Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 מגברים

לאנזר 430 125 אר אמ אס לכל יציאה 4 יציאות

בוס 50 אר אמ אס לכל יציאה 2 יציאות

ביחד זה 600 אר אמ אס

יש לי מכונית סופר לאנסר וחיווט של 8 גייג' (פיוז של 50 אמפר)

שיש באס חזק אז המגבר נכנס לפרוטקשן (הלאנזר)

השאלה היא אם אני יחליף את החיווט באוטו ל-4 גייג' יכולה להסתדר לי הבעיה של הנפילת מתח ?

פורסם

לא

המגבר ניכנס לפרוטקשן עקב בעיה \קצר\התחממות

לא בגלל צריכת חשמל גבוהה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אבל בלי שום קשר לנפילות 8 גייג' זה לא קטן בשביל 2 המגברים ?

עשיתי חיפוש וראיתי שממליצים על מגבר כזה 4 גייג'

פורסם

8 גייג יכול להחזיק גם 600RMS..[תלוי באורך כבל ] אבל בהספק של 600 ומעלה בהחלט מומלץ לא לקחת צאנסים ולהשתמש ב4 גייג' או ב2 של 8..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

המגבר היה בבדיקה ואין לו בעיה

אין קצר

והוא מתחמם כמו כל מגבר

הבעיה התחילה מהיום הראשון שקניתי את המגבר והחיווט היה 8 גייג'

שניתקתי את הסאב המגבר לא נכנס לפרוטקשן אבל שחיברתי והיה באס חזק הוא נפל

כדאי לי להחליף חיווט ל-4 גייג' או חבל על הכסף ?

פורסם

כללי רצוי להחליף אם יש לך אפשרות. מה שאפשר לעשות הוא להוסיף עוד 8 גייג ל8 הקיים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

איזה סאב יש לך?

אולי הוא שני סלילים, והוא על 8 אום. וזה קשה למגבר?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אולי. (אולי להפך ) עם כבר. !!

אבל לברר את הכבלים של הסאב בתוך התיבה. או מחוץ אולי יש נקודת מגע. במתח יחסית גבוה. ואז הוא נכנס לפוטקשן.

בדקת עם סאב אחר???

ועוד דבר אחד. הלאנזר הוא לא 125W RMS *4

הוא אולי 70-90 *4 = נגיד 400

והבוס הוא נגיד 50*2 = נגיד 100

אני לא חושב של 8G תהיה בעיה עם המגברים שלך.

כי הנתונים הם בניצול מלא.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

:wink: יצא לו חישוב דיי טוב עם מוסיפים את הנצילות להספקים ההגיוניים יותר של המגבר.

זה ממש נפוץ בלנזרים הללו, ממש מעניין אותי, אם באמת המתח בכניסה של המגבר או המתח של הספק של המגבר נופל בצורה כזו שהמגבר ניכבה. אם זה המתח בכניסה אז הוא תוחן חשמל, ואם זה המתח בספק אז או שהספק חלש או שפוטקשיין מכוון גבוה מידיי - זאת אומרת נפילה של מ70 ל60 תספיק כדי לכבות את המגבר, כמו שהיה במגבר אחד של SABA, לצורך העניין בסבא ביטלתי את זה המגבר הפיק קצת יותר, אבל אם יש קצר... המגבר מתפוצץ :-P אין הגנה.

תמיר

פורסם

לדעתי זה ממש לא קשור לגודל הכבל אם זה 8G או 4G.

אני כמעט בטוח ב99.9% שזה רק בעיה עם ההתגדות של הסאב, שלדעתי הוא מחובר בהתנגדות קטנה יותר ממה שהמגבר יודע לעבוד איתה ולכן הוא נכנס לפרוטקשיין.

אם אני לא טועה הלנזר יודע לעבוד ב4 אוהם בגישור, וכפי שנראה חובר אליו סאב שלDVC 4 אוהם ב2 אוהם, או שחובר אליו סאב SVC של 2 אוהם.

תבדוק את הסאב ותראה מה הבעיה.

על המגברים שלך אין בעיה לעבוד עם 8G.

כמובן שבכל מקרה עדיף לעבוד עם 4G עם מפצל ל8G.

או לעבוד עם 2 כבלים(פיוזים בהתאמה) של 8G אחד לכל מגבר.

אבל זה לא קשור לבעיה הנ"ל.

under construction..

פורסם

ההתנגדות של הסאב זה 4 אום והגיין אפילו לא על חצי

שיש באס חזק אז המנורה פאוור של המגבר מהבהבת ואחרי כמה שניות המגבר נכנס לפרוטקשן

• תוכן חדש...