Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יש לצ'אקלקות של המשטרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי ראיתם לאחרונה צ'אקלקה של המשטרה שעובדת כמו שצריך?

אתמול ניידת משטרה בכביש החוף נסעה עם צ'קלקה כחולה גוססת, והאדומה תקועה ומסנוורת את הנוסעים אחרי הניידת.

לפני יומיים בכביש החוף נסעה ניידת עם צ'קלקה כחולה גוססת, אדומה לא עובדת בכלל ו... פנס קדמי ימני לא עובד. כל הכבוד!

פעם, כשהייתי מתנדב במכבי אש, כל תקלת חשמל הכי קטנה ברכבים - ישר היתה מטופלת. למה במשטרה זה לא יכול להיות ככה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה השמש זורחת מהמיזרח

למה למדינה יש גירעון כלכלי

למה למישטרה יש סדר עדיפויות שונה

זה שאלות שאין עליהם תשובה, וגם יכולת בהקשר טיפה אחר להוסיף את זה לשירשור העניבות שכבר ניפתח

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

למה? כי כשהרכב עובר 3 משמרות ביום ואין דקה לבדוק אותו אפילו, אז זו ההזנחה שמצטברת...! תלוי מאוד באופי היחידה גם, אם מקדישים זמן לטיפול ברכב או לא...

פורסם

אפרופו הצ'קאלקות של המשטרה - הצ'קלקות החדשות ממש מגעילות.

למרות שאין להן את כל הקשקוש הזה של הנורה המסתובבת, הן ממש מציקות בעין ובעלות צבעים מחרידים.

(מי שלא ראה עדיין - מדובר במין מנורה שמהבהבת, מרחוק נראית כמו שלט LED שמהבהב, צבע כחול זוועתי ואדום מדמם.)

פורסם

אפרופו משטרה,יצא לי להיות השבוע באגף התנועה של מחוז ש"י (איזור ירושלים),ודיסקסתי קצת עם השוטרים על אה ודה,מסתבר שכולם,אבל כולם ללא יוצא מהכלל,מעדיפים לחזור לניידות המשטרה הישנות (טויוטה קארינה) על פני הסובארו B4 החדשות!

לטענתם,ה-B4 איטית משמעותית מהקארינות,והרכב מאוד לא נוח לביצוע מרדפים,בגלל תאוצה חלשה יחסית.

כאשר הבעתי את פליאתי,הם פשוט ציינו שבמהירות של כ-160 קמ"ש ה-B4 מתחילה להרגיש חנוקה ולא ממש מראה כוונות להמשיך להאיץ,אבל ציינו לטובה את האחיזה שלהם בכביש (אחד השוטרים אמר שביצע מרדף עם ניידת פאסאט,ונכנס לעיקול ב-155 קמ"ש וכמעט עף עם הרכב שהרגיש כמו ספינה והתנדנד, ויום למחרת ביצע מרדף באותו קטע כביש בדיוק,הפעם עם ניידת B4,ובאותו עיקול על 168 קמ"ש הפעם, הרכב הרגיש הרבה יותר יציב,ללא כל התנדנדויות מיותרות).

אגב,לידיעת כלל הנהגים,הקטע המדובר הינו בכביש 443 (כביש מודיעין),מסתבר שהם לא ששים לבצע שם מרדפים.

כאשר שאלתי אותם לגבי זה שישנו איסור לבצע מרדפים,הם אמרו שנכון,אכן יש איסור לבצע מרדפים (אין כיסוי ביטוחי לשוטר במרדף),אך מותר לבצע "מעקב" (כן יש ביטוח,לא משנה באיזו מהירות וכו').

בקיצור,אותה גברת בשינוי אדרת.

שאלתי על ניידות האקורד,לא מפתיע,הן חביבות השוטרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אגב, מה הדין עם עוצר אותך שוטר שנוהג ברכב כשפנס חזית אחד לא עובד?

ניתן להיתלונן או שזה יחשב כ"קנטרנות" ולא יטופל?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי,

אם זכרוני אינו מטעני, לאזרח מותר לתת לשוטר דו"ח.

היה על זה פעם משהו בעיתון, ששוטר עצר אזרח ונתן לו דו"ח ואז כשהשוטר הלך הצידה לשיחים לרוקן את אחת השלפוחיות, האזרח נתן לו דו"ח על הטלת מימיו בציבור.

פורסם

ורק אני יגיד משפט חכם (זה יותר לכיון שאלה/חידה):

למה בכל ניידת יש 2 שוטרים ?

1 אומר מה לרשום, 1 רושם מה שנאמר...

(את הדבר הכ"כ חכם הזה שמעתי מפיו של בן-דוד כאשר נתפסתי ע"י שוטר בביצוע עבירה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
למה? כי כשהרכב עובר 3 משמרות ביום ואין דקה לבדוק אותו אפילו, אז זו ההזנחה שמצטברת...! תלוי מאוד באופי היחידה גם, אם מקדישים זמן לטיפול ברכב או לא...

כאשר יש רצון הכל מתאפשר גם החלפת נורה שאינה תקינה.

ונכון רכ עובד 3 משמרות ביום אבל ניתן תמיד להביא רכב גיבוי על מנת לטפל ברכב עם ליקויים.

כנראה שקצין הרכב לא מעוניין בעבודה נוספת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם כל אחד מאיתנו היה בטוח בזה שהוא לא יקבל שום דו"ח על ליקוי זה או אחר ברכבו אני חושב שגם הוא לא היה טורח לתקן את הליקוי אלא כשיצא לנכון.

פורסם
כאשר יש רצון הכל מתאפשר גם החלפת נורה שאינה תקינה.

ונכון רכ עובד 3 משמרות ביום אבל ניתן תמיד להביא רכב גיבוי על מנת לטפל ברכב עם ליקויים.

כנראה שקצין הרכב לא מעוניין בעבודה נוספת.

ל'

בטח במצב של היום יש במשטרת התנועה יותר ניידות משוטרים...

• תוכן חדש...