Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על מה אתם ממליצים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 20 אלף שקל בערך לקנות אוטו ונגמר לי המלווה בקרוב מאוד. ואני לא יודע איזה אוטו לקנות!!!! אני בנתיים מחפש 106 ראלי.. למישהו יש הצעות אחרות?

רנו קליאו 96 RT

פורסם
יש לי 20 אלף שקל בערך לקנות אוטו ונגמר לי המלווה בקרוב מאוד. ואני לא יודע איזה אוטו לקנות!!!! אני בנתיים מחפש 106 ראלי.. למישהו יש הצעות אחרות?

כבר היו אין ספור דיונים בנושא דומה, כדאי שתתחיל מרכב יותר סלחן ומתורבת ובעתיד תחליף לרכב יותר חזק ונושך.

רצוי שתדע שפעולת הרכישה היא צעד קטן מאוד ובעלת חשיבות של בורג קטן מאוד בכל המערכת הזו. הרבה יותר חשוב וקשה לתחזק את הרכב כראוי, על אחת כמה וכמה מכונית משומשת בת כמה שנים טובים (ועוד "ספורטיבית"), מאשר לרוכשו.

אם אין בידך כסף נזיל לאחזקת רכב, כדאי שתשתמש ב 80-90% מתקציבך ואת היתרה תשמור לשיפצורים ותיקונים לאחר הרכישה...או, כמו שאומר הפתגם הידוע: תשמור גרוש לבן ליום שחור - אי אפשר לדעת מתי תזדקק לו... :twisted:

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה רבה על עצותכם עוד מישהו ממליץ על ה106 XS? מישהו יכול למצוא לי תמונה של 106 XS שנת 94, כי אני לא מצליח למצוא

תודה מראש!!!!

רנו קליאו 96 RT

פורסם

אני מחזק את דעתו של איציק ...

במכוניות צרפתיות יהיו לך הוצאות על תיקונים( הרבה ) , אין מה לעשות זאת עובדה לכן אל תקנה בכל הסכום ותשאיר לפחות כמה אלפים טובים לתיקונים ...

ה - XS נשמעת מצויין , לדעתי כדאי לך להתרחק מראלי כי גם בסכום הזה יהיה לך מאד קשה למצוא שלא לדבר על לתחזק ואל תשכח שאתה נהג חדש וזה רכב שלא סולח על טעויות של נהג חדש.

פורסם

אם היה לי את אותו הסכום הייתי גם מחפש לי פיז'ו ראלי או איזו סאקסו VTS... או אם לחשוב בכיוון אחר לגמרי... הייתי מחפש איזה סוזוקי סאמוראי.... :idea:

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

פורסם
אם היה לי את אותו הסכום הייתי גם מחפש לי פיז'ו ראלי או איזו סאקסו VTS... או אם לחשוב בכיוון אחר לגמרי... הייתי מחפש איזה סוזוקי סאמוראי.... :idea:

ממתי סקסו VTS עולה 20000??? :roll:

ומה הקשר לסמוראי? :roll:

תקרא את השאלה בפעם הבאה לפני שתענה.

פורסם

991.jpg

זו ה-106 מהדגם ששווק עד שנת הדגם 1996 (כולל).

ה-XS באופן עקרוני, היא גירסא בעלת איבזור מכובד של ה-106

(כולל ספויילר קדמי ואחורי, בצבע הגוף) בעלת אותן תכונות טרומיות

כמו כל משפחת ה-106: נוחות נסיעה טובה והתנהגות כביש מהנה,

גם בגירסאות שאינן XSI/GTI/ראלי.

אם לא תמצא, גם 106 XR או 205 יהיו בחירה טובה במחיר כזה.

ה-XR ספרטנית ביותר, אמנם, אך המחיר הנמוך מפצה. :roll:

אכן היו על הנושא ת'רדים רבים. חפש ב"חיפוש" לפי 106 XS XR וכד'.

MCS 2008

פורסם

גם זו יכולה להיות לך נחמדה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...