Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי פרוייקט...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שקראתי בעיון יתר מהפעם הראשונה שקראתי את הכללים אני מצטער וזה לא יקרה שנית שניתי את הכותרת שלי אני מקווה שלזה התכוונתם עכשיו לבקשה שלי:

אני סטודנט להנדסת מכונות ואני עושה התמחות ברכב במסגרת ההתמחות שלי אני עושה פרוייקט גמר על שיפוץ מנוע ברכב ורציתי לבקש מכול מי שיוכל לתת לי חומר בעניין זה אז שיביא לי זה יעזור לי מאוד תודה מראש

ניתן לפנות אליי באיי מייל שלי [email protected]

צחי

פורסם

אני יכול לעזור לך,חומר כתוב אין לי,הכל בראש.

בשאלות ספציפיות,פנה אלי בה"פ.

בברכה דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

גם לי יש הכול בראש החוכמה זה להיא את זה בכתב אחרי הכול אני סטודנט להנדסת מכונות בהתמכות לרכב מה שאני מחפש זה חומר עיוני בתוספת תמונות הרי אני מגיש פרוייקט בכתב ולא בעל פה תודה בכול מקרה ואם יש לך חומר עיוני זה יעזור לי מראש אבל תודה על התמיכה

• תוכן חדש...