Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכסה למכל דלק - פג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.

מישהו יודע איפה אפשר להשיג מכסה למיכל דלק לפג'ו 205? באופן טיפשי למדי איבדתי את שלי, וחדש עולה 200 שקל לא כולל מע"מ.

יש למישהו רעיון? עדיף באיזור ירושלים.

תודה רבה!

דניאל.

פורסם

כן אבל מה שאני חשבתי ששוה להחליף ב 205 הוא המנעול של הדלת האחורית

לא קרה לך שאתה מגיע לקניון והשומר אומר פותח בגז', ואתה חייב לכבות את הרכב בשביל זה?

עצבים לא נורמאליים.

אם היה מפתח נוסף זה היה חוסך בעיות.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
כן אבל מה שאני חשבתי ששוה להחליף ב 205 הוא המנעול של הדלת האחורית

גם ברכב של צביקה, וגם ברכב שלי, יש נעילה מרכזית.

לא צריך לכבות את המנוע ולהוציא מפתח בכדי לפתוח את הדלת האחורית.

אם הכל זאת הפתיחה מפריעה לך, אל תחליף את המנעול האחורי, אלא תשכפל עוד מפתח זהה שיהיה בצרור, עם ניתוק מהיר מהצרור, וכשאתה מגיע לחניון עם מאבטח, תן לו את המפתח השני.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
חבל שאתה גר כולכך רחוק יש לי אחד ב-50 שקל אבל אני מאזור הצפון הרחוק
תשלח לו בדואר, עד 10 ש"ח גג.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

רגע רגע רז יכול להיות שעליתי פה על משהו מעניין.

גם אצלי יש נעילה מרכזית מקורית -דגם סטייל.

אבל בכל זאת הדלת האחורית לא נפתחת ונסגרת עם שאר הדלתות,ידוע לך האם ברכב שלי זה אמור להיות כך?

אם לא ,האם יש איזה מנגנון שאני אמור להבחין בו בדלת האחורית שיאשר שהוא כנראה מקולקל?

תודה רבה וסליחה על חוסר הקשר לשרשור.

פורסם

אם אתה מעוניין גם לשלם את הדמי משלוח לי אין בעיה תיצור איתי קשר באימייל שלי שם אני יתן לך את הפרטים

פורסם

גם אצלי יש נעילה מרכזית מקורית -דגם סטייל.

אבל בכל זאת הדלת האחורית לא נפתחת ונסגרת עם שאר הדלתות,ידוע לך האם ברכב שלי זה אמור להיות כך?

אם לא ,האם יש איזה מנגנון שאני אמור להבחין בו בדלת האחורית שיאשר שהוא כנראה מקולקל?

נשמע לי מוזר שהדלת האחורית לא נפתחת עם שאר הנעילה המרכזית.

בכל מקרה, את אותו ה"משהו" שירמוז לך אם יש או אין נעילה מרכזית לדלת תא המטען תוכל לראות רק אם תפרק חלקי פלסטיק מהרכב. אתה מוכן לזה נפשית?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מוכן לזה צביקה.

כבר עשיתי את זה... אתה לא זוכר שניסיתי לעזור לך כשרצית לפרק את הבלסטיק מאחורה? איך הלך אגב?

בכל מקרה אמור להיות שם מנוע כלשהו? יש לך מושג איך הוא נראה?

תודה

פורסם

האמת שאני לא זוכר.

אבל אני לא זוכר הרבה דברים :lol:

בכל מקרה, מתחת לאותו חלק פלסטיק שנמצא בתא המטען צריך להיות המנוע החשמלי שפותח את הדלת. אני לא ממש זוכר איך הוא נראה, אולי רזמל מפרק הפיג'ו המהולל יוכל לעזור כאן?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דניאל,מה אבד המכסה החיצוני או הפקק עצמו?

אם הפקק עצמו גש לחנות חלפים כדוגמת "ירוחם יחזקאל" ברחבת המוסכים בתלפיות,וקנה ממנו אחד תחליפי תמורת כ50 שקלים.

• תוכן חדש...