Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועת מזגן + אלטרנטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נקרעה לי רצועת המזגן ואני לא מצליח להחליף אותה.

הורדתי את רצועת האלטרנטור אבל רצועת המזגן יושבת אחרי הרצועות של המנוע ואני לא מצליח להחליף אותה . יש למישהו רעיון איך להחליף אותה??

תודה

פורסם

צריך להיות מורכב מיסב מותח לרצועת המדחס,אם אין הבעיה גדולה יותר צריך לשחרר את הברגים של המדחס.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

שיחררתי כבר את הברגים של המדחס, ופירקתי כבר חצי מהאוטו.

מאחורי הגלגל הקידמי יש 3 מיסבים ועליהם רצועה (רצועה של המנוע).

2 מתוך 3 הם מיסבים כפולים כלומר עליהם צריך לשים את הרצועה שמתחברת למדחס ומפעילה את אותו. בכל אופן ניסיתי לפרק את המיסב השלישי (הקטן מבין השלושה) . צריך לפרק 3 ברגי אלן.

לא הצלחתי להבריג אחוצה את הברגים כי כאשר אני מנסה להבריג כל המיסב מסתובב.

אם הייתי מצליח לפרק אותו הייתי מכניס את הרצועה של המדחס בקלות . והכל היה מסתדר.

האמת כבר נמאס לי מהפירוק הזה כי להרכיב את הכל לקח לי עוד חצי שעה.

מחר אני הולך למוסכניק ויפרד מ-100 שקל כדי שירכיב לי את הרצועה המזורגגת הזאת.

קצת מצחיק שבורג אלן 1 מנע ממני לסדר את כל הסיפור הזה בעצמי.

מאחר ועל המדחס יש גם מיסב כפול שאליו מתחבר האלטרנטור, בינתיים המצבר שלי לא נטען , ואני מקווה שהוא לא יגמר עד שאני יגיע למוסך.

תודה בכל אופן

דובי

• תוכן חדש...