Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב זה HED-12

מישהו יכול לענות לי בקשר למנורה של המגבר שהיא מהבהבת שיש באס חזק ? יכול להיות שזאת בעיה של נפילת מתח ?

פורסם

המגבר דפוק, חברה ג'נרית שמייבאת זבל סיני,

זוכר מה כתוב בת'רד שפתחת?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=709062#post709062

הבעייה לא תיפתר עד שתחליף את המגבר/זבל הזה.

אני מבטיח לך שהבעייה היא במגבר,אתה רוצה להאמין , בבקשה.

אתה לא רוצה להאמין.. תעבוד קשה, תבזבז כסף+עצבים , תעביר כבלים יותר עבים.

ובסוף... המגבר יתברר כדפוק!

נ.ב.

תמשיכו לרכוש מגברי לנזר ולהאמין להצהרות-כנראה שההצהרות לא נכונות ...

אבל מישהו צריך לתת עבודה למעבדות .

ZZR

פורסם

קודם כול לאנזאר זאת חברה טובה יחסית להרבה חברות שיש בשוק המגבר פועל חזק ועובד חזק סוס עבודה עם 0 תקלות

בקשר לקטע עם האור המהבהב זה נורמלי שזה מהבהב כמובן שעם תשים קבל זה יתבטל אבל זה לא אמור להפריע לך

ולגביי גודל הכבל תישאר עם מה שיש לך

המגבר שלך נכנס לפרוטקשן אולי כי הכבלים של הרמקולם פוגעים אחד בשני תבדוק את זה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
ההתנגדות של הסאב זה 4 אום והגיין אפילו לא על חצי

שיש באס חזק אז המנורה פאוור של המגבר מהבהבת ואחרי כמה שניות המגבר נכנס לפרוטקשן

הסאב שלך (C.V HED) הוא לא 4 אוהם, או יכול להיות או DVC 2 אוהם(ואז אתה יכול לחבר אותו ב4 או ב1 אוהם), או שהוא DVC 4 אוהם (ואז אתה יכול לחבר אותו ב2 אוהם או ב8 אוהם) אני בטוח ב99.9% שהסאב שלך הוא וילון מס' 2!(DVC4), והוא מחובר ב2 אוהם, ולכן המגבר נכנס לפרוקטשיין כאשר יש באס חזק.

כמו שכבר כתבתי לך ב2 התרדים שלך.

כנראה שהמגבר שלך פשוט לא עומד בעומס בהתנגדות הקטנה ממה שהוא יודע לעבוד איתה.

ועובדה שכתבת שכאשר אתה מנתק את הסאב המגבר לא נכנס לפרוטקשיין והוא עובד כרגיל.

אתה משום מה לא מנסה לקבל את מה שמייעצים לך.

לך , תפתח את הסאב, ואתה תגלה שה+וה- בסאב שלך מקושרים מסליל אחד לשני, ומהם יוצאים +ו- לטרמינל.

זה אומר שהסאב שלך עובד במקביל וההתנגדות שלו היא 2 אוהם (DVC4) או יותר גרוע 1 אוהם(DVC2).

ועוד דבר.

גיין, זה לא פוטנציומטר עוצמה!, גיין אמור להשוות את מחת היציאה של הHU למתח הכניסה של המגבר.

אם יש לך מגבר שיודע לעבוד עד 8V, והHU שלך מוציא 2V(אגב, מדובר פה על המקרה הכי שכיח---> כנראה זה מה שיש גם אצלך) אז הגיין צריך להיות על רבע, אם תפתח אותו יותר זה לא אומר שהגברת את הווליום של המערכת, זה אומר שסתם הורדת את סף הרגישות של המגבר לפחות ממה שהוא מקבל בפועל וגם זה יכול לגרום לך להכנס לפרוטקשיין.

אל תהיה עקשן, תעשה את מה שאמרתי לך ותראה שאני צודק,לגבי ההתנגדות של הסאב.

אין בעיה לעבוד עם סאב 2 אוהם או 1 אוהם על גישור של 4 אוהם אבל עם כיוון נכון, עם כיוון לא נכון המגבר יכנס לך לפרוטקשיין, וזה מה שקורה אצלך בפועל.

ואגב, קבל לא יפתור לך את הבעיות ברכב, אתה יכול להוריד קצת הבהובי אורות בעזרת קבל, אבל זה רק יעשה תוצאה הפוכה מבחינת וולטאז ברכב, וזה רק יעמיס על המערכת עוד צרכן.

ולגבי המידה של הכבל, 8G יכול להחזיק לך 600 וואט RMS ברכב, ואני בטוח שאין לך את העוצמה הנ"ל ברכב,ולכן אין לך כלל בעיה להשאר עם החיווט הנתון.

תנסה גם ליישם את ההמלצות שניתנות לך פה, ראש בקיר זו לא הדרך ללמוד.

under construction..

פורסם

לפני הסאב הזה היה לי את הסאב של פיוניר 800 וואט 4 הום והמגבר גם היה נכנס לפרוטקשן אז זה לא קשור לסאב

מה אתם אומרים להחליף את החיווט ל-4 גייג' או לא ?

פורסם

בדקת עם חוטים פוגעים אחד בשני במגבר ברמקולים בסאב?אני לא מאמין שזה חיווט יש מגברים חזקים משלך בהרבה ועובדים עם כבל 8 גייג

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מצטרף למידן... יכול להיות שהמגבר זבל!!!!

אם החוטים לא נוגעים אחד בשני וזה קורה עם עוד סאב אחר... וזה בטוח לא קשור לחיווט 8 G ולקבל

אז זה המגבר..!!!

מה לעשות יש גם זבל כזה לא לשכוח..זה לאנזר...!!!

בהצלחה..!!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם
ניר, לסרווין ווגה HED יש דגם של 4 אוהם, לא DUAL ולא כלום, סליל בודד בהספק של 250 RMS..

כל כל הייתי רוצה שלא יהיה.. אבל זה מה שיש לי..

יכול להיות שיש לו סאב בגרסאת SVC.

אבל עפ"י נתוני החברה(CW) והם כדלקמן:

HED12.2/12.4

Description: 12" Subwoofer

• Frequency Response:

20 Hz - 500 Hz

• Power Handling:
    300 Watts (RMS)
  • Nominal Impedance:
    Dual 2/4 ohms
  • Sensitivity:
    92/90
  • Voice Coil Diameter:
    2" (50 mm)
  • Dimensions:
    Mounting Diameter
    11-1/16" (281mm)
    Mounting Depth
    6-1/2" (165mm)
    Spkr. Displacement
    0.094 ft3 /2.7 liters

במקרה זה יכול להיות שמדובר על סאב DVC של 4 אוהם שמאוד פופולרי בישראל, והוא מחובר ב1 אוהם וכנראה שהמגבר נכנס לפרוטקשיין בגלל זה.

לא סתם הוא נקרא HED 12.2\12.4

under construction..

• תוכן חדש...