Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבות של ענתיקות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשי אספנות יקרים תעשו ככה..

וזה לא בקטע של הומור.

יוגב

אם תשים לב הוא גם הבריג לחלונות לוחות מתכת, כדי שלא תוכל לשבור חלון ולהכנס פנימה :)

מה הבעייה לקנות "סנדל" לגלגל? האוטו לא יזוז, ואת הגלגל בלתי ניתן לפרק.

בקשר למנוף אין מעוף. אם ירצו להרים את האוטו שלך, יוכלו.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי טוב (לא יודע עד כמה זה אופציה באספנות) להתקין אימבולייזר.

לקרוב משפחה שלי יש STI, לפני שבועיים בערך הוא קם בבוקר ראה שהמכונית לא בבית, ומצא אותה זרוקה בסוף הרחוב, הפורצים התניעו אותה והאימבולייזר ניתק את המנוע אחרי 100 מטר בערך..

הנזק היחיד שנגרם זה המחשבה שישבו לך פורצים באוטו וכמעט גנבו אותו..

פורסם

לצערינו, רוב הפתרונות "החכמים", כגון אימובילייזר, אינם יישימים/חסרי משמעות ברכבים הישנים - רוב המערכות החשמל בהם כ"כ פשוטות, אם לא לומר "פרימיטיביות", שכמעט כל ילד שמבין קצת בחשמל, יוכל להניע, גם אם תשים 20 אימיבילייזרים! כולו צריך חוט ישיר להצתה, ועוד חוט לגעת בממסר הסטרטר! אין משאבת דלק מתוחכמת, שנישלטת מהמחשב, אין מחשב בקרת ההזרקה, אין מחשב בקרת גיר, כלום! אז, אם כבר, נראה לי, שפתרונות ה"כבדים" (סנדלים וכ"ד) יעילים יותר! טוב, מהמנוף (שלא נדע), אין פתרון, מלבד להכיר את אלו, שעובדים עם המנוף הזה באיזור שלך, למרות שתמיד יש סיכוי ל"שחקנים זרים", אבל אין לזה סוף....:? כפי שאמרתי כבר - שלא נדע, ושנה טובה לכולנו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

קחו את הכבל המחבר בין הקויל והדיסטריביוטור (קל להסיר ולחבר אותו שוב). עד שהגנב יבין מאיפה "התקלה" הוא ממילא יגמור את המצבר...בנוסף שימו מנעול הגה.

כמו שנאמר, שני הדברים האלה מקשים את חיי הגנבים ועלולים בהחלט לייאש אותם.

הבעיה הקשה הנוספת שלנו זה הסמלים. כבר קרה לי שלוש פעמים ש"נגעו" בסוס של המוסטנג.

הפיתרון? מאז הנסיעה האחרונה שלי להרשי, יש לי ארוות סוסים במגירה...:-)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
קחו את הכבל המחבר בין הקויל והדיסטריביוטור (קל להסיר ולחבר אותו שוב). עד שהגנב יבין מאיפה "התקלה" הוא ממילא יגמור את המצבר...בנוסף שימו מנעול הגה.

כמו שנאמר, שני הדברים האלה מקשים את חיי הגנבים ועלולים בהחלט לייאש אותם.

הבעיה הקשה הנוספת שלנו זה הסמלים. כבר קרה לי שלוש פעמים ש"נגעו" בסוס של המוסטנג.

הפיתרון? מאז הנסיעה האחרונה שלי להרשי, יש לי ארוות סוסים במגירה...:-)

אפשר גם להוציא את הרוטור מהמפלג. לפעולה הזאת יש גם את היתרון שזה שינוי בלתי נראה (במבט ראשון).

מנעול הגה לא ממש אפקטיבי במכוניות שבהן אפשר להוריד בקלות את ההגה, אלא אם כן זה מנעול שמכסה את הבורג המרכזי.

ד"א, כרגע יש לאוטו שלי את האימובילייזר האפקטיבי ביותר. הוצאתי את המנוע ופירקתי אותו להמון חלקים. מצד שני זה קצת פוגם בחווית הנהיגה :wink:.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

לא אימובילייזר ולא מערכת איתור

השבוע בגלל איזו תקלה נכנסתי סתם לחשמלאי רכב שמתקין גם מערכות אזעקה וכיו"ב.

תוך דקה וחצי הוא פשוט פירק את המוח של המע' וניטרל את האזעקה/איתור.

המדהים הוא שהוא ידע ישר היכן שתול המוח וזה למרות שהוא רואה את הרכב פעם ראשונה.

מסתבר שמקומות ההשתלה הם קבועים ואם זה לא במקום א', אז זה במקום ב' או ג'.

יש לציין,שלמרות שמערכת האיתור היתה מופעלת ולא נוטרלה, אף אחד לא התקשר אלי להגיד לי שהאוטו נפרץ/ נגנב או שהמע' נעלמה.

לעומת זאת, יש מערכות אזעקה עם שידור אלחוטי לטווח של כמה מאות מטרים.כל זעזוע / פתיחה / שבירה/ התנעה - מדוחים ישירות לשלט/ מקלט אצלך בכיס.

זה לדעתי הפתרון היותר טוב.

משהו כמו 1000 שקל

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לעומת זאת, יש מערכות אזעקה עם שידור אלחוטי לטווח של כמה מאות מטרים.כל זעזוע / פתיחה / שבירה/ התנעה - מדוחים ישירות לשלט/ מקלט אצלך בכיס.

זה לדעתי הפתרון היותר טוב.

משהו כמו 1000 שקל

בשבועות האחרונים אני בודק בכמה מקומות בין 1400 ל 2200 שקלים תלוי בדגם ובחברה.

כנראה שאחרי סוכות אני ארכיב את זה.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• אחראי פורום
פורסם

השרשור הזה לא מוסיף לרמת החרדה הגבוהה ממילא שלי....

חשבתי לקנות מנעול להגה, או משהו דומה שהוא מכני לגמרי.

השאלה שלי - את מה בדיוק נועלים בהגה? לפי מה שראיתי (אבל לא ניסיתי)

אפשר עדיין לסובב את ההגה,לא?

קיים גם המנעול שתופסים להגה ומשם לדוושת בלם, איך הוא?

מה שמדאיג אותי, זה שבאיזה תוכנית של חיים הכט הראו נרקומן לשעבר

שאמר שבמכה חזקה אפשר לפרק או לפתוח מנועלים כאלה. - ?

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אפשר גם להוציא את הרוטור מהמפלג. לפעולה הזאת יש גם את היתרון שזה שינוי בלתי נראה (במבט ראשון).

מנעול הגה לא ממש אפקטיבי במכוניות שבהן אפשר להוריד בקלות את ההגה, אלא אם כן זה מנעול שמכסה את הבורג המרכזי.

ד"א, כרגע יש לאוטו שלי את האימובילייזר האפקטיבי ביותר. הוצאתי את המנוע ופירקתי אותו להמון חלקים. מצד שני זה קצת פוגם בחווית הנהיגה :wink:.

נראה לי שיש לנו את אותו אימובילייZר ....

רק שברכב שלי המנוע הוא 90% מהמשקל של הרכב.....:wink:

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

קבלתי מייל של בחור שמכסה רכב חדש בכיסוי רכב כנגד גניבות......................................

הכיסוי הוא כיסוי מצוייר. שמצוייר עליו אזו אמריקאית חבוטה מתחילת שנות ה-80 והציור הזה נראה בול כמו מכונית רגילה. רק שמתחת יש מכונית חדשה (לא זוכר איזו) כסופה ונוצצת.

רעיון נחמד...

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מניסיוני במיגרשי הגרוטאות - ראיתי את המנעולי ההגה ודוושות מכופפים בצורה הברוטלית- לא נראה לי, שהחזיקו יותר מדי זמן! בזבוז כסף! לפחות, הזולים ביניהם!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
השרשור הזה לא מוסיף לרמת החרדה הגבוהה ממילא שלי....גם לשלי...

חשבתי לקנות מנעול להגה, או משהו דומה שהוא מכני לגמרי.

השאלה שלי - את מה בדיוק נועלים בהגה? לפי מה שראיתי (אבל לא ניסיתי)

אפשר עדיין לסובב את ההגה,לא?נכון,לדעתי זה להרתעה בלבד לעברייני צעצוע שמחפשים הרפתקאות.

קיים גם המנעול שתופסים להגה ומשם לדוושת בלם, איך הוא?לא ניסיתי לפרוץ את זה כמובן,אבל כבר כמה שנים שיש לי את זה ונראה לי מצויין.

מה שמדאיג אותי, זה שבאיזה תוכנית של חיים הכט הראו נרקומן לשעבר

שאמר שבמכה חזקה אפשר לפרק או לפתוח מנועלים כאלה. - ?

כמה שזה עצוב,אם גנב מקצוען יחמוד ברכב שלך,הוא יצליח לגנוב אותו.אפשר רק להקשות עליו.

איתי.

שבוע טוב,

לירון

• אחראי פורום
פורסם

לירון, כמו שחשבתי...

תודה בכל אופן.

ועוד שאלה - עדיין ניתן להשיג רב-בריח להילוכים? (חדש/משומש)

עם כמה שזה מצחיק, היה לי כזה בסמוראי (והוא היה פתוח)

והייתי די שקט , למרות שחוץ מזה לא הייתה שום הגנה נוספת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

המנעול מההגה לברקס לא שווה כלום, אם כבר אז מנעול הגה, ההוא מההגה לברקס אפשר פשוט לעקם טיפה את ההגה (תאמינו לי לא צריך הרבה כוח בשביל זה או ממש שנייה עם מסורית או קאטר) ואז כל המנעול יורד :(

• תוכן חדש...