Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמלים למכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם מישהו מעוניין, לרגל פירוק אוסף של שנים מבחר סמלים לרכבי אספנות במחירים מצחיקים 0522570950.

סמל קדמי לגריל של מרצדס (רדיאטור) עם יש מה המחיר

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סמל קדמי לגריל של מרצדס (רדיאטור) עם יש מה המחיר
דורון יש לי אחד אבל...בחלק התחתון של הרגל יש עיגול (כמו במחט) חסר חלק קטן שאפשר להשלים בריתוך או עם הפלסטלינה בטון...לדעתי כל מי שגנב סמל כזה גרם לו נזק לא ניתן להוציא את הסמל מבלי לשבור....בשבילך בחינם (לי זה עולה יותר....)-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תפסתי מישהו גונב לי את הסמל האחורי בקורולה 2003 של אבא...ילד בן 12 לערך הוא נתן לי את כל הסמלים שהיו לו בכיסים..משהו כ7-8 סמלים...לקחתי את הילד לביתו ודיברתי אם ההורים שאם הוא לא מפסיק אני יתקשר למשטרה(ועוד כל מיני ..) והיו לו גם "ונטילים לגלגלים".. או למי שלא יודע אלה המכסים שממלאים מהם אויר..(הפלסטיק השחור רק ברזל וניקל) פעם ראשונה אני רואה חח

מחפש אופניים....אופנייםםם:wink:

מי שיודע\ראה\שמע\מכיר\יש לו שיצור איתי קשר בפרטי..

אופניים עם מספר ....בדיוק כמו שהיה פעם עם כמה שיותר חלקים מקוריים.. חלודה- לא חשוב כמה חלודה יהיה אבל רק לא במצב שלא יהיה אפשרי לשיקום..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=85624

תודה, אור

פורסם

ככה זה...

ילד שמתחיל בגנבת סמלים ממכוניות, גדל להיות איש שהורס מכוניות שלמות !!!!!!!!!!!

תפסתי מישהו גונב לי את הסמל האחורי בקורולה 2003 של אבא...ילד בן 12 לערך הוא נתן לי את כל הסמלים שהיו לו בכיסים..משהו כ7-8 סמלים...לקחתי את הילד לביתו ודיברתי אם ההורים שאם הוא לא מפסיק אני יתקשר למשטרה(ועוד כל מיני ..) והיו לו גם "ונטילים לגלגלים".. או למי שלא יודע אלה המכסים שממלאים מהם אויר..(הפלסטיק השחור רק ברזל וניקל) פעם ראשונה אני רואה חח

NSU Club Israel

פורסם
ככה זה...

ילד שמתחיל בגנבת סמלים ממכוניות, גדל להיות איש שהורס מכוניות שלמות !!!!!!!!!!!

לא בהכרח

זכורתני

כשהייתי בן 12-13, היה לי אוסף מדהים של למעלה ממאתיים סמלים

היה לי את כל הפז'ו, 104 204 304 404 504 604 203 403 הרנו 4 5 6 8 10 12 14 15 16 17 18 20 30 , האמריקאיות ומה לא.

גם פרינצים למיניהם היו לי - 4, 1000, 1200 ו RO80

והנה, היום, אני לא הורס מכוניות...

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
לא בהכרח

זכורתני

היה לי את כל הפז'ו, 104 204 304 404 504 604 203 403 הרנו 4 5 6 8 10 12 14 15 16 17 18 20 30 , האמריקאיות ומה לא.

לי זה נשמע כהודאה באשמה...

לא שאני שופט או משהו בסגנון .

בכל מקרה נראה לי שכפרתה על כך ע"י הצלת אי אלו ענתיקות.

שנה טובה

פורסם

זה נכון, אבל אני כיוונתי למישהו מסויים, ולא לך...

יש לך סמל לפרינץ 4 עדיין :-) ?

לא בהכרח

זכורתני

NSU Club Israel

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום ושנה טובה לכולם

אני חדש פה ואני מחפש אתרי שמכילים סמלי מכוניות אורגינליים כלומר בגודל מקורי בעיקר לחדשות

כנראה שנתנו פה אתרים אך לא הצלחתי העזרת החיפוש

מודה מראש לכל העונים

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הי,

גנבו לי סמל אחורי (קטן) לפג'ו 206. אם יש למישהו אשמח לקנות או לקבל.

אנא שלחו email ל [email protected]

תודה,

שי

היגעו לידי רגע לפני ההשמדה, סימלי מכוניות שנגנבו בתקופה האחרונה, ולא היה להם דורש.

לצערי רובם של רכבים חדשים יחסית, אבל כשרות לחברים המחזיקים בידם גם רכב חדש

ימסרו חינם לכל המעוניין מבדיקה ראשונית יש הרבה ,BMW , פורד, יונדאי, קורולה, מרצדס (הרגל שבורה) ואחרים...צרו איתי קשר-רן

פורסם

There is no reason to bounce a thread which hasn't been used in a year - post your request on the Buy & Sell section of the forum and defenetly not the old car one...

:twisted: Indeed so, and therefore this thread is now locked

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...