Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חברה... מה לבחור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חברים, תשכחו מהמיצובישי שסיפרתי לכם עליה (עם הבעיות והכל), עכשיו המצב הרבה יותר טוב :). אבא שלי עומד לקבל רכב מהחברה, המכוניות שהוא יכול לקבל הן: יונדאי גסט 1.3, יונדאי אקסנט פמילי 1.5, יונדאי אלנטרה 1.6, סוברו אימפרזה 1.6, מאזדה 5 (היהלום שבכתר :)). היונדאי עולה 1100 לחודש, ומשם המכירים קופצים ב100-150 ש"ח בחודש.

אבא שלי מחפש רכב משפחתי, אמין, חזק.

תגידו לי בבקשה מה ההבדלים בין הרכבים ומה הכי כדאי...

פורסם

אף אחד מהרכבים אינו חזק.

כולם חדשים, באחריות ומחברת ליסינג. מה הענין עם אמינות ? אבא שלך מפחד מחלודה עוד 10 שנים ?

הגטס והאקסנט קטנות (אינן "משפחתיות") למרות שהיבואן מדביק מדבקת "פמילי".

לגבי השיקול הכלכלי: מה המשכורת של אבא שלך ומה ההוצאות החודשיות שלכם ? כך יהיה יותר קל עבורנו להחליט אם כדאי לכם להשקיע עוד 100 ש"ח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הכל שיקול כלכלי בסופו של דבר... אם הוא מחפש את ההכי זול, שילך על היונדאי גטס.

מאזדה 5 היא לא בהכרח היהלום שבכתר, כי זה מיניואן.

אם לפי מה שאתה אומר הוא מחפש "משפחתי, אמין, חזק" אז האלנטרה והאימפרזה שתיהן משפחתיות, אמינות, ולגבי החזקות.... טוב, אין אף מכונית חזקה ברשימה.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

תראו חברים, הכל יחסי לא? עד עכשיו נסענו על מיצובישי סופר לאנסר 96...

לגבי האמינות התכוונתי לזה שלא יהיה יותר מדי כאב ראש עם החלפת הרכב בגלל תקלות.

המשכורת החודשית עומדת על XXX (נערך ע"י רז) ש"ח נטו. בכל אופן, גם אני אסע על הרכב אז מה שחשוב בין היתר

שיהיה כיף ונוח. לא מחפשים מטוס אלה משו מהנה וכיפי..

so what do u say?

פורסם

גודל הרכב תלוי בצרכים שלכם.

הבחירה שלי תהיה בין המאזדה 5 לבין הסובארו.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לא התכוונתי שבאמת תציין מה גובה המשכורת. ערכתי לך את הנתונים. זה לא עניינו של אף אחד.

הכוונה היתה שאת השיקולים של 100 ש"ח לפה או לשם אתם צריכים לעשות לעצמכם, הם לא אובייקטיביים.

הייתי מתלבט בין האמפרזה למאזדה 5. (עדיין נהגתי במאזדה ולכן אין לי דעה לגביה), אבל החלופות האחרות נחותות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נראה שאינך מבין את ההשלכות של רכב חברה, די ברור שהיונדאים לא ממש רכבי משפחה (חוץ מהאלנטרה וגם זה בספק).

ה 5 אומנם בחירה טובה אך העלות כאן היא לא רק ה עוד 100 ש"ח ואני אסביר:

שני פרמטרים משפיעים מאוד על העלות החודשית ,

1 - תוספת המס על קבלת ה"הטבה" כאשר המאזדה 5 היא ברמה של קבוצה 4 או 5 - כלומר עוד ב 500 ש"ח לפחות (חוץ מהבדל ה 100 ש"ח שלך).

2 - המשכורת של אביך ברוטו, - באם הוא מגיע לדרגת מס של 50% אז ה 3000 שעולה לו הרכב + ה 1000+ שעולה לו התוספת מס שווה 4000 - 5000 ש"ח שהם בעצם 2500 בנטו.

לעומת זאת אם דרגת המס שלו היא 30% אז עולה לו יותר סביב ה 3000 בנטו.

עכשיו עליכם לבחור אם בכלל אתם רוצים לשלם על ה 5 עוד בין 500 ל 1000 ש"ח מהנטו, או לקחת את הסובארו, או בכלל לוותר על כל העניין.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

האימפרזה זו בחירה טובה ונוחה!

אבל שוב,כמו רוב המגיבים לפניי: הכל תלויי בתקציב! ואני משער לעצמי שהבחירה לא בידייך,ואם כן אז תרחם קצת על אביך ,אל תשכח כמה קשה הוא עובד!

אם התקציב "חלש" לכו על הגאטס,נוחה וזולה !!!

פורסם

רק הערה - גטס באה בחשבון אך ורק אם הדלק על חשבון הברון ללא הגבלה כלשהי!

הרכב שתיין כבד.

אם הדלק על חשבונכם או יש הגבלה - יהיה לכם יותר זול לשלם 200 שקל יותר על משפחתית נורמלית ולא לבשבז דלק בכמויות.

הגטס בגרסת הליסינג גם לא בטיחותית (כרית אוויר אחת, ללא ABS) - לפחות פעם אחרונה שבדקתי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...