Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמלים למכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

י ש לי סמל קדמי של מיני TYPE 1

פרטים בה"פ

Morris- Motoring in a BIG way...economically

...Peugeot - Vous pourrez toujours compter sur votre voiture

..!"Si c'est une "203

פורסם
איזה בנאדם שפל צריך להיות כדי לגנוב סמל...

אבל לגנוב סמל של דייהו?,זה לא להיות רק שפל וזבל של אדם,אלא גם להיות טיפש.

לא שחלילה אני מזלזל ברכב,אך אין שום סיבה בעולם לגנוב סמל,בטח ובטח לא של דייהו.

חלאות אדם שגונסים סמלים של פורשה\ב.מ.ו\מרצדס וכו'.. עוד אפשר לנסות להבין מה עבר במוחם,אבל דייהו,נו באמת......:?

לירון(שמחכה להזדמנות לתפוס גונב סמלים על חם:evil: )

ואת אלה, שבאים לגנוב הסמלים של המיצובישי למשל, כשיודעים, שלא ניתן לפרק אותם בשלמות, אלא רק לשבור, אבל בכ"ז עושים את זה, רק כדי לגרום נזק?:evil: -מה לעשות, יש חארות, שכל הכיף שלהם זה להרוס למישהו משהו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני אמות תפרן (סופי) אבל עם הרבה חברים....

מה תצטרך כסף כשתמות? חברים עולים הרבה יותר!

אתה, זהב אתה!

-אני לא צריך שום סמל, תודה.-

משכנתא זה קל

פורסם

יש ליסמלים למשאית ליילנד...סמל קדמי עבה ובולט ממתכת ו2 סמלי צד אשרר כתוב בהם "ליילנד ישראל" ועוד חלקים לליילנד אם מישהו מעוניין

מחפש אופניים....אופנייםםם:wink:

מי שיודע\ראה\שמע\מכיר\יש לו שיצור איתי קשר בפרטי..

אופניים עם מספר ....בדיוק כמו שהיה פעם עם כמה שיותר חלקים מקוריים.. חלודה- לא חשוב כמה חלודה יהיה אבל רק לא במצב שלא יהיה אפשרי לשיקום..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=85624

תודה, אור

פורסם
יש ליסמלים למשאית ליילנד...סמל קדמי עבה ובולט ממתכת ו2 סמלי צד אשרר כתוב בהם "ליילנד ישראל" ועוד חלקים לליילנד אם מישהו מעוניין
כן אני מעונין

[5 תוים]

פורסם
אם מישהו מעוניין, לרגל פירוק אוסף של שנים מבחר סמלים לרכבי אספנות

במחירים מצחיקים 0522570950.

\

האם יש לך סמל אחוריל FIAT 500?

פורסם

אשמח לקבל, במידה ואין דורש, את הסמל של הסוזוקי (ל-RV או למרוטי) :-P

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אשמח לקבל, במידה ואין דורש, את הסמל של הסוזוקי (ל-RV או למרוטי) :-P
ביום שישי אני במפגש מי שיגיע יקבל על בסיס כל הקודם זוכה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אני רוצה סמל לBSA למיכל

לא תפסתם כאלה גם רן?

לא ממש לא, אבל....בדרך העולה מבאר שבע לי-ם שניים כאלה אחד לנסיעה והשני גופה לחלקים ונחש מה הזמנתי לך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תזהר בסוף אני באמת אבוא לאסוף את כל ההבטחות שלך!

:mm_tongue

עמית

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...