבוד יופי עם הקרוס (MX3.0 שהוא 3WAY אגב ואין עליו הרבה מידע באנטרנט מפני שמוראל הפסיקו לייצר אותו). מצחיק אבל ה CDM54 הוא אותו מידרנג' דרייבר שאתה רואה בסט האלייט היום, הטוויטר MT2 הוא ממש לא של הדוטק אלה גרסא ישנה יותר שהיתה נמכרת עם ההיבריד לדעתי, הוא אמור להיות יותר טוב מה- MT11 שמגיע עם ה DOTECH MKII, והמידבאס - HCW6.5 אמור להיות יותר איכותי מהדרייבר שהיה מגיע עם ההיבריד הישן, בקיצור זה הסט 3WAY הכי טוב שהיה למוראל להציע לפני 5 וחצי שנים אבל הוא לא היה נמכר כסט בד"כ, עוד מידע כאן.

אטימה אני באמת יבצע אבל לא מיד, ולגבי מיקום הרכיבים, התכנון שלי הוא לשים את המידבאס בדלתות, המידרנג' בקיק פאנלים והטוויטר בתוך קופסא שקיימת כבר בשבילהם לפני הקורות, אם לא יסתדר המיקום של הטוויטר מסיבה זו או אחרת אז אני ימקם ב A-Pillars (בקורות)

פורסם

הייתי ממליץ לקרוא את :

עקרונות הסאונד מאחורי מיקומים שונים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showt...1772#post301772

מתוך הFAQ , יש לך סט טוב, חבל שיתבזבז בגלל מתקין לא מקצועי, דיעות קדומות.

מה שאתה זקוק זה :

אטימה +מתקין איכותי (אחד שבאמת מבין) ,מיקום טוב לרמקולים, תיבה טובה לסאב .

אני חושב שאתה צריך להגיע לרמה גבוהה מאוד.

ZZR

פורסם

מידל מל - תודה, החכמתי מהטרד שקישרת.

הטרד רק חיזק אותי לעשות מה שרציתי בדיוק וזה מידבאס בדלתות עם אטימה, מידרנג' בקיק עם בנייה מפיבר ולטוויטרים אצלי יש מקום נהדר ממש מוכן מהחברה בקופסאות שליד המראות, קצת לפני הקורות, עם אני ירגיש שהטוויטרים מנגנים חזק מדי אז יש מצב שאוסיף עוד זוג למטה בקיקים ואנחית מעט את העליונים (עדיין אין לי מושג איך אני יעשה את זה עם מגבר 4 יציאות שאמור להפעיל לי גם את הקומפוננטים וגם את הסאב, אבל נחצה את הגשר הזה כשנגיע אליו, אולי אפילו הגברה מה JVC תספיק...), עכשיו רק צריך למצוא את המתקין הנכון, אני מתכנן לקפוץ עם הרכיבים לשמעון מ SOUNDSTORM ולבדוק עם עוד מתקינים בגלל התקציב הדל בשביל ההתקנה.

מה לגבי השאלה שלי - כמה משנה עם אני שם RCA סטנדרטי או RCA מסוג TWISTED PAIR, הבנתי שיש גם אחד עם שלושה סיכוכים, לא מבין הרבה בזה...

אגב, מאיפה השם הזה - מידן מל, מה זה אומר בכלל?

פורסם

1.אם אתה ניגש לחנות, תיקח מחיר להתקנה-כלומר עבודה נטו,

כולל הבנייה (ואם זה כולל התקנת חומרי האיטום )

ומחיר לרכיבים (כבלים, מפצלי-מתחים,חומרי אטימה -סוגים וכמות חומר נדרשת),

בהתקנה כזו, מאוד קל להיסחף ופשוט לאבד את היכולת להשוות מחירים.

2.כבלים-לא צריך להשתולל , צריך כבלים בעלי סיכוך כנגד רעש (מצויין על האריזה)

בכל מקרה, אם תיקח הצעת מחיר מסודרת(עם דגמים),

אין בעייה לבדוק תוך שנייה באינטרנט על טיב הכבל, אני יודע שכבלים במחיר מ50 עד 100 ש"ח

לכבל ,יעשו את העבודה מצויין.

3.mal זה בצרפתית -J'ai mal a la tete, בקיצור כאב ראש..:wink:

ZZR

• תוכן חדש...