Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבות של ענתיקות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל לדאוג.

בזמן האחרון, אני קורא יותר ויותר על גניבות של ענתיקות בכל מיני מצבים מכל מיני מקומות.

בד"כ אנחנו מסיקים כמעט אוטומטית שמדובר בסוחרי ברזל.

יש מקרים (אם כי בודדים בהחלט) בהם נגנב רכב לצורך "כופר"

אבל הרגע עלתה במוחי מחשבה ממש לא נעימה:

לא פעם ולא פעמיים אני רואה מכירה של ענתיקות ללא ניירות !

איך בדיוק מגיע רכב למצב של "ללא ניירות"?

איבדו אותם? לא כ"כ סביר.

מצאו אותם? מתחמם, מתחמם....

כן, עלול להיות מצב מצער שמכוניות שנמכרות ללא ניירות ולחלפים בלבד היו מכוניות של מישהו שיום אחד קיבלו כנפיים (בצורה של משאית עם מנוף)...

ברררררר, מצמרר....

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מתחיל לדאוג.

בזמן האחרון, אני קורא יותר ויותר על גניבות של ענתיקות בכל מיני מצבים מכל מיני מקומות.

בד"כ אנחנו מסיקים כמעט אוטומטית שמדובר בסוחרי ברזל.

יש מקרים (אם כי בודדים בהחלט) בהם נגנב רכב לצורך "כופר"

אבל הרגע עלתה במוחי מחשבה ממש לא נעימה:

לא פעם ולא פעמיים אני רואה מכירה של ענתיקות ללא ניירות !

איך בדיוק מגיע רכב למצב של "ללא ניירות"?

איבדו אותם? לא כ"כ סביר.

מצאו אותם? מתחמם, מתחמם....

כן, עלול להיות מצב מצער שמכוניות שנמכרות ללא ניירות ולחלפים בלבד היו מכוניות של מישהו שיום אחד קיבלו כנפיים (בצורה של משאית עם מנוף)...

ברררררר, מצמרר....

דוגמא לרכב ללא ניירות....

שברולט אל-קמינו שאני יכול לרכוש ב-500 ש"ח, רכב קומפלט, מצב יפייפה. יש לו ניירות אבל עם אגרות של 4 שנים. בעל הרכב לא מוכן למכור את הרכב ללא העברת בעלות, מה שמחייב את תשלום האגרות, העברת מכון תקנים וטסט. אופציה אחרת מבחינתו, היא למכור את הרכב "ללא ניירות", כך שהרכב יימכר לחלקים ולהשבתה ולא להעלאה על הכביש...

דוגמאות נוספות לא חסר, אגרות, עיקולים, שעבודים, אי התאמות מספרי שלדה/מנוע, מכוניות שמישהו "מצא", שמר עליהן במשך הרבה שנים, הבין שהוא לא יכול להעלות אותן לכביש והוא מגלגל הלאה "ללא ניירות", מגרשים של גרריסטים וכו'...

מה שכן, אכן לאחרונה נראה שיש גל של גניבות רכב קלאסי..... אם לחלקים, אם לברזל ואם לכו תדעו למה..מה שאומר שהתפיסה של "מי יגנוב אותה, היא קלאסית" כבר לא עובדת....

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

באמת אסור להיות אדישים לגביי הרכב הקלאסי שברשותכם.

שמרו עליו,שימו מנעול טוב,כסו אותו,החנו מול הבית\בתוך הבית:-P ועוד...

ברגע שרכב קלאסי נגנב שום סכום כסף לא יחזיר אותו

(במידה ושיפצת אותו במו יידיך\עמלת קשה להשיגו\נקשרת אליו).

שמרו עליהם,כבדו אותם,אהבו אותם.

לירון יריב,בעל קורטינה,ועוד קורטינה :-P

משהו מוזר עובר עליי\משונה ....

פורסם

בוא נגיד משהו שונה ,

מה לעשות שלא יצליחו לגנוב ?

ז"א , לנתק מצבר , לקחת מחשב ( למי שיש ) , לסנדל את האוטו , מה ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
בוא נגיד משהו שונה ,

מה לעשות שלא יצליחו לגנוב ?

ז"א , לנתק מצבר , לקחת מחשב ( למי שיש ) , לסנדל את האוטו , מה ?

לקשור לוו שתקעת בכביש כדי שלא יוכלו להרים אותו עם מנוף...

(היה לי שכן שעושה את זה).

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מנעול הגה נגד גנבים וטנק נגד גנבי ברזל שמרימים את הרכב ללא רחמים מהגג לארגז מאחור

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
אנשי אספנות יקרים תעשו ככה..

וזה לא בקטע של הומור.

יוגב

במידה וזה אפשרי אז למה לא?

אני בעד.

אפשר גם לעמוד בזק לגבי עמוד חשמל או תאורה אני לא בטוח מסיבות בטיחות.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אנשי אספנות יקרים תעשו ככה..

וזה לא בקטע של הומור.

יוגב

קודם כל, לחתוך שרשרת כזו זה משחק ילדים, במיוחד למי שמגיע עם מנוף כדי לקחת את הרכב.

בנוסף, למיטב זכרוני, יש חוק האוסר על קשירה של המכונית - כדי ששירותי גרירה/משטרה יוכלו לפנות אותה במקרה שהיא מהווה מפגע, ושירותי כיבוי יוכלו להעיף אותה במקרה שריפה.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

מה דעתכם על השקעה של 100 ש"ח בג'ק שמן וככה אפשר להרים את הרכב בשניות ולשים בלוקים מתחת וככה אי אפשר לגנוב אותו בנסיעה , או שהם יתאמצו לפחות...

אני יודע שסינדול קשה לפרק .

שרשרת לא תקפה לגבי אלו שאין לידם עץ/עמוד ומנעול הגה חותכים עם קאטר גדול או מסורית קטנה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני החניתי את האסקורט ליד בית של זקן שכל היום היה בחצר וטיפל בעציצים שלו.

מנעול הגה, סוויץ' סודי, ופתק שהודבק על השמשה שציין "נא לא לגעת ברכב" (למרות שכל מפתח היה פותח אותה)

וזה קצת גובל בקומבינטריות, אבל הלכתי למשרד הרישוי והוצאתי מדבקת טסט 2005 ע"ח הלאנטיס. (17 שקל) שבמבט מהיר כל אדם שיציץ יחשוב שיש לה טסט. בנוסף תליתי על השמשה האחורית וילון מגולל של חברת הביטוח... שיתן את התחושה הנכונה.

אין מה לעשות.

למי שאין חנייה פרטית נאלץ לחיות בפחד (והפחד הזה גורם לך לקום בבוקר עם עיניים אדומות ולדפיקות לב בכל פעם שאתה פותח את דלת הכניסה לבניין רק כדי לבדוק שהרכב עדיין שם...:?)

הפתרון הכי טוב הוא למגן ולהקשות את חייהם של צאצאי רחב הזונה, מנעול הגה ומוט הילוכים (וגם לדאוג לניקיון מסביב לרכב...) עושים פלאים.

והכי חשוב: לא לספר לשכנים יותר מדי על מצב הרכב. הם לא צריכים לדעת. ככה שכן שלי שהתעניין יותר מדי באסקורט (ותפסתי אותו מרים את הכיסוי "על חם" שנכנסתי לרחוב עם רכב של חבר, הוא התעניין בצד הימני של השמשה הקדמית יותר מדי...) קיבל דפיקת דלת בשישי בלילה ושאלה לשלומו... מה אומר ומה אספר,מאז - הוא הפך לנחמד יותר...

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
אני החניתי את האסקורט ליד בית של זקן שכל היום היה בחצר וטיפל בעציצים שלו.

מנעול הגה, סוויץ' סודי, ופתק שהודבק על השמשה שציין "נא לא לגעת ברכב" (למרות שכל מפתח היה פותח אותה)

וזה קצת גובל בקומבינטריות, אבל הלכתי למשרד הרישוי והוצאתי מדבקת טסט 2005 ע"ח הלאנטיס. (17 שקל) שבמבט מהיר כל אדם שיציץ יחשוב שיש לה טסט. בנוסף תליתי על השמשה האחורית וילון מגולל של חברת הביטוח... שיתן את התחושה הנכונה.

אין מה לעשות.

למי שאין חנייה פרטית נאלץ לחיות בפחד (והפחד הזה גורם לך לקום בבוקר עם עיניים אדומות ולדפיקות לב בכל פעם שאתה פותח את דלת הכניסה לבניין רק כדי לבדוק שהרכב עדיין שם...:?)

הפתרון הכי טוב הוא למגן ולהקשות את חייהם של צאצאי רחב הזונה, מנעול הגה ומוט הילוכים (וגם לדאוג לניקיון מסביב לרכב...) עושים פלאים.

והכי חשוב: לא לספר לשכנים יותר מדי על מצב הרכב. הם לא צריכים לדעת. ככה שכן שלי שהתעניין יותר מדי באסקורט (ותפסתי אותו מרים את הכיסוי "על חם" שנכנסתי לרחוב עם רכב של חבר, הוא התעניין בצד הימני של השמשה הקדמית יותר מדי...) קיבל דפיקת דלת בשישי בלילה ושאלה לשלומו... מה אומר ומה אספר,מאז - הוא הפך לנחמד יותר...

תמיד אפשר לשים אמסטף בתוך האוטו ולהאכיל אותו פעם בשבוע.....סתם סתם הינה אני הולך לישון...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
דוגמא לרכב ללא ניירות....

שברולט אל-קמינו שאני יכול לרכוש ב-500 ש"ח, רכב קומפלט, מצב יפייפה. יש לו ניירות אבל עם אגרות של 4 שנים. בעל הרכב לא מוכן למכור את הרכב ללא העברת בעלות, מה שמחייב את תשלום האגרות, העברת מכון תקנים וטסט. אופציה אחרת מבחינתו, היא למכור את הרכב "ללא ניירות", כך שהרכב יימכר לחלקים ולהשבתה ולא להעלאה על הכביש...

דוגמאות נוספות לא חסר, אגרות, עיקולים, שעבודים, אי התאמות מספרי שלדה/מנוע, מכוניות שמישהו "מצא", שמר עליהן במשך הרבה שנים, הבין שהוא לא יכול להעלות אותן לכביש והוא מגלגל הלאה "ללא ניירות", מגרשים של גרריסטים וכו'...

מה שכן, אכן לאחרונה נראה שיש גל של גניבות רכב קלאסי..... אם לחלקים, אם לברזל ואם לכו תדעו למה..מה שאומר שהתפיסה של "מי יגנוב אותה, היא קלאסית" כבר לא עובדת....

ליאור.

מי שקונה רכב ללא ניירת מסתכן באחזקת רכוש גנוב, עבירה פלילית, ואני לא מתכוון לרכב ללא ניירת בתוקף, כמו בדוגמאות שליאור העלה כאן. אם נהיה זהירים ולא נקנה רכב ללא ניירת בכלל, לגנבים יהיה פחות חשק לגנוב לנו את הרכבים. גם מערכות איתור למינהם שמורכבות ברכבים חדישים אינן מונעות את גניבת כלי הרכב. לחבר טוב שלי גנבו רכב יקר שהיתה לו מערכת איתור מסוג.......... לא אפרט כאן את שם החברה שסיפקה את מערכת האיתור, אך היא אחת מהחברות המפורסמות בארץ.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם כבר במניעת גניבות עסקנו...

אז אני חייב להזכיר את זה- לחבר טוב שלי SUB-ZERO מערכות, יש מערכת ששולחת התראה/מתקשרת לפלאפון בזמן אמת. והיא מאפשרת ניתוק מנוע במקרה והרכב הונע כבר- מהפלאפון. ברגע שאני קונה ענתיקה, זה יהיה הדבר הראשון שיותקן בה.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...