Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה ב"טיימס"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודה שהקשר לרכב אספנות רופף למדי, אבל מאוד כדאי לכל אוהבי הרכב האמריקאי והאירופי לקרוא את הכתבה של ג'רמי קלרקסון על הפורד מסטנג החדש ב"טיימס". זה מאוד רלבנטי לויכוח שהיה לא מזמן על תיבת ההילוכים האוטומטית.

פשוט נשפכתי מצחוק.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא ציפיתי למשפט סיכום אחר מבריטי (או-קיי, הוא תותח על, אך בכל זאת ...) כמוהו... :)
ליאור

האמת, מכל אחד אחר זה אולי היה נישמע פלצני, אבל בחייך זכור מי הוא הכותב, אין רכב בעולם שהוא לא נהג עליו...מבחנתי אפשר להכריז עליו קדוש...או לפחות להריצו לראשות הממשלה.... גם ככה האופציות האחרות לא משהו....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לא ציפיתי למשפט סיכום אחר מבריטי (או-קיי, הוא תותח על, אך בכל זאת ...) כמוהו... :)
לא לזלזל מי יודע אולי מישהו מתרגם לו...... לא תמיד בראש אחד איתו אבל הוא משהו

אירית

פורסם

עם כל הכבוד לקלרקסון, גם לו יש כנראה בעיות הבנה. ובכלל, מאז שהוא שיבח והילל את המרצדס 170, כמה ימים לפני שהיא עמדה הפוכה במבחן הצבי (הוא הודה בטעות שלו די בבושת פנים), אני לוקח את דבריו בספקנות של הסטוריון.

אז מה שהוא לא מבין זה שהמוסטנג זה רכב של פוזה. לא רכב לספורט. הוא מיועד לנהג האמריקאי שמעוניין בפוזה כי גם אמריקאי שרוצה ספורט יקנה רכב אירופאי.

לכן המוסטנג 1965 היה פלקון ש"הפחים סודרו אחרת".

חוצמיזה הקיטור של ג'רמי על העדר גימיקים אלקטרוניים ועל מיכלולים ישנים במוסטנג אומר רק דבר אחד. שהמוסטנג יותר אמינה...

וחוצמיזה היא יפה..מה זה יפה...פוזה, אמרנו..

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
עם כל הכבוד לקלרקסון, גם לו יש כנראה בעיות הבנה. ובכלל, מאז שהוא שיבח והילל את המרצדס 170, כמה ימים לפני שהיא עמדה הפוכה במבחן הצבי (הוא הודה בטעות שלו די בבושת פנים), אני לוקח את דבריו בספקנות של הסטוריון.

אז מה שהוא לא מבין זה שהמוסטנג זה רכב של פוזה. לא רכב לספורט. הוא מיועד לנהג האמריקאי שמעוניין בפוזה כי גם אמריקאי שרוצה ספורט יקנה רכב אירופאי.

לכן המוסטנג 1965 היה פלקון ש"הפחים סודרו אחרת".

חוצמיזה הקיטור של ג'רמי על העדר גימיקים אלקטרוניים ועל מיכלולים ישנים במוסטנג אומר רק דבר אחד. שהמוסטנג יותר אמינה...

וחוצמיזה היא יפה..מה זה יפה...פוזה, אמרנו..

UHHHH בני (שלא יטעו) הזעם הצפוי..... וכמובן איפוא יורם וKOBYSO יהייה ערב מהנה

אירית

פורסם

תאמיני לי שהכעס על קלרקסון וההילה המזייפת שלו היו בלי קשר למוסטנג. אני לא אוהב עיתונאי רכב "אלוהיים". בשבילי עיתונאי צעיר ו"רעב" כמו צוקרמן, אמין יותר מעיתונאי ממוסד שכבר יודע מה מצפים ממנו ופיתח את כל המניירות הנדרשות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

JC is fun to watch and read. But - his job is to make you laugh by being bombastic.

Lets face it - the Mustang is a cheap car. For the amount you pay for one of these - this is a very respectable car.

As for the claim that there are no American sport cars - I guess that Corvettes, Vipers and Ford GTs are not sport cars.

There are plenty of Americans that want sport cars and go with American cars.

About the Solstice being a disappointment - I have no idea. Did not get a chance to drive one yet. But - it looks like a good match for the Mazda MX5. If you consider the price - looks to be just fine.

Anyway - it is hard to take a man that sends back his Ford GT because it has problems with the Alarm system too seriously...

פורסם

jeremey is a great presentore and a excellant comidian, has tons of experiance!!

by the way the new mustang is a pearl and very cummon in the us and preety cheap

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

א: מעניין לי את התחת מה האנגלי הזה חושב על המוסטאנג החדשה.......

ב: גם צוקרמן לא מציאה..........

ג: עיתונאי רכב כמו מבקרי מסעדות.. זה בכלל בדיחה אחת גדולה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

ועוד משהו לבני...........

דבר בשם עצמך לגבי רכב "ספורט"...

כי כמו ש"בשכונה" אומרים ... יש גם יפה וגם אופה.............

אז דבר בשם עצמך.

פורסם
תאמיני לי שהכעס על קלרקסון וההילה המזייפת שלו היו בלי קשר למוסטנג. אני לא אוהב עיתונאי רכב "אלוהיים". בשבילי עיתונאי צעיר ו"רעב" כמו צוקרמן, אמין יותר מעיתונאי ממוסד שכבר יודע מה מצפים ממנו ופיתח את כל המניירות הנדרשות.
בני,אתה לא צודק.

עיתונאי רכב זה מקצוע,בדיוק כמו מבקר מסעדות או מבקר סרטים.

אנשים אמורים לשקול או לפסול קנייה של מכונית על פי המלצתו או קטילתו,גם אם היא אכזרית.

תאמין לי שאפשר לצאת "חלק" מכל מבחן דרכים,רק שערך עיתונאי לא יהיה לזה.

עד היום אני זוכר איך כל העיתונאים היתחנפו ליבונאי הדלתא הרומנית("אתה יכול 88"),למעט מגזין אוטו בשעתו,שהזהיר את ציבור קוראיו מהגרוטאה הרומנית.

ומה היתה התגובה?-"אתם עיתון אלטיסטי ומתנשא שלא דואג דיו לאלה שאין להם תקציב לקנות ב.מ.וו\אלפא וכדומה".

מה עלה בגורלה ובגורל אלה שקנו אותה על סמך המלצתם של בני ברק,רם לנדס,מגזין טורבו בשעתו ועוד,אנו יודעים מצויין היום.

וחוץ מזה,עיתונאי רכב לא חייב להיות נחמד לכל העולם,אנחנו לא מיתחתנים איתו...

ועם כל המניירות,העיתונאים המשפיעים ביותר הם עדיין המבוגרים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
א: מעניין לי את התחת מה האנגלי הזה חושב על המוסטאנג החדשה.......

ב: גם צוקרמן לא מציאה..........

ג: עיתונאי רכב כמו מבקרי מסעדות.. זה בכלל בדיחה אחת גדולה.

אין כמו ביקורת אינטליגנטית ומנומקת . . .

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

האמת בני אני לא יודע להצביע על תוכנית טלביזיה בעיניני רכב, כמו התוכנית שלו, נכון שיש את הנפיחות האנגלית ולא פעם הוא מכניס יותר משמץ פטריוטיות לוקאלית ללא הצדקה... אבל הטירוף, ההומור והרעיונות לתוכנית, שוות כל גרוש. המתמודדת היחידה מולו לדעתי היא התוכנית של אודטה....אז הוא לא קלע לעיניינך במוסטנג...אז מה?- והוא בעצמו נוהג על מרצדס....אני נהנה לראות אותו למרות הכל....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עזבו כרגע את JC הוא מאד שנוי במחלוקת . ובאמת שאני לא מתסמך על הדעה שלו בכלל.

אבל! בארץ זה סיפר אחר......... ל99% מהעיתונאים פה אין הסמכה מוטרית כלשהי , אז איך בכלל עושים מבחני דרכים? הם לא נהגים מקיצוענים ולא מהנדסי רכב? ואת האמת המגזינים הישראלים ממש משעממים לעומת המגזנים של חול. אני מעדיף לקורא בלייזר כי לפחות הלל פוסק לא מבלבל את המוח יותר מהגובה שלו ולא עושה כתבות משעממות ויבשות כמו שאר המגזנים.

• תוכן חדש...