Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לרובר 216 185/55/15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריכה להחליף 4 צמיגים לרובר (הצמיגים יבשים נורא ואחד כבר החלפתי לרזרבי כי מצאתי בו סדקים בצד). השאלה היא מה לרכוש ומה טווח המחירים הסביר.

בצמיגי ליס ברעננה הציעו לי פאלקן ב 450 ש"ח לצמיג,

ובאוטו דיפו רעננה הציעו טייפון ב 400 ש"ח לצמיג או יוקוהומה ב 500 ש"ח לצמיג.

הואיל ואני לא מבינה בזה כלום, תהיתי אם מישהו כאן יודע ויוכל לעזור לי לבחור צמיג טוב ולהביע דעה

על המחירים/להמליץ על מקום להחליף.

תודה מראש,

קרן

פורסם

שלום קרן.

לכל יצרן יש המון דגמים. לכן צריך לדעת באיזה דגם של צמיג מדובר.

שנית, יש לבדוק את תאריך הייצור של הצמיג. במידה והצמיג ישן- לא לגעת.

חברת טייפון היא לא ממש מוכרת ולדעתי בכל דגם היוקוהמה עדיפים.

אבל, מה שאת צריכה לעשות זה:

לקחת דף ועט, ללכת ולעשות סקר בין פנצ'ריות (ולא להתבייש להתווכח על המחיר) לרשום צמיגים ודגמים שמציעים לך, לערוך השוואה, ואם את לא מבינה בדגמים של צמיגים, אז לחזור לפורום ולשאול לגבי דגם הצמיג המסויים שאת מעוניינת בו או לרשום את כל הצמיגים שהציעו לך. חברי הפורום יוכלו לתת לך גם טיפים במידה והמחיר יקר מדי.

בהצלחה, איתמר ג'ורג'.

פורסם

יוקוהמה צמיגים בסדר גמור, פאלקן קצת פחות טובים אבל גם בסדר - טייפון לא לגעת.

אם תעשי השוואות אולי תחסכי 100-200 שקל על כל העסקה (בפאלקן), יוקוהמה נראה שלא תשיגי יותר בזול ממה שהוצע.

אישית הייתי הולך על היוקוהמה אם את מתכוונת להחזיק את הרכב עוד זמן ניכר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נראה לי שאלך על היוקוהמה, עם רכב שעושה את הקילומטרג' שלי לא כדאי להסתכן וההפרש בעלות

לא משמעותי.

יש איזושהי בדיקה נוספת/טיפול שאמורים לבצע במוסך כשמחליפים? משהו שצריך לבקש מהם?

אגב, מה זה ונטיל?

המון תודה

קרן

פורסם

תדרשי איזון ב-4 הגלגלים על מנת שהאוטו וההגה לא ירעדו בנסיעה (ואם הם ירעדו - תחזרי אליהם).

ונטיל - הצ'ופצ'יק שדרכו מכניסים ומוציאים אוויר מהצמיג:-P

אל תשכחי לבדוק אויר אחת לשבועיים בערך.

יובל.

פורסם

אגב, מה הדרישות שלך מהצמיגים? אחיזה? נוחות? חסכון בדלק? תפרטי.

תוכלי גם להסתכל על דגמים באתרים של חברות הצמיגים וגם לראות מבחני צמיגים (חפשי tire test בגוגל)

בהצלחה, איתמר ג'ורג'.

פורסם

הצמיגים הקודמים שלי היו טייפון ולא מציע ללכת עליהם למרות שהן החזיקו לי 3 שנים והחלפתי רק בגלל סדקים קטנים שהייתי יכול לסוע עליהם עוד חצי שנה חופשי.

האחיזה שלהם לא משהו כבר כמה פעמים האוטו החליק בפניות בכביש יבש בקיץ לעומת הצמיגים החדשים שרכשתי שהם עדיפים והם חברת MARAGONI במחיר של 680 ש"ח ל4 צמיגים במבצע בפנצ'ריה באשקלון ותאריך טוב

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...